Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
aranyos vagy, köszönöm.
Tudok olyan párokat akik belefáradtak és feladták, egyenlőre nem értem őket, de remélem mi velünk ez nem fog előfordulni.
Ez a jó hozzáállás igi:-)
Mi,akik itt vagyunk,már nem egyszer csalódtunk a baba miatt,padlóra kerültünk,de muszáj felállni,harcolni tovább,és csak előre nézni!:-)
Hidd el,nagyon sokat jelent ez a fórum,gyere ide sokszor velünk beszélgetni,így minden könnyebb lesz:-)
Igi: 4 éve nem estél teherbe????????????? És mért vártatok eddig????? Mért nem mentetek már el dokihoz?? 1évet szoktak a dokik mondani, ha addig nem esik teherbe a nő, akkor szokták elkezdeni a vizsgálatokat. Én 3 hónap után már a dokinál voltam, de végül is még sem estem teherbe. Ez a juniusi ciklus lesz , hogy 1 éve próbálkozunk. Elkeseritő. Na, de a 4 év még jobban elkeserített. Te hogy birod lelkileg?? Én már 1 év alatt egy csomószor összeomlottam, de itt szerintem más is.
Te nagyon erős csajszi lehetsz??
Edina igen,ez is kapszula.Jó nagy kapszula.Miért kell ezekből ekkorát csinálni?!:-)
Szia igi!
Végre megláthatom a híres alganyalót:-)
szia Igi
Mi még nem "találkoztunk" Te is pcos vagy? Mesélj magadról
szia
Igen, rossz íze van, tiéd is kapszula?
Többiek merre vagytok??? Szamó??? Maci??? Niki???
Szia!
Én is a Zafírt vettem.Kicsit fura íze van:-)
Mizu csajok?
jó reggelt
Én a zafír forgalmazótól szedem a sima barátcserje kapszulát ami 300mg-os. Napi 2-3 szemet ír, de én még csak reggel veszek be belőle egy db-ot ennyi a napi adagom. Nem mertem kettőt be venni. Ha nem lesz semmi gáz tőle akkor következő ciklustól napi kettőt fogok szedni!!!
Köszi :)
Boldog szülinapot kívánok Neked és Iiginek is :)
Szamó! Neked meg Boldog névnapot! :) és köszi!
sziasztok
Mizus lányok meséljetek kivel mi történt ma!!!
orsi: Igen szedem a barátcserjét három napja.
Amit észre vettem eddig, az hogy sokkal több a nyákom.
Macifül: Itthonról 5-kor járok el.
Szamó, niki: Mizus veletek?
Jessssszusom!!!!!! Az hatalmas.......
Azért akkorát nem vállalnék be! Egyenlőre elég ez is!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!