Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Dec 8 tol vagyok jogosult 41 napra/5500 decemberbe ki utaltak 103 ezret 20 vagy 21 én januárba várható pénz? Köszönöm ha választ kapok...
Az igazgatási-közigazazgatási területen 2022 dec.22-től 2023 jan. 07-ig szünet volt(nem dolgoztak)
Én november másodikától vagyok jogosult, december 5-én kaptam meg az első havit, 90 napra vagyok jogosult, de december végén sem italták a januárit, és mai napig sem, pedig hetedike van...
Hát érdekes hogy ha nem lesz e hónapban utalás...
😡😡
Sziasztok én se kaptam eddig lehet téleg nem is lesz januárban utalás igaz nekem mást mondták de ezek szerint csak nem igaz mert eddig én se kaptam semit se
Sziasztok!
Én december 12.-étől vagyok regisztrálva és semmi pénzt nem kaptam még. Az ügyintézőt direkt megkérdeztem mikorra várhatom az utalást. Azt mondta minden hónap utolsó napján fogják utalni az aktuális hónapot.
Hiába vártam,december végén nem kaptam semmit :(
Akkor egyben kapjuk....én kártyára kértem...biztos a hasukra ütöttek,hogy ki kapjon,ki ne..
Nem rég kérdeztem a postást de mondta hogy már csak februárban lesz legközelebb.
Elég dühítő igen...
Az is hogy össze vissza utalgassák mármint valaki már meg kapta valaki meg még nem..
Én sem kaptam semmit,állítólag januárban nincs utalás.Dühítő...
Hello.Én sem kaptam utalást.Dec.6-tól vagyok álláskeresési járulékon.Nekem azt mondták, kiutalják kari előtt,de sehol semmi...azóta sem...
Sziasztok
Egy kérdés...
Aki Pl december tizenvalahanyadikán jelentkezett munkanélkülire december 5tol kapja a pénzt annak mikor lesz utalás várható?
Decemberben semmilyen utalát nem kapott a párom
Ha találtál állást akkor fogsz kapni egy papirt ,amit a munkáltatónak le kell adni.
Neki 3 hónapja van hogy kitőltse ,lepecsételje.
Ezt kell a munkaügyre vissza vinni.
Utána utalnak majd!
Ebben a hónapban nem lesz utalás majd csak február elején lesz. 😌
Szia nekem annyit mondtak hogy lesz ebben a hónapban utalás de nem mondták mikor
Sziasztok. A párom 36 napra kapja a munkanélkülit, de december 19-én csak 115ezret kapott(naponta 6666 forint a munkanélküli), ami nem teszi ki a napok számát. Január 13-án lejár neki. De a fennmarardót nem kapta meg. Valaki megtudná mondani, hogy most megkapja vagy sem, vagy még ebben a hónapban megjön neki vagy csak februárban. Köszönöm
Ha január 18. Án le jár az álláskeresőim,akkor azt még kiutalják ebbe a honapba? Vagy majd februárba???
Valószínű, hogy februárban fogod megkapni.
Sziasztok, nekem meg bent van egy honapom, de idokozben talaltam allast.
Igy decemberben kaptam egy kisebb osszeget, de a fennmaradot januarban vegulis mikor utaljak ki?
A szukseges papirokat mar leadtam a kormanyablakban.
Szia ismerősöm postai úton decemberit is és januárit is megkapta meg december 23-án
Szia,mi decemberit nem kaptunk.Januárit nem is értem miért kellene kapni.Majd februárban.
Bocsi,én csak segîtenni probàltam,mindenkinek rosz,màsik,hogy még smst sem kaptam,dràga jó Otp nem ért rà biztos,
Akkor mindegy max. fenruár elején kapok másfél hónapnyi pénzt, de azért egy januári utalást csinálhattak volna basszák meg.
Valamit ti nagyon benézztetek,teljes hónapot küldtek ki,132ezret kaptam 19én,azt is elhiszem,hogy van aki nem kapta meg,de azért mert 22én màr leàlltak,janúàr 7ig azt hiszem.
A teljes decemberit sem küldték ki, csak annak egy részét dec 20-ig kb.
Nem értem miért kell?egymàst hülyîteni?a nem a janúàrit küldték ki 21-23körül,a Decemberit kapta mindenki előre,viszont janúàrit csak febrúàrban küldik,
További ajánlott fórumok: