Mit vegyek babalàtogatoba? (tudásbázis)
Én inkább azt írom le én minek örültem (volna) és minek nem. Szóval miután rengeteg ruhánk volt én nem szerettem, ha valaki ezt hozott, a közelebbi ismerősöket, rokonokat meg is kértem, hogy inkább ne tegyék. Szintén kevésbé örültem a játékoknak, annál is inkább, mert ezeket 3-4 hónapig csak egyik szekrényből a másikba pakoltam..
Viszont a pelenka mindig jól jön, újszülöttnek is jó lesz egyszer a 2-es méret a kicsit sokszor túl hamar kinövik. A márka meg szerintem majdnem mindegy.
Ötletes és szép a pelustorta, amit magad is elkészíthetsz, de rendelhető is.
Ezen kívül, laktoherb tea annak aki szoptat, malátaital (szintén a tejtermelés érdekében, közeli ismerősnek, barátnőnek melltartóbetét, ezek az olcsóbb ötletek. De kellhet még kapucnis törölköző vagy fürdőlepedő, ezekből sosem elég, jó ajándék a babamasszázs könyv,egy szép szoptatóstáska, kendő vagy szoptatóskendő a mamának. Vannak kifejezetten babáknak készített babazenei cd-k ezek még a felnőtteknek is kellemes dallamok.
Hát most ennyi jutott eszembe remélem valakinek azért segítek vele..
Ha valaki mégis pénzt ad, az nem biztos, hogy a rossz szándék jele, lehet, hogy neki sem jutott eszébe jobb.
Ja, egyébként a téli babáknál biztos nagyobb gond a megfelelő ruházat! (meleg alvózsák, harisnya, overál, sapka, térdzoknik, bundazsák stb..)
Ha nem ismered, akkor inkább ruhát ne!!
Vigyél pelust,popsitörlőt, abból úgyis sok fogy, esetleg egy fürdőlepedőt, én annak is örültem, hiába volt már belőle, jól jön egy plusz darab :-))
Esetleg babajáték? ha első gyerek. Mert ha többedik, akkor már abból is van elég.