Mitől lesz boldog egy nő? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mitől lesz boldog egy nő?
Hát te a gyerekeidre gondolsz,én meg a fergeteges nőre...nem anyára,nőre!A hurrikán az olyan ,mint egy nő.
A nyugalom,lelkibéke,harmónia.....?Hol marad az izgalom?:DDDDD
Hmm... Hát, hogy gyorsan bírsz gépelni!:oDD
Meg okosakat mondasz...
Egyetértek! Régebben azt gondoltam, hogy a dolgok vagy feketék vagy fehérek, de ennél sokkal bonyolultabb, összetettebb minden. A boldogság sem ugyanazt jelenti mindenkinek, sőt még nálam is változó, hogy hogyan fogalmazom meg, vagy élem meg.
Valamelyik fórumban azt írtad, hogy nem bántál meg semmit, mert a rossz lépésekből is tanultál, azoktól is erősebb lettél.
Szerintem pont ez a lényeg. A döntések nem véletlenül születnek, nyilván mindenki az akkori legjobb tudása szerit dönt, de ha visszamenőleg megváltoztathatnánk a lépéseinket, nem lennénk ugyanazok mint ma. Abban a helyzetben valószínűleg nem tudtál másként dönteni, hiszen nem a mostani eszeddel kellett döntened.
Visszakanyarodva a boldogsághoz:tökéletesség, harmónia, teljesség, belső nyugalom
Azt hiszem, ha belül kerek vagyok, akkor minden apróság növeli a boldogságomat, ha nem vagyok kerek, akkor annyi. De, hogy mitől vagyok kerek? Talán az határozza meg, hogy mennyire vagyok azonos mélyen legbelül önmagammal, mennyire tudom azt élni, amit a bensőm diktál.
Szerintem Te is vmi ilyesmiről beszéltél, nem?
Boldog házasság, gyerekek, unokák.
Rika1 igazad van.
Igen, akkor szoktam hallgatni, ha dolgozom, vagy ha csak magamra szeretnék figyelni. Ilyenkor nagyon meg tud érinteni.
És a másik válasz? Nem úszod meg! :o))
Szia Myly!
Merre vagy? Adós vagy egy válasszal! :o))
További ajánlott fórumok:
- Akik eldöntötték, hogy le kell fogyniuk, különben sosem lesznek boldogok!
- Mitől lesz boldog az ember?
- Mit gondolsz, valamikor az emberek boldogabbak lesznek?
- A boldogságod és sikereid ne mondd el, mert sok irigyed lesz!
- Ha egyszer boldog leszek, az nem azért lesz mert azt veszem...
- Miért jobb magányosan, viszonylag boldogan ellenni, mint úgy, hogy van valaki, aki érdekelne, de érzem, hogy nem lesz semmi?