Munkanélküliek ide...akik még remélik, van számukra munka (beszélgetés)
Azt írtad, hogy különleges. A tapasztalataid szerint a forgalom nem volt megfelelő?
Nálunk néhány hete nyitottak egy kis élelmiszer üzletet. Először azt gondoltam, hogy a T..ó és az A..i valamint a régi hazai áruházláncok és kisebb üzletek tucatjai mellé bevállalni egy garázsból kialakított kis üzletet rizikós, de szerencsére tévedtem magam is szívesebben szaladok ki az utca végére ha valami hiányzik a főzéshez, mint hogy autóba ülve lemenjek bármely másikba. Lehet, hogy kicsit drágább, de az időt és a nem olcsó üzemanyagot figyelembe véve a kialakuló személyes kapcsolatról nem is beszélve remélem sokáig nyitva lesznek.
Sok pénz kell ahhoz Brigikém,több milla.A bérleti díjhoz kauciót kérnek,ez általában 6 havi bér.
Árukészlet kell,kocsi,nekem meg még jogsim sincs.Nem tehetem kockára a családom megélhetését egy bizonytalan dologért.
Én mindig kisboltokban dolgoztam,ez is egy egyszemélyes volt,én vezettem.
Nem tudom átveszik e vagy sikerül e nekik kiadni,manapság azért kockázatos boltot nyitni.
Én is gondolkodtam rajta,de nem merem bevállalni.
Sajnálom. Jelentkező nem lett volna aki átveszi?
Én azért nagyon bízom - és személy szerint jobban is szeretem - a kisboltokat. Sokkal emberibb, mint azok a "csarnokok".
Én most még ezt sem észlelem annyira,csak abból hogy itthon van a családom:)
Különben azt sem tudom sokszor milyen nap van:)
Helló! :)
Igazad van, ez tényleg nem rossz dolog :DD De nem bánnám, ha már volna valakinek munkája is :))
Szia!
Jó hír: itt a hétvége:-)
Szép napot munkátlanok! :D
Kinek van jó híre? :O