Mitől szexis egy nő? (beszélgetés)
eggyet értek veled,a természetes szépségben,a szilikonos cicikben nem tudom mi a pláné?:))
Ami kiszeltündét illeti,nézd meg a neten,csak annyit irj be,kiszel tünde,ott sok mindent megtudhatsz rólla. Nekem semmi bajom vele,de...:)))) hát vannak ilyen nők is:)mindent elkövetnek,csak hogy a középpontban legyenek minden áron:)
Légy kedves, ha nyűgös vagy inkább vonulj félre! Ha rossz a kedved, beszéld meg a társaddal.
A szexepil? -- Magadból fakad.
Szia!
(pasi vagyok!!!!!!!)
Szerintem attól, ha természetesek. Nem föstik a hajukat tucatvörösre, nem ragasztanak műkörmöt, és nem akarnak úgy kinézni, mint kiszeltünde (akiről még most sem tudom, kicsoda).
A magam részéről minden hölgyet úgy szeretek, ahogy a Jóisten megteremtette Őket. Ettől függetlenül azonban (majdnem) minden Hölgyet -kortól függetlenül- tisztelek és szeretek.
Így gondolom én is. Azok a nők, akik elégedettek magukkal és a világgal maguk körül, és ezt ki is tudják sugározni magukból, azok sokkal szexisebbek,és vonzóbbak, mint mondjuk egy "faarcú" bomba alakú cicababa, akit csak a smink és a bőrszerkója tart egyben, nem a szívéből-lelkéből áradó szeretet és harmónia.
Lehet, nagyon idealisztikus vagyok, és még ráadásul nőnemű is, meg aztán a fent vázolt személyiségtípusok egyikébe se tartozom...:))))
Akkor is ez a véleményem.
Erdekes kerdes bar en ugy gondolom,hogy a kisugarzasuk,viselkedesuk es a megjelenesuktol.
Persze ezek csak a kulso tulajdonsagok,fontos a belso is!
Ki a szexi?Annyi bizonyos,nem csak a szép nőket találják a pasik szexisnek.
Egy illat,vagy egy mozdulat sokszor elég a "varázslathoz"