My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk! (beszélgetés)
Szaasztok!
Egy időre betellt a baráti listám!
Köszönöm azoknak, akik most a barátaim!
darcy13
Sziasztok!
Kezdő állatkert tulajdonos vagyok,rengeteg szabadidővel és kevés baráttal a 2-es szerveren.
Akinek kéne még pár barát,jelöljön!
darcy13
Üdvözöllek! tagokat keresünk ICHIGO nevű szervezetünkbe (1-es szerver)
Alapvető profilunk a csere, amelyet az üzenőfalon keresztül van lehetőségünk megbeszélni, amennyiben csatlakozol hozzánk.
Nálunk NINCS kötelező beadás, a cél, hogy egy stresszmentes, jó hangulatú társaságot hozzunk össze, lehetőleg minél nagyobb taglétszámmal, hogy így mindenki cserelehetősége kibővüljön. Nem a TP halmozás a célunk.-)
Szervezetünk fejlődésének elősegítéséhez SZIGORÚAN ÖNKÉNTES!!! ALAPON természetesen szívesen fogadunk el pénzadományt, illetve az állatkertben feleslegessé vált, túlszaporodott példányokat is szívesen tovább gondozzunk rezervátumunkban.
Nagy horderejű döntésekben előzetesen kikérjük a véleményeteket (pl. rezervátumbővítés...)
Egyszóval ha szeretsz cserélni, szívesen tenyésztesz állatokat, és egy jó csapatba szeretnél tartozni, akkor itt a helyed!!!
**doryka**
A kapott válaszhoz még:
A játék fórumába a cseréknél a megfelelő szerveren nézelődhetsz és ha valami tetszik és még nem vitték el akkor te csak az ellenkező cserét teszed fel és már meg is szerezted amit szerettél volna :) Persze azért nem árt jelezni,hogy vitted a kártyát.
Sziaszok
A szervezetünkbe keresünk AKTÍV tagokat
2-es szerveren vagyuk
"állatok segítői"
A nevem pedig Sz Gabi
Tuja valaki, hogy aki nincsen a barátaim között hogyan tud velem kártyát cserélni?
Már többször is olyan cserélte el a kártyámat akiről sose hallottam.
bankkártya,átutalás,paysafe (ez az utolsó úgy működik,hogy besétálsz egy ilyen kártya árusító helyre pl benzinkút különböző címletekbe tudod megvenni mint 2000,5000 meg nem tudom...kezedbe a papírral leülsz a gép elé majd gyémántvásárlás paysafe kiválaszt majd összeg kiválasztása aztán bepötyögöd a kódot a papírról és ennyi..ami marad pénz rajta azt 1 éven belül felhasználhatod ingyen,több kártyát lehet egyszerre kombinálni a kóddal így a következő feltöltésnél a maradék pénzt+ az új kártyáról x összeget is rá rakhatsz)
Egy példa:
most 54 gyémántot kapsz egy 2032ft-os sms-ért
ha pl olyan kártyával veszed amit részleteztem és mondjuk 300ft-os euróval számolok akkor
50 gyémántot kapsz 1500ft-ért és 100 gyémántot 3000ft-ért....sokkal jobban megéri.
További ajánlott fórumok:
- My Fantastic Park - Aki játszik, jöjjön, beszélgessünk!
- Nem játszik a 2, 5 éves fiam játékkal, dűt, borít, szegel, kalapál..
- My Little Farmies online játék! Ki játszik ezzel a játékkal?
- Aki a WOW-al játszik gyertek beszélgessünk!
- Upologus online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk és barátkozunk!
- Ki játszik a "Csábitásból jeles" nevű online játékkal?