Mitől fagyhat le a gép, ha nincs vírus rajta? (tudásbázis)
Ha régota rajta van a windows,akkor érdemes egy rendszerjavitást csinálni a telepitölemezzel.
Számos oka lehet: -virus
-sok letöltés,telepités által megváltoztatott registryben és máshol történö modositás (töredezettmentesitéssel általában javithato)
-és maga az elöregedett op.rendszer (uj op.rendszer telepités vagy javitás)
Hogyne lennének, tegnap is láttam az ügynökeiket :)
Bill Gates pedig szétosztja a vagyonát.
Azé nem mondd má' hogy gyíkemberek nincsenek!
:)
Teszem hozzá
az IP cimet a browser/böngésző küldi el a kért weblaphoz, hogy milyen IP cimre, mit szeretne letölteni
Erre töltődik le a "képenyőre" pl. a Hoxa
De IP cimet is elég könnyű változtatni
Akkormeg?
Én igen, de te valami bulvároldalról tájékozódsz az írásaid szerint, minden témában.
Hiszel a gyíkemberekben is? :D
WIN8-at nem ismerem, de kétlem ezt
És ha mégis, gondolod hogy IP alapján majd eljárást indit a Microsoft?
Az XP esetében ha minden frissitést letölt a használó akkor szokása kiírni hogy hamisitott, ha jogtalanul másolt
Letörölni valamelyik frissitést és márse pofázik vissza
AMugy sincs szükség a sok frissitésre
Gúnyolódás helyett esetleg meg kellene nézni a kérdező adatlapját...
Egyébként több oka is lehet a fagyásnak.
Memória vagy egyéb hardverhiba
Gyenge hardver
Túl sok telepítés/törlés
Pl, ha Lap Top, ha el van takarva a szellozo nyilasai, es tul melegszik. (oledben van)
Ha a CPU huto ventilatora pengei televannak szosz-mosszel, es nem tudja a Processor-t huteni...
Akármitöl
Hardver gond, telepitettél valami programot ami összeakad mással, rossz memória, nem sorolom. Ezt csak megszemlélve lehet megoldani
lel.... :D
Egyébként lehet, hogy csak túl sok program megy egyszerre a háttérben.
Például kémprogram, esetleg valami eszi a procit stb...
honnét tudod hogy nincs vírus?
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól akkor úgy túrázzunk, hogy akár félúton a Remete barlonghoz is előugorhat egy rendőr mert nyilván nincs a hegyekben maszk rajtam?
- A volt férjem még nincs túl rajtam
- Hogy lehet az, hogy egy bizonyos dolog miatt vettek tőlem vért, ráadásul terhelésest, szóval 2szer szúrtak, és a 2. értékei nincsenek rajta?
- Aki megkapta a vakcinát, állítólag lehet vírushordozó, csak rajta nem jönnek ki a tünetek?
- Hogy lehet észrevenni valakin, ha még nincs túl rajtam?
- Van egy hordó sörünk, nincs rajta nyitó! Mi a nyitja?