Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Munkahely gondok..(amikor már úgy érzed elég) fórum

Munkahely gondok..(amikor már úgy érzed elég) (beszélgetés)

1 2
16. d58b988bee (válaszként erre: 14. - Pankakukac)
2009. jan. 20. 11:22

Egyébként vannak törvények a lombikbébi programban résztvevőknek a jogaikról a munkahelyeken, elvileg kötelesek elengedni a lombikbébis fórumban olvastam.

Sajnálom, hogy neked sem sikerül:o(

nekem szerencsém, mert közel van Bp és én ott dologztam, ahova járni fogok, szóval könnyebb a helyzetem.

15. frollo (válaszként erre: 14. - Pankakukac)
2009. jan. 20. 11:11
Pesten sokkal rosszabb minden :( Én feljöttem Győrből, most pénzem van, de életem nincs... Ez egy taposómalom, és embertelen!
14. Pankakukac (válaszként erre: 9. - D58b988bee)
2009. jan. 20. 10:47

Nekem is kellene járni a Meddőségibe, mert nem jön össze a baba, de így nem is tudok:-(((Egy fillér nélkül sajnos nem lehet. Útiköltség, gyógyszerek pénzbe kerülnek, hiába TB által támogatott hely.

Én most lehet arra kényszerülök, hogy föladjak itt mindent és Bp-en próbáljak munkát találni, mert itt Veszprémben lehetetlenség. Akkor viszont baba sem lesz, mert távol leszek a páromtól...szóval nem egyszerű.

13. benvik
2009. jan. 20. 10:45
Nekem a férjemnek van szörnyű munkahelye. A szerződése ugyebár 8 órás. De a legtöbb esetben reggel 7-re megy, és van olyan, hogy este 10-kor még nincs itthon. Ha 8-ra hazaér, akkor már örömtáncot járok. Hétvégén is általában dolgozik, olyan két hetente van itthon 1 szombatot általában. Hulla fáradt, de nem tehet semmit. Ma az ember örül, ha van munkahelye. A cége közölte velük, hgy lehet följelentgetni (már jópárszor megtörtént), de nekik sokkal több pénzt hoz, ha berendelik az embereket törvénytelenül, mint a büntetés. És fizetésemeléskor majd úgyis levonják. Ha elmegyünk nyaralni, akkor is hívják telefonon, nem kapcsolhatja ki még külföldön sem.
12. d58b988bee (válaszként erre: 8. - Pankakukac)
2009. jan. 20. 10:40
:o(((
11. dogiz (válaszként erre: 8. - Pankakukac)
2009. jan. 20. 10:40
Igen! a te helyzetedet olvasva, örüljünk h, van munkahelyünk:(
10. d58b988bee (válaszként erre: 6. - Katica3)
2009. jan. 20. 10:39
Nem titkárnő kereskedelmi asszisztens egy cégnél.
9. d58b988bee (válaszként erre: 3. - Frollo)
2009. jan. 20. 10:38
Jelenleg meg vagyok lőve lombikbébi program előtt állunk, ami rengeteg szabadidőt fog igényelni és nem tudom majd, hogy oldom meg. De jelenleg azon vagyok, hogy megoldjam.
2009. jan. 20. 10:37

Sziasztok!

Nekem sem jobb a helyzetem, mert nekem meg nem fizet a főnök. Szó szerint semmit. Mindíg csak ígéri, hogy majd hétfőn, eljön a hétfő, akkor majd csütörtökön, akkor sem hozza, mond valami más időpontot. Most ebben az évben még munkát sem adott:-((( Elvileg be vagyok jelentve, de bérpapírt még nem kaptam (múlt év novembertől vagyok bejelentve). Mondjuk az nem is érdekel, mert ha bemegyek a munkaügyi bíróságra, akkor az elmaradt fizuk mellett egy dologgal több, hogy még nem is tudja igazolni, hogy fizetett.

Tudom, hogy ez nem ide vág, de arra akartam kilyukadni, hogy én "örülnék" neki, ha benn kellene maradni túlórában, csak fizessenek. Ne értsen félre senki! Nem azt mondom, hogy az jó dolog, sőt! Csak sajnos ma Mo-on megtehetnek ilyesmit is, mert tudják, hogy ha te nem vállalod, majd más önként és dalolva fogja....

2009. jan. 20. 10:30
7 éve múlt ezen a m.helyen, ők csaltak el a másikról (ott is sok kavarás ment) de 1-1,5 éve elég zűrös, gondok mint minden hol. 8-16,30-ig és az este is 3/4 6-kor indultam haza. Ma szabin vagyok (betegség miatt) már hívtak, h. mi van mit mondott a doki meddig kell maradjak? Pedig maradt szabim a tavalyról bőven. Szerintem a munkahelyek 75%-a ma ilyen. Főleg ha maszek.
2009. jan. 20. 10:26
Szia. Megkérdezhetem mit dolgozol? Titkárnő vagy? Én is voltam hasonló helyzetben. Titkárnő voltam egy építőipari cégnél. Az elején úgy volt járjak 7-től 15 óráig dolgozni, az még tetszett mert délután ha volt valami elintéznivalóm azt meg tudtam oldani. De késöbb váltottunk 8-tól 16-ig. Az sem volt rossz. De kitalálta a főnököm menjek be akkor mikor ők és maradjak addig is. Szóval 7-től voltam bent 17 óráig. 10 órát dolgoztam..semmire nem maradt időm semmit nem tudtam elintézni, későn értem haza ha meg el akartam kéretőzni alig engedtek el. De ott is mindent én vettem és a többi apróság. Nem maradtam sokáig mert mivel felemelték a munkaidőm napi 2 órával a fizetés maradt ugyan annyi. Csak az igérgetés volt, hogy kifizetik majd a pluszt. nem kaptam meg..

Az én munkahelyemen rendesek, de. Nálam sem úgy van h addig dolgozom, ami papíron van. Kultúrintézményről van szó, és hiába vagyok hivatalosan 22 ó-ig, ha elhúzódik a koncert + nem ürül még ki a "ház", addig ott kell lenni, akár éjfélig is.

Ritka az olyan mhely, ahol addig dolgozol, ami elő van írva...

Én amúgy most gyeden vok, és fogalmam sincs milyen munkakörbe és hogyan megyek majd vissza...

Nincs munkahelyem még mindig,pedig ezerrel keresem.....hol túlképzett vagyok,hol protekcióst vesznek fel,pedig megfelelnék,ááááááá.....mi lesz a jövő havi rezsivel?
2009. jan. 20. 10:21
De szeretnék 5-kor hazamenni a munkahelyemről :((( Nincs más lehetőséged? Kerestél már mást?
2009. jan. 20. 10:19
Jó lenne kiírni magamból sokmindent, aki hasonlókkal küzd írjon, hátha legalább kicsit megkönnyebbülünk.
2009. jan. 20. 10:18
5 éve egy helyen reggel bejövök 1/28-ra és 5-kor megyek el, holott papíron 8-16-ig dolgozom. Semmire nem marad időm a gyerekemet majdnem csak alva látom. Minden 2.szombaton is itt vagyok. És mégis úgy érzem semmibe vesznek.Ha kérek szabit megy a szájhúzogatás, ha beteg a gyerek és nem tudom megoldani szintén. Én veszek wc papírt, mosogatószert felmosószert, szappant....stb.stb.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook