Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok, Szép napot mindenkinek!!
Én nekem január 19 edikétől állapították meg 44 napra a munkanélkülit, és igénybe vettem a 25 év alatti adómentességet.
És a Családi adókedvezményit is,
Aszt szeretném kérdezni hogy kártyán Mikor lesz rajta!!!
Nekem azt írták e-mailben..(Fejér megye) hogy 5ig utalnak!
Megye függő és valószínűleg az utolsó napig húzzák.!
Szép napot kívánok!!!
Az lenne a kérdésem hogy nekem január 19 edikétől állapították meg 44 napra, és kártya utalásra kértem! Hogy KB mikor szőlőt rajta lenni?
Szia.
3 dikáig kell megkapni.Ma utalnak az legjobb esetben is csak holnap lesz a számlán.
Nem nem nem..
Én is így vagyok..
December végén a decemberit kaptuk meg.!! Előre utalás történt karácsony miatt most Februárban kapjuk meg a Januárit egy hónap csúszással küldik mindig.. a februári fennmaradot meg csak márciusban küldik ki.. csak hóközi ki utalással fogják.!
Szia.
Igen.Én is így tudom.Február 1 én utalnak és elvileg másnap van a számlán.
Sziasztok.most kapok először munkanélkülit.
Bruttó 119.000.-, az nettóban mennyit jelent?
25év alatti adómentességem van
Köszi
Én ! SAJNOS! most kerültem olyan helyzetbe hogy az "állam" segítségét kértem(!)... mint törvényes magyar... ! Megkaptam határozatban a 90-napot..2022.12.12.-én.Eddig 5 ft-t nem kaptam! Kíváncsi leszek ...
Ez van mikor a lehuzzot pénzedből akarsz vissza valamenyit!Nem god az ÉJSÉG, NINCSTELENSÉG majd adja magát... a !KÉNYSZER NAGY ÚR!...
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?