Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez? (tudásbázis)
Nem semmi! Ezek az "anyák" nem gondolnak arra hogy mennyire nem egészséges ez a gyerekre nézve? És a fodrász? Hogy teheti meg? A gyerek az nem kicsike felnőtt...
Jesszus..ez oltári durva!!!!
Érdekes, mert ez kb. 3 nap alatt történt:)
Dehogy viccelünk. Komoly! Szomszéd csajnak 4 éves a lánya. Eleinte tejfölszőke volt a kislány haja, de mára már bebarnult. Anyuci ezt nem tudta elfogadni, így befestette szőkére..
Most meg engem azzal etet, hogy kiszívta a nap:P
Nem lehet, hogy csak úgy néz ki? A lányomnak is szőke a haja, ahogy elkezdi sütni a nap, az arca körül világosabb lesz.
Lehet, hogy majd sminkest hív hozzájuk:D
Most vicceltek? Gyerekeknek van melírozva a hajuk?
Gondolom rahuz valami nejlonsapkat a fejukre es azon kereztul huzgalja ki a melirozando szalakat, talan ugy nem annyira... de fura mindenesetre.
Sminkelni vajon mikor kezdi oket a sajat anyukajuk?
Ez most tök komoly? Fodrásszal melíroztatják a kicsigyerekeik haját??? Mi jön ezután, a körömlakk, műköröm, szolárium, smink?
Biztos nem tesz jót a "babakobaknak"..
Az én fodrászomhoz is hordják a gyerkőcöket ilyen célból.
Valami gyógynövényes akármivel csinálja a hajukat, de szerintem ez sem egészséges..
Na, meg ebben a korban nem is normális!!!!!!
pffff, nem is hallottam még ilyet!! Azért ez durva!!!
És gondold el, ők hogy le lesznek döbbenve, 40-50 éves korukban, hogy nincs hajuk....
Egészen kicsi gyerekekre gondolok.. akár 3-4-5 éves gyerekekre!
Tesóm "barátnőjének" is ilyen a haja!
Le vagyok döbbenve!
Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez?
További ajánlott fórumok: