Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja? (tudásbázis)
De egy nullával elírtam!:)
Én is csak az előltöltőset szeretem, kicsi a hely, úgyhogy az a nyerő!
Úgy látom egyébként, ahány mosógép, annyi tapasztalat! Valószínű, h ki kell fogni, h melyik széria a jó!:)
Nem sok ez az ár!!!??? Elírhattál valamit.:)
Anyumnak Fagor van már kb 10-12? éve, és egyszer kellett benne szivattyút cserélni kb 2-3 éve, ami 4000Ft-os tétel volt.
Szóval nagyon jól bírja, igaz mi az elől töltőset szeretjük.
Nekem Indesit, nemsoká 5 éves lesz, és ő is aranyos kis jószág! Szeretem nagyon, szépen most, energiatakarékos. :)
Nekem Candy van, gyönyörü szép, 6 éves és most januárban meghibásodott a program panel, mos de nem centrifugál rendesen! Próbálkoztam vele, h majd tekergetek más programra hátha ott boldogulok vele, mert sajnálom "kidobni" mert a többi része jó, a szerelő azt mondja, vegyek másikat!:(
Januárban voltak jó akciók Samsung 1000 fordulatos 599000 Ft-ért, most persze nincs! Nem tudom milyet vegyek? Sok pénzt nem akarok érte adni, ez ami van, nem volt olcsó 6 éve, és eddig tartott!:(
Igen,erre mondják,hogy kinek ez válik be,kinek az.
Nekem sok mindent ajánlottak a boltban is a wh..pool kivételével-de mivel ebben volt anyag,és a 4 év gari végett -emellett döntöttünk.
Már nagyon kevés az olyan masina,ami tíz évig húzza--Energomat-na az még 25 év után is működik:D
Az utóbbi években gyártott Wh...pool mosógépek nagyon rosszak-ezt a szerelő mondta,-nem javasolta.Persze,miután már tönkrement a 120 ezer forintos szuper masinám 4 év után:OO
Nekem is ugyan ilyen márkájú mosogatógépem van,8 éves,de nagyon szuper-le is kell kopogjam-meg vagyok elégedve vele:)
Tünde!
Hogy vált be a fagor mosógéped?
Úristen! Az nem semmi! Pedig nagyon gondolkodtam ezen a márkán, mert a mosogatógépem ilyen, és nagyon jó, plusz csendes is.
Szívem szerint mielét vagy aeg-et vennék, de sajnos ezeknek az ára csillagászati.
Zanussi vagy fagor lenne elérhető árban, de ezektől valahogy ódzkodom.
Sajnos lehetséges:(Manapság pár évre gyártják csak:O
Nekem a 4 éves Whirlpool gépem egyszerűen szétesett:OO
Szerintetek normális hogy egy mosógép 5-6 év után megadja magát?
Korábban dícsért Lg mosógépem a mai napig bírta.(Mondjuk addig egyszer sem kellett szerelőt hívni hozzá) Most én is gondolkodhatok hogy milyet vegyek helyette?
Várom én is a hasznos tanácsokat!
Pfff!!!
Nekem Elektrolux a gáztűzhelyem, de nagyon frankó, nem cserélném el!
Kinek ez, kinek az jön be....
Sokféle mosógéphez volt már szerencsém! De eddigi tapasztalataim alapján a legpocsékabb mosógép márka az electrolux! SOHA NE VEGYETEK ilyet! Az ajtaja álladóan nyitva van, mégis fekete penész a belseje, árad belőle a bűz! Két órán keresztül mos, majd kivehetem belőle a nem rendesen kimosott homokos zoknikat! Olyan hangos a centrifugája, hogy nem lehet a közelében megmaradni a zúgó hangtól! Időnként üres állapotában tisztító mosást kell vele végezni, 95 fokon! ( Mert víz- és energiatakarékos, ugye!!!! )Ami szintén két óra!!! Ja és utána is büdös és penészes marad!!!!!!!!!!!!!!
Electrolux mosógépet S O H A N E V E GY E T E K!!!!!!!!!!
És a többi elecrolux terméket sem ajánlom!!!
( Ha valaki annyira dicséri, akkor az csak azért lehet, mert más márkákkal még nem találkozott! Ha lesz más tapasztalata is, akkor többé electroluxot biztosan nem ajánl!!!!!)
Ja, és amíg el nem felejtem, nem a legolcsóbb volt az általam bemutatott mosógép, ennyi pénzért már nagy márkák termékét is megvehettem volna! Szóval jól átpaliztak vele!!!! Ne hagyjátok magatokat!!!!
Hát itt elég széles a skála...
Most romlott el a whirpool mosógépem 5 év után. Soha nem vennék többet! Nem mos szépen, problémás...
Ki milyet ajánlana...
Ami lényeg, szépen mosson, energiatakarékos, megbízható és egy 4 tagú családot kiszolgáljon(2 pici gyerekkel)
A samsung illetve AEG felé kacsingatok.
Nem az ára fontos, hanem a fentiek!
szia drága
5-6 mosogépem volt idáig
az első a hajdu energomat- még ma is müködik- a szomszédban
ami legjobban tetszett az a Candy
ha még egyszer veszek én csak Candy-t fogok venni
Szia!
Nekünk is LG van, ugyanilyen programokkal, és 7 kg ruga fér bele! Ez nálunk (3 gyerek) nem hátrány! :)
Jó válogatást!
Szerintem az a lényeg, hogy ne "no name" legyen. És legalább 1000-es legyen a centrifuga, na meg energatakaréskosság szempontjából A-s legyen.
És akkor igen, itt jön az, hogy kinek a pap, kinek a sekrestyés, vagyis kinek a felül töltős, kinek az elől... Én speciel az elől töltőseket szeretem, fogalmam sincs, miért. De például szeretem, hogy látom mi történik a mosógépben.
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Melyiket érdemesebb venni: mosógépet és külön szárítógépet vagy pedig egybe a kettőt mosó- és szárítógépet?
- Candy előltőltős mosógépet szeretnénk venni van valakinek ilyen?