Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
köszi csajok! De nem lesz szükség ismétlésre! Megjött :( :( :(
Valahol meg örülök is, hogy megjött. Mert spontán jött meg, nem kellett 3 hónapot várni és gyógyszerrel meghozni.
Új menzi új esélyek :) :) :)
Már csak azt lenne, jó tudnom, hogy megpróbáljam-e a Clostyt megint. Szerintetek?
Mert eddig sokat nem ért. De reménykedek benne, hátha most csinál nekem peteérést.
Sziasztok!
Lina, francba, sajnálom! Pedig drukkoltam. Igaza van Orsának, hátha pár nap múlva váltani fog! Próbáld majd meg.
A francba!!Reggel csináltad?Első pisiből?Ha nem lesz mensi,majd ismételd meg pár nap múlva..
Hányadik napon is jársz?
köszi :)
igyekezni fogok...
Lányok!
Csináltam tesztet. Naná, hogy megint negatív!!! :(
Köszönöm a reakciót. :)
Jó grillezést holnap, kitartást a gyerkőcökhöz, és hogy ne igazolódjon be a para... :(
ez kemény :(
de jobb ha tudod, hogy mi van, akkor is, ha az esetleg rossz...
Ez aranyos. :)
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kell főznöm. Ma hurka-kolbász volt az ebéd, de holnaptól hazamegyünk a családainkhoz, így főzés kipipálva. :)
Gondolj arra, hogy egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy babád legyen!!!
Biztos rendben lesz minden!!!
Lányok!
mit főztök ezen a hosszúhétvégén??? Semmi ötletem :(
Elővettem a kenyérsütőgépemet, most épp kalácsot gyártok ( kell is az a Merckformin mellett :) )
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :)
Most még emésztek, bár egyelőre nincs is mit, de aztán túl fogok látni a helyzeten és örülök majd, hogy haladunk. :)
Szia!
Fogd fel ezt úgy,hogy most már jó úton haladtok!Mert így van!
Akár műtét lesz,akár lombik,most már közel a CÉL!!
Tudom,nehéz így szembesülni a dolgokkal,de az is lehet,hogy a műtét után minden rendben lesz,és spontán összejön!
Helló, Lányok!
Túlvagyok a nőgyógyon.
Tömören: férjemnél ondóanalízis kell. Ha megvan az eredmény, mehetek beutalóért vérvételre és ha megfelelő a spermiumszám és nincs egyéb gond se, előjegyeznek műtétre. Ha nem jó, nincs műtét, előkészítenek lombikra, és irány Bp. vagy Szeged.
A műtéttel az a gondom, hogy mintegy mellékesen megjegyezte a doki, ez nem csak egy lapar lesz petevezeték-átjárhatósági vizsgálattal egybekötve, hanem egyúttal petefészek-biopszia is, mert akinek ennyi ideje nincs ciklusa, annál felmerül a genetikai betegség lehetősége is. :-((( Ez elég rosszul érintett.
A gyógyszereket gyakorlatilag mindegy, szedem vagy nem, műtétig nem használnak, utána lesznek fontosak. (a metformin és a Bromocriptin egyaránt) De ha ragaszkodom hozzájuk, akkor metből mondjuk egy 1500 mg mehet naponta és a fél Bromó is jó (bár tényleg nem oszt, nem szoroz).
A Reductillal pedig nem kellene még tovább zavarni azt a központi szabályozó rendszert, ami így is rosszul működik, soha nem leszek vékony és a doki szt. nem is voltam (hát, tényleg nem). Fogadjam el. Mondjuk, legalább nem cseszeget, hogy koplaljak már... Nekem már 58 kilósan se volt ciklusom. :(
Ez a biopszia nem igazán dob fel, hogy őszinte legyek, de ha túljutok az első "megrázkódtatáson", úgy fogom fel, jobb tudni egy rossz eredményt is, mint évekig kísérletezni úgy, hogy a kezelőorvosom sem tud róla, és így óhatatlanul fölöslegesen tesz ki tortúrának és hiábavaló reménykedésnek.
Orsa!
Szerintem próbáld meg a párakötést! Ha nem jön össze irass Elocomot a házidokival, vagy bőrdokival. Azzal nagyon vékonyan kell kenegetni ( steroid ) De pár nap alatt leviszi a gyulladást.
Hát, igen a fogamzágátló erre nagyon jó, de baba nem meg nem tőle. Nekem is PM miatt hullott-hullik a hajam. De szerncsére már nő vissza. Legalább ez ad egy kis okot az örömre.
Én igazából nem nagyon eszek. mióta szedem a Merckformint, nem nagyon van étvágyam.
Az én munkahelyemen nem igazán lehet enni. Napközbe bekapok egy kiflit, aztán otthon ebédelek 4 óra után és utána már semmit nem eszek. Ebédfutártól rendelek mindennap, azt esszük.
Én sem diétázok,de mivel napi 4-vagy 6órát dolgozok,így nem szoktam vinni kaját.
Nekem egyébként a pajzsmirigyem miatt hullott a hajam.Most pár hónapja nem vészes.
Sziasztok!
Nekem a Noémi a favorit, és fiúban talán a Tamás. De a fiú név még nem biztos. És mivel már van egy fiacskánk, most lányra gyúrunk. De természetesen a fiúnak is nagyon fogok örülni.
a Laura nálam is favorit. csak a zembert még nem sikerült erről meggyőznöm :)
és hát volt egy megállapodásunk: az Áron-nal kapcsolatban nincs semmiféle vétójoga, de cserébe bármelyik lánynevet megvétózhatja :)
Régen volt góckutatás nem találtak semmit de így utólag akkor is a fogamzásgátló abbahagyása után jöttek elő a tünetek pár hónapra. Szerintem most erősödik fel vagy nem tom a tünetek. Ahogy anno újra felírták a fogigátlót abbamaradt a hajhullás. Most mensim rendszeres akkor az sem volt anno.
Te miket eszel munkahelyen? Ötleteket gyűjtök h miket egyek majd. :-)
Én ikreket szeretnék majd. :-)
Egy lány nevem van Laura.
szia Királylány!
én pl abszolút nem diétázom... így nincs gondom a munkahelyi kajálással :)
Jó reggelt lányok!
holdcsillag!
de, igenis szégyen, hogy nem vagyok elég erős, hogy letegyem... sokszor úgy érzem, hogy ezért nem sikerül a baba. nem konkrétan a cigi miatt, hanem azért, mert így meg sem érdemlem :( de tizensok év után nagyon nehéz egy rossz beidegződéstől megszabadulni...
Szia
Szerintem az a gond h mostanra ürült ki teljesen a hormon a szervezetemből a diétát pedig nem tartottam. Gyógyszert is volt pár hét hogy nem szedtem rendesen mert nem nagyon ettem nem is voltam éhes meg fogyisat akartam volna enni de kis faluban nagyon nehéz ezt megoldani. A faluban ahol dolgozok egy üzlet van csak. Régen is így volt h kb fél év fogamzásgátló abbahagyása után kezdett el hullani a hajam. Munkahelyen hogy oldjátok meg a kaját? Miket visztek esztek ami a diétába belefér?
A munka ahol dolgozok nagyon tetszik a fogyim nem igazán halad szerintem megállt de kb 2 hete nem merek rá állni a mérlegre.
Veled mizu?
Szia!
Megy ma neked a drukk!Majd írj,mit mondott a doki!
Szegény Ájrinnak én is nagggyon szorítok..Az nem lehet,hogy baj legyen.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!