Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Orsi!
Nagyon drukkolok Neked! Jó ideje késik már.
Már nem is akarsz tesztelni?
Köszi, hogy bemásoltad!
Nagyon izgulok Értük! Remélem nincs semmi baj!!!
Remélem minden rendben velük..
Edina,mensi még nincs.Képzeld,veled álmodtam!:-)) azt,hogy eljöttél,hogy talizzunk,és maradtál 3napig:-))))
Menyó-ebben a ciklusban a 16.napig mértem(aztán meguntam a herce-hurcát),de akkor a legmagasabb hő-érték 36,8 volt,ahhoz képest magas ez a 36,9.Megpróbálom most már minden reggel mérni.
Jajj lányok, írt szamó párja bevágom :
Szia.
Köszönjük aggódásotok, jól esik, átadom üdvözletetek.
Sok jó hírrel ugyan nem szolgálhatok, most épp a megyei korházban fekszik, mi is, orvosok is azon vagyunk, hogy egészségesen haza tudjon jönni. A többit majd ö elmondja hamarosan.
Üdv: Feri
Szia Igi
Nekem is így volt, amikor először szedtem a clostit. 2 hónapon keresztül, szarul volta. Szédültem, olyan bizonytalan volt a járásom:) Fejem is fájt aztán hozzászokott a szervezetem a gyógyszerhez és már a 3. ciklusban meg sem éreztem. 6 hónapig szedtem a clostit. Minden hónapban csinált tüszőt egy darabot, de a nyálkahártyát tényleg elvékonyítja.
Szia!
Sajnálom, hogy rosszul vagy. Lehet a Closty hatása... remélem hamar elmúlik ez a része, amúgy meg szép tüszőt érlelsz vele.
Kár. Igen, az erősödés jó jel lenne, de nem biztos akkor sem a baba.
Hőt csak hébe-hóba szoktál mérni?
Szia!
Mitől lehet?Closti?Még holnap szeded,ugye?
Sziasztok !
A mai nap szörnyű vacakul vagyok, álmos vagyok, szédülök, csak ugy kóválygok össze -vissza.
Nincs sajna..
De ha lenne,akkor azt több napon keresztül kellene nézni,ugye?És ha erősödik a 2.csík,akkor van valami?
Sziasztok!
Az egyszerre ciklus valszeg a holdállás miatt van.
Orsa én azért még drukkolok, a mai hőd is egész fent van. Lh-d nincs otthon?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!