Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
aranyosak vagytok :)
reménykedem...
Szasztok!
Youlcsi, azért én szorítok neked hogy történjen valami csoda és legyen ott valaki a pocidban:)
ha meg is repedt, nincs az még 7 napja... nem tudok a dologgal mit kezdeni. ilyen még sosem fordult elő velem.
de sz@r, amikor az ember ennyire nincs tiszában azzal, hogy mi történik vele! :O
esős szép napot mindenkinek :)
csajok, nem tudom, mit gondoljak... két napja azt mondta a dokim, hogy már összeesőben van a tüszőm (kisebb, szabálytalan forma)... de azt biztosra nem mondta, hogy megrepedt. kb fél órája pedig némi vérrel találtam magam szembe... ilyenkor mi van?
Jó reggelt!
Nálunk csak picit hűvös, fátyolfelhős, de nem esik.
ezért szoktam valami cukros dologgal bevenni, ha nem vagyok éhes.
pl reggel nem kívánom a kaját, akkor keksszel, vagy egy szelet csokival. így megvan a cukor, amit csökkenthet :)
Én azt olvastam talán cukorbetegeknek szóló honlapon, hogy nem szabad étkezés nélkül bevenni, mert drasztikusan lecsökken a vércukorszint.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy evés nélkül nagyobb a kár, amit okoz, amint az esetleges haszon, nem venném (és nem is veszem) be, ha kihagyok étkezést.
Gery, én mindig a kajához igazítom a bevételt,
pl ha keveset vagy nem reggelizek akkor ebéd és vacsora után veszem be a met-et, ha a reggeli sok és az ebéd light-os, akkor reggel este veszem be, kaja nélkül még nem próbáltam, ha nem voltam éhes akkor inkább kimaradt a gyógyszer is...
Elvileg nem leszel rosszul amúgy, a met nem ejti le drasztikusan a vércukrot..
én még akkor sem vagyok tőle rosszul, ha édességge veszem be :)
pont ma voltam gyógyszerért, úgy döntöttem saját hatáskörben, hogy 2x850re emelem :)
Lányok, ti szedtek este is met-et?
Ha elhagyom a vacsit, és úgy veszem be nem leszek tőle rosszul?
Szabad. :)
Remélem, jó lesz. :)
Jó reggelt, Lányok! :)
Holnap du. felcsobbanok hétvégére a Balcsihoz a bnőimmel, eddig nem vártam különösebben, de most kezdek izgulni. :)
Party, beach, lazulás ezerrel, Siófon leszünk a Coke Club mellett. :)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!