Most vajon igen vagy nem...? (beszélgetés)
Oksi:)))
köszi!
jó éjt leányok :D vacsizunk és aaaalvás:D psuzik, holnap jövök!
hát--nem tudom mitől félek, az igentől vagy a nemtől...egyáltalán és általában :)
hányinger kicsit volt reggel, de., éhesnek nagyon éhes vagyok, de nem farkaséhség éjjel-nappal :)
hy girls
mizu?
oké
én is megyek tanulni
szerintem mindenképp a kislány érkezése előtt mond el neki
akkor pedig csak valami romantikus kis helyet a szobába, csomó gyertya meg ilyesmi
a tesztet mellé teheted a dobozba
És a tesztet beletegyem, vagy hova?
Az a baj, hogy ő a főzős! :)
Egyébként a hétvégén elvileg jön hozzánk a kislánya, nem tudom, jó időzítés-e
nem érdekes, csak akkor ha sokáig barnáznál
hát én úgy mondanám meg, hogy csinálnék valami fini vacsit és a végén odaadnék neki egy apró díszdobozt amibe benne van a pici cipőcske
nem szokott!
amikor megjön, barnásabban, sőt majdnem feketén kezdődik, de csak a legelső, mikor észreveszem, hogy megjött, aztán teljesen normális
miért kérdezed?
szerinted hogyan kéne "közölni"?
igen el kell , nagy meglepi lenne
a barnázást úgy általába máskor menszik előtt nem e szokott lenni?
semmi nincs néhakis fehéres, de nem sok, mondjuk nem száraz :)
nem tudom, mikor akarok... szerintem szombaton, ha addig semmi - tényleg nem tudom, mikor lesz hozzá merszem :) meg ne tudom, hogyan reagálnék, a páromnak hogy mondjam el, mert akkor tuti el kell mennem venni valami kiscipőt vagy valamit....nem? :)
és mikor akarsz tesztelni?
nem szokott barnás vérzésed lenni?
szia Barbi
nem teszteltél?
szia
nem rossz
csak az a baj, hogy van akinél a 36,5 is magasnak számít vagy épp fordítva
most az a lényeg, hogy minden nap uabban az időben mérd mint ma, és ha nem csökken akkor egyenlőre jót jelent
mostmár mérd reggel
legalább most
egyébként nem ártana elkezdened mérni reggelente még akkor is ha most nem próbálkoztok, csak azért, hogy ha majd élesbe megy akkor már a kisujjadból kirázd, hogy mikor van peteérésed
nyuszi, én nem mérek, de szerintem nem rossz, 37 felé tendál, azt tudom, hogy az jó...de pontosan nem tudom!
hát igen és jelét sem érzem hogy megjönne és tényleg svájci óra vagyok...
nekem 16-17-én kellett volna
kis hányingerezés, de lehet a fáradtságtól is, meg a bimbim fáj, mult (bocsi a hosszu u nem akar beütődni!) szerda óta görcsölgetett a hasam, pár napja szinte elmult (jjaj de ronda, bocsi!)
További ajánlott fórumok:
- Na most vajon mit szokás tenni..?
- Lelkileg bántás? Vajon most melyik félnél?
- Gyerektéma pasiszemmel, avagy most: igen vagy nem?
- Vajon érdemes lenne mostanában turkálót nyitni? Vagy annyi van, hogy a gondolatát is felejtsem el?
- Most 15-én lesz 3 hónapja, hogy nem fizet gyerektartást a volt férjem. Fel lehet jelentenem és ha igen akkor hol? Bíróság vagy gyámügy?
- Vajon most akkor Ő hiányzik, vagy az, hogy legyen valakim?