Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros-Erős Pistás hús recept

Mustáros-Erős Pistás hús recept

A Mustáros-Erős Pistás hús hozzávalói:
Sertéskaraj
3-4 ek. mustár
1 ek. Erős Pista


A Mustáros-Erős Pistás hús elkészítési módja:
A húst kb.: 1 cm vastagságúra szeletelem, egy kicsit kikloffolom. A mustárt és az erős paprikát összekeverem. Majd a húst belemártogatom a pácba. Egy tálba teszem a hús szeleteket és öntök rá olajat. Éjszakára hűtőbe teszem, másnap kevés olajban kisütöm.

Én házi Erős Pistával készítettem, nagyon finom lett.
A húst nem sózom be, mert az erőspaprika sós, túl sós lenne a hús. (mi nem szeretjük a sós kaját.)

Egyszerű és finom!


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros-erős pistás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook