Munka nélkül huszonévesen... (beszélgetés)
Én is. :)
Pont mielőtt elindítottam ezt a fórumot az jutott az eszembe, hogy elkezdem írni újra az esküvős naplómat, de valószínűleg holnap neki is állok.
A fogyi naplómat már így is írom.:D
Néha amúgy én is unom, de azért szeretem is, hogy lefoglal.
Ezért nem tudok én sem leszokni, mert nincs más amit csinálhatnék... :D Én naplót írok itt, naplókat olvasok, facebookozok, elvagyok, de egyébként én is sokszor unom már ezt is :D
Na a több éves tapasztalatról ne is beszéljünk, ezzel ki lehet kergetni a világból.
Én leszokni sem akarok, mert akkor mit csinálnék?? :D
Utálom már a tv-t bámulni, soha nincs benne semmi értelmes...
Ezzel én is így vagyok..
Mivel sajnos délután elég sok időm van, így marad a net. Amellett direkt nézegetem a netes állás portálokat, hátha.. Bőszen küldözgetem az önéletrajzokat, de semmi eredmény. Mostanában meg aztán pláne válogatósak, mert annyi de annyi kritériumok vannak: B-kat. jogsi, nyelvvizsga, négy-öt év gyakorlat, stb..
Szegény jó korán kel... Az én párom minden reggel fél 7-kor kell és 8-ra jár dolgozni. Így olyankor én is fölkelek vele együtt, csak akkor nem ha nagyon fáradt vagyok még.
Szombaton is így kelünk, mert Ő szombatonként is dolgozik. :(
Kár, hogy messze lakunk egymástól, fülelhetnénk együtt.
Na nekem is a barátnőzés nem nagy dolog ám, mert 10hónapos kisfia van, szóval délelőttönként 1-másfél órát talizunk
Igen, én is félek amúgy. És fülelek egész nap. :)
Én az időm nagy részét net előtt töltöm, mert sajnos a legjobb barátnőm messze lakik tőlem és ebben a városban a páromon kívül senkim sincs. :(
Komolyan? Olyan sokáig tudsz aludni?
Nekem az a fő bajom, hogy félek itthon egyedül, mert már 3szor betörtek (akkor mondjuk nem volt ithton senki) Ugyhogy reggel 7től ébren vagyok és kb minden hangra "járőrözök".
Amugy főzés.házimunka, net, néha rámjön az olvasás, akkor olvasok. Heti kb 1 alkalom barátnőzés
Azért tudod: reménykedni kell. A remény hal meg utoljára! :)
Jó neked, hogy legalább tudsz aludni. Mellőlem ha reggel felkel a párom, akkor egyből kipattan a szemem és nem is tudok visszaaludni.
További ajánlott fórumok:
- Gyermeket vállalni munka nélkül.
- 3 gyermekkel egyedül, munka nélkül. Tűrnétek még pár évet, vagy elválnátok?
- Segítsetek! Az történt ma, hogy megfogtam magam hazajöttem munkából egy szó nélkül. Egyszerűen nem lehet bírni az ottani dolgokat!
- Munka nélkül kezdeni 2012-t!
- Megszüntethetik a munkaviszonyomat GYED miatti fizetés nélküli szabi alatt?
- Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább?