Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Igen sajnos, én is olvastam.
Szerintem lesz, eddig mindig minden ugy jött ahogy neten fentvolt, ha pedig mègsem nemlehet ezt valahova továbbitani hogy ne hamis infokkal lassanak el minket?
Szerintem ha holnap lesz szociális segély akkor annak is lennie kellene
Sziasztok,
Én bátorkodtam visszanézni a tavalyi fórumos hozzászólásokat. Ugyanez volt a probléma, hogy mindenhol azt írták a neten, hogy 25-e, de senki nem kapott akkor, csak a szokott időpontban. Tehát ez nem újkeletű elírás a webes betyároktól.
Hát ez az, csak akkor legalább normálisan irnák, mert evvel teljesen meg tévesztik az embereket, akik így is sajnos van ilyen ebből kell hogy meg oldjanak mindent, főleg ha van gyerek is. Ahol olvassuk mindenhol azt írja hogy 25-utal.
Rendben. Elvileg rögtön határozatlan idejü szerződést kapok.
Tolnamegyében mióta kapok mindig a hónap 3.munkanapján érkezett. Mostis úgy fogom várni. Csak a rendszeres segélyt hozzák előre sajnos.
Nekem is azt mondták hogy a szokott időben, de természetesen konkrét dátumot nem említett a hölgy.
Viszont ugye ahogy korábban irtam már, azt mondta hogy az álláskeresésire nem érvényes az előrehozott.
Eddig is értettem.Azt akartam ezzel mondani ha viszont a kirendeltség,osztàly,főosztàly hívjuk ahogy akarjuk nem àllapít meg semmit akkor amire itt sokan keressük a vàlaszt 25-én nem érkezik semmi.Mert utaljon bàrki ha az a szerv amelyik szàmfejt nem is hallott az előre hozott utalàsròl akkor az nem is lesz.Majd a szokott időben ahogy a kommentekből is làtszik közölték több emberrel az orszàg különböző részein.
Akkor Munkaügyi Kirendeltség van, értsd jól. A Munkaügyi Kirendeltség csak megállapítja mennyi álláskeresési járadék jár, de minden megyének pl: itt Szabolcsban a Nyíregyházi Kormányhivatal utal.
Én az interneten is olvastam csak az a baj hogy ide fényképet nem lehet csatolni
Szívesen,
Arra figyelj,hogy a kérvényező papírt,amit a munkanélküliben adnak,hogy azt a munkáltató töltse ki . Illeve a szerződésed határozatlan idejü legyen. Ha lesz próbaidő(általában 3 hónap)
Akkor viszont nemfogod tudni kikérni, mert 3 hónapon belül tudod csak igényelni!! (Jól kitalálták!)
Mivel munkanélküli hivatal nincs csak a kormànyhivataloknak foglalkoztatàsi osztàlya vagy főosztàlya.
Nem a munkanélküli hivatalok utalnak, hanem a megyéhez tartozó Kormányhivatalok.
Sziasztok,ma reggel hívtam a szekszardi kirendeltséget,nem lesz előbb utalás. Pedig mikor regisztráltam az ugyintező ezt momdta. Ra 1 hónapra mikor parom lett munkanélküli ő tagadta ezt a kijelentését. Ugyhogy hiába varjuk elöbb
De ki tudja hogy mi igaz belőle
Sziasztok én is olvastam itt az interneten hogy augusztus 25 én lesz utalás és utána csak október 2 ÁN
Szerintem csak a hóközi lesz ki utalva. Kb 5 perce beszéltem a Kunszentmártoni munkaügyi központtal, és azt mondta az ügyintéző, hogy az álláskeresési járulékra, nem érvényes az előre hozott utalás, rendesen a hónap elején lesz ki utalva, ahogy szokott lenni.
Most mondjuk kerdeses, hogy melyik ügyintéző mondta jól, mivel olvastam itt olyat hogy van akinek azt mondták hogy 25.en lesz kifizetés.
Köszönöm,hogy válaszoltál. Akkor igy már tudom,hogy számoljak vele. Ha szeptember elején be adom akkor szeptember vége fele megkapom. Köszönöm
Szia.
10.én adtam be emailban.
Még annó kaptam a munkanélküliben papírt, kitöltettem a munkáltatómmal, beküldtem,írtam mellé kérvényt, az adataimmal.
Ma reggel utalták!
Szia hoközit utaljak zala megyebe vagy a rendes álláskeresőit kapjuk meg előbb? 😁
Köszi a gyors választ :) időközben felhivtam őket . Zalában csütörtökön lesz utalás,péntelen legkésöbb megérkezik a bankszámlára
Hát ez az és ez mindegyik hivatalos oldal. Sajnos hogy nem veszik figyelembe a hivatalos kiirásokat. Nincsenek rendesen tájékoztatva, de ha az emberek valamivel csúszásban vannak egyből figyelmeztetik. Ők meg nem végzik rendesen a hivatalos dolgokat.
Nem.Itt többen nyomozunk azutàn,hogy igaz-e amit a Pénz centrum,Hitelfòrum,HVG meg egyéb oldalak àllítanak,hogy az augusztus havi àllàskeresési augusztus 25-el érkezik.Nos eddig ott tart a dolog ha a kommenteket olvasod,hogy Fejér,Baranya,Somogy és Szolnok megyékben az ügyintézők akik felvették a telefont erről nem is tudnak.Bp.8-ik kerületben meg az egyik tud ròla a màsik nem.Àm figyelve,hogy kezelik alaphelyzetben is a hivatalok ezt a dolgot kàr kutatni utàna.Majd valahol 25 és szeptember 4-5 között koppan a szàmlàn.A július havi is komédia volt.Volt aki elsején megkapta volt aki meg még 10-én is kereste mikor jön.Az egész csak a hivatalokat minősíti.
Teljes mértékben egyezik a véleményem a tiéddel.
Én értem hogy ez az oldal egymást segítéséért van, csak a gond ott kezdődik hogy állandóan r*hadt nagy a katyvasz.
És ez nem feltétlen az oldal felhasználói miatt van, hanem azok az emberek miatt van akik a munkaügyi központban dolgoznak, és vagy fogalmuk sincsen a dolgokról, vagy esetleg neadjisten hasraütésszerűen mondjak az állítólagos időpontot.
További ajánlott fórumok: