Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
Bocsika,megnézem mindjárt:)
Azota sem lépek be az iwiw-rw,utálom igy!
Hát ez az . Hivtam már , de csak annyit mondtak hogy nem kell végzetség , és nem házaloi munka. Ha többet akarok tudni menjek be!
természetesen nem mentem, ez még decemberben volt, és azota is folyamatosan hirdetnek!
... és Cilu már be sem kukkant oda... Pedig pár napja küldtem valamit Neked, hogy jobb kedved legyen :))
Igen,elcseszték az iwiwet is az újítással.
Ez biztositás vagy egyéb üzletkötői munka.
Ennek vannak előnyei, és sokkal több hátránya.
De hivd fel és kiváncsiskodj, utána kérdezhetsz! Akár priviben is.
Bonyolitani kell azt ami már bevált.....ez a szokás.Idegeskedjen az ember.
az expressz katasztrófa,be sem tölt rendesen.
Én is így voltam a múltkor a szendvicsbolttal.2 órával kevesebb munkaidőt mondott a telefonban.És azt is elfelejtette közölni hogy 45 bruttóval jelentene be.
Hát ez az ,ezért voltam én is tegnap is dühös.
Elmondhatta volna telefonban is.
Furcsa.Elég baj hogy csak személyesen hajlandóak sokan mondani valamit.De az embernek az utazás pénzbe kerül,erre nem gondolnak.Nincs bérletem,320 ft egy jegy.Potyára utazgattam már párszor.Pénzkidobás,mert ha elmondják előre milyen,talán nem bumlizik ki az ember.
Hát ez az .Hivtam már ,de csak annyit mondtak hogy nem kell végzetség ,és nem házaloi munka.Ha többet akarok tudni menjek be!
természetesen nem mentem,ez még decemberben volt,és azota is folyamatosan hirdetnek!
Nem tudom,hívd fel szerintem.Én irodai munkát nem nézek,nem szeretem.Legjobb ha megérdeklődöd:)
Igen,most már fel lehet tölteni ,sőt kinyomtatható és menthető is.De én nem írok oda sokat,nem adom ki magam annyira.Akit érdekel,ott van az elérhetőségem.
Munkalehetöség
Multinacionális cég adminisztrációs és összetett irodai feladatok ellátása munkatársakat keres.Bérezés 100.000-130-000Ft
Érd. Telefonon 9-17 óráig
Cilu szerinted ez mit takar?
Vannak érdekes dolgok az biztos.Expressben az egyik srác az egész önéletrajzot feltöltötte,csak talájon valamit.
Szomoru hogy az embernek el kell adnia magát hogy felfigyeljenek rá!
Sajnos jó pár hirdetés és emailcím már rohadt ismerős és gyanús is:(
Ugye én már nyáron is kerestem melót.Vannak olyanok amelyek fent vannak folyamatosan,azért ez érdekes.
Igen,de az egy babaáruház,nem szimpi.Nyáron amúgy írtam nekik,nem is válaszoltak,és érdekes hogy most is hirdetnek.Vajon miért???
Valamit átvariáltak rajta!
A bababoltosat olvastad?
Én meg nem tudok boldogulni az expresszel,szét van esve tegnap óta mióta karbantartás volt.Nem sikerült feltenni a hirdetésemet.
Szebb napot.:(.
Ezt olvastam most.Hát ......
Tesco. Takarítót keresünk hölgy személyében Tesco áruházba. Elvárások: Max.40 éves kor,gyakorlat,pörgös személyiség. Csak azok jelentkezését …
Már takaritonak sem mehetek mert öreg vagyok hozzá!!!!!!
lesz hát!!! nemsoká téged is hívnak :)
Gratulaaa :)
én pénteken megyek megbeszélésre meló ügyben :)
További ajánlott fórumok: