Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Műkörömépítés saját kezűleg fórum

Műkörömépítés saját kezűleg (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
892. tari (válaszként erre: 890. - Bogi88)
2009. júl. 24. 17:04

Ha veszel megírnád, hogy mennyibe került mert Én már Cegléden lakom és hogy érdemes e Pesten megvenni!?

Most Toma cosmetics tippes zselém van de már 2éves mert Nekem nagyon sok a 30ml, még mindig félig van.

891. tari (válaszként erre: 889. - Bogi88)
2009. júl. 24. 17:00
Hegedüs Gyula u. 8 a Westendtől nem messze van!
890. Bogi88
2009. júl. 24. 11:48
Illetve XIII. :)
889. Bogi88 (válaszként erre: 887. - Tari)
2009. júl. 24. 11:47

Szia!

A XII. kerületben hol veszed a kellékeket?

Jó lenne valamit találni a közelben.

Köszi

888. Bogi88 (válaszként erre: 887. - Tari)
2009. júl. 24. 11:35

Szia!

Az is kb 3-4 percig,én általában 2 esetleg 3 réteget teszek fel belőle.

A kiszerelése 30grammos nagyon sokáig elég lesz.Nekem pl a(kemény)zselé törik de ez a gumis változat már lassan egy hónapja van fent.

Már meg is rendeltem belőle az enyhe rózsaszín változatot...

A tipptől nekem is elment a kedvem,de ha esetleg hosszabbat akarok csinálni akkor sablonozok.

887. tari (válaszként erre: 886. - Bogi88)
2009. júl. 23. 15:38

Szia!

Én egyenlőre leálltam a köröm készítéssel mert a babucim még nagyon kicsi!

Eddig tippel csináltam de lehet, hogy kipróbálom amit Te írtál!Nem szeretnék még a tippel is bajlódni.

Ezt az Esthetic zselét mennyi ideig kell lámpázni?

886. Bogi88
2009. júl. 23. 11:22

Halli mindenkinek!Brygy-nek igaza van, mindenki eltünt...:((

Pár éve kezdtem el otthon csinálni a körmeimet aztán meguntam.De nemrég a sajátkörmöm ami igen szépen megnőt keresztben eltört, ekkor vettem elő megint a zselét.Régen tippel csináltam de most már sosem fogom.

Akzent zselét használok de ez egyik nap nem tudtam kinyitni így volt még otthon egy estetich zselém.Gondoltam az is jó egy alkalomra amig a párom ki nem lazítja a kupakját.

Elkeztem az estetich zselével ami munka közben kezdett megkötni,mármint a tubusában...

Na gondoltam kidobom mert nem lehet máskor használni,biztos lejárt a zavatossága.

Rá egy két héttel vettem észre hogy ez a zselé nem törik, hanem mint a gumi, egy törésvonal keletkezik és nem lesz az a kellemetlen dolog mint a sima zselénél hogy esetleg a körömágyam is beleszakad.

Nem tudom érthetően írtam le?

Én biztos ezt fogom megvenni megint.Amugy simás kibirja a natur körmömön bő 1 honapig és szépen lehet reszelni, nem látszik hogy műköröm...

885. Brygy
2009. júl. 20. 14:13

Hahó lányok! Senki nem válaszolt még Bogi99nak!

Engem is érdekelne hogy kinek melyik építőzselé vált be, mert rengeteg az új termék jó áron. A lányom Diamonddal dolgozik és nem mer kipróbálni mást.Pedig lehet, hogy jobban járna egy másik termékkel!

884. Bogi88
2009. júl. 1. 12:56

Illetve van még itt valami...

Én AKZENT termékeket használok.A forumot próbáltam végigolvasni de ezt a terméket nem írtátok sehol.

Esetleg nem olyan jó minőségű?

És azt valaki tudja hogy a tapadáselősegítőnek és azselének van lejárata?

Mert mostanában levegősödik, de eddig nem tapasztaltam.

Valaki írjon hogy szerinte melyik a legjobb!!

883. Bogi88 (válaszként erre: 882. - Shenzee)
2009. jún. 30. 15:11

Köszönöm válaszodat.

Én nem rég dobtam ki a prcelán port és a hozzá valókat.Mert régebben tippel csináltam prcival kezdtem és áttértem a zselére.

Most már bánom hogy kidobáltam mindent...

882. shenzee (válaszként erre: 881. - Bogi88)
2009. jún. 29. 10:09

Szia!

Én porcival csinálom magamnak. Szakemberként pedig szerintem egyformán tartós, mindíg az adott személy igényeit kell figyelembe venni.

881. Bogi88
2009. jún. 25. 12:59

Sziasztok!

Még új vagyok köztetek.Érdekelne ki az aki csak a saját kömét erősíti zselével vagy porcelánal?

Én zselével csinálom.Esetleg van tapasztalat hogy melyik az erősebb illetve tartósabb?

Üdv Bogi

880. annah18
2009. jún. 23. 08:15
Hát, azt hiszem, tökéletesen megfelelnek a saját körmeim, úgy ahogy vannak... :(
879. Meababa
2009. jún. 22. 17:36

Sziasztok csajok! stiletoval tudok egyetérteni!

Timcsy remélem nem sértelek meg, de egyéves gyakorlattal még a képzett szakemberek sem jelenthetik ki, h tökéletes körmöket gyártanak. A tanfolyam pedig nem "mindenféle" ahogy te fogalmazol, hanem fontos!!! anatómiai és bőrgyógyászati ismeretekből áll. Szerintem baromi felelőtlen és veszélyes dolog másoknak -előképzettség nélkül körmöt készíteni.

878. stileto
2009. jún. 22. 15:22

Sziasztok!

Szakemberként szőrnyű ezeket a hozzászólásokat olvansi.Lányok a műkörmözés nem csak arról szól amit a körmösnél láttok.Legalább vegyetek órát profi körmöstől.Iszonyatos betegségeket lehet okozni a szakmai hiányosságok miatt.Láttam már leesni saját körmöt leesni,mert nem volt megfelelő az előkészítés.Az ifjú hölgy most bíróságon felel a tetteiért,ugyanis egészség károsítás történt.Akár 1 évet is kaphat.

Timcsy_land!

Ne tedd fel a képeket,az APEH hónapok óta erre vadászik.Se végzettséged,se vállalkozói.A NAILS.HU-n segítenek nektek,de ne írjátok meg,hogy végzettség nélküliek vagytok,mert leharapják a fejeteken.Jómagam a CRYSTAL NAILS-es szakoktató vagyok és látom a tanfolyamaimon,hogy " kontárkodott" otthon.Sokkal nehezebb ezeket a lányokat bármire is megtanítani mert bennük van a rossz beidegződés.Rendkívűl figyeljetek az előkészítésre a 3 féle előkészítő anyagra.Mind legyen akörmön. Nem mindeggy az sem,hogy mennyire reszeled meg a körmöt.

Üdv.Ildi

877. tari
2009. jún. 21. 10:46

Az elkészítés technikáját a műkörmöstől lestem el amikor csinálta nekem!

Valami alap kell ami szerint tudod, hogy hogy kell csinálni! Érdemes egy párszor elmenni körmöshöz, Én úgy tanultam meg!

876. annah18
2009. jún. 19. 08:30
Köszönöm a válaszokat! Egy kicsit egyszerűbbnek gondoltam. :( De legalább már ezt is tudom.
875. tari
2009. jún. 18. 20:51

Nekem a kezdő csomagom 2évvel ezelőtt 23000Ft volt, de azóta már sok sok ezer Ft-ot spóroltam meg vele!

A fertőtlenítőkből érdemes a nagy kiszerelést venni mert az gazdaságosabb a zseléből nem érdemes mert azt hallottam, hogy fél év alatt romlik az állaga(bár Én már tapasztaltam is).

Nézd meg a neten az üzletek kínálatát és el tudod dönteni, hogy hol olcsóbb.Én a 13kerben vettem meg hozzá mindent.

874. Manon
2009. jún. 18. 15:20

Bocsi, javítás:

úgy - ügye

873. Manon
2009. jún. 18. 15:18

Szia!

Én se vagyok műkörmös, csak otthon alkotok magamnak.

A nővéremnek csinálta a körmös, hogy a sajátjára rakott zseléréteget, így erősítve a körmét. De egyébként ha valakinek építik a körmét (saját körmét hosszabítják), akkor is a saját körmére megy az anyag, nem tippes módszerrel.

Az anyagokak közül, ugyanúgy megkell venni mindent, mintha nekiállnál körmözni, mert hogy fertőtleníteni kell, zselé úgy kell, hozzávaló ecset is, és természetesen UV lámpa is, hogy megkössön.

872. annah18
2009. jún. 18. 14:27
Valaki tud segíteni?
871. annah18 (válaszként erre: 870. - Tari)
2009. jún. 18. 14:27

Szia!

Köszönöm a választ!

Akkor mégsem olyan agyament ötlet volt?! :)

870. tari (válaszként erre: 869. - Annah18)
2009. jún. 18. 12:13

Szia!

Én nem vagyok műkörmös de magamnak csinálom a körmöt!

Úgy erősebb lesz a zselé miatt, de érdemes lenne utána nézni, hogy hogy kell csinálni vagy műkörmös tanácsát kérni!

869. annah18
2009. jún. 18. 09:17

Sziasztok.

Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni vagy mondani. De a problémám az, hogy nagyon vékony és törékeny a körmöm. A lakkozás nem elég, hogy "keményebb" legyen. Műkörmöshöz járni nekem drága mulatság.

Arra gondoltam, hogy ha körömlakk helyett egy vékony (műkörömhöz használt) zselé vagy porcelán vagy nem is tudom pontosan, hogy milyen anyagot húznék rá, akkor jobb lehetne?

2009. jún. 10. 08:15
Sziasztok. Én már több mint egy éve házilag körmözök magamnak és barátnőimnek. Idáig csak egy termékkel volt rossz tapasztalatom, de nem tudom, hogy le szabad e írnom. Az a lényeg, hogy minden felszerelést megvettem és tökéletesen (tartós és fényes) meg tudom csinálni magamnak és másoknak minden tanfolyam nélkül. Ha valakit érdekelnek a munkáim, akkor szóljatok és felteszem az oldalam címét, ami még nincs kész, de nemsokára kész lesz. üdv mindenkinek. :) :)
867. b37711f5f0 (válaszként erre: 866. - Niky2317)
2009. jún. 1. 10:34
szia! használj dry coat-ot.lakkszárito és fényt ad a koromnek,nem kell lámpázni sem.
866. niky2317 (válaszként erre: 865. - Shenzee)
2009. máj. 31. 20:24
Szia!Van olyan fényzselé amihez nem kell lámpa?
865. shenzee (válaszként erre: 863. - Niky2317)
2009. máj. 24. 22:35

Szia!

Ha műkörmöt értettél rajta, akkor ne színtelen lakkal húzd át, hanem fényzselével, amit ugyanúgy kell lámpázni. A lényeg, hogy ne érjen a bőrhöz, mert nagyon hamar belevegődödik miatta a köröm. Porcelánnál, a fényzselé polírozással helyettesíthető. A kerámia virágos kérdés, gondolom nem bele szeretnéd tenni, mert nekem ugyan nincs de ha jól emlékszem elég magasak. Többen többféleképpen teszik bele. A kész körömre teszel egy színtelen porcelán gombócot, és abba beleülteted, én ezt választanám.

2009. máj. 23. 13:15
Sziaztok!A kerámiaviágot hogy kell használni a porcelán körömnél??
2009. máj. 23. 12:40
Sziasztok!Az lenne a kérdésme hogy amikor kész van a köröm és bekenem szintelen lakkal akkor ugy bemattul meg nemolyan szép sima!Ez mitől lehet?
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook