Mit tudsz a toxina botulinica injekciorol--mellekhatasarol (beszélgetés)
Hát... elég nagy választékot soroltam fel.
Milyen módon készült sárgarépalevet ittál?
Az idegcsillapítók nagy részének van olyen mellékhatása, amely képes felerősíteni az amúgy is meglévő testi jelenségeket. Főként az izmokkal kapcsolatosan.
Tv-t pedig teljesen felesleges nézni. Csak összeszed miatta az ember egy csomó nyavalyát. Tudom, nehéz róla leszokni, de én már fél éve teljesen "tiszta" vagyok... (Előtte is csak két vidám műsort néztem meg hetente.)
ez nem ugyanaz, mint a botox injekció?
amit ránctalanításra alkalmaznak?
helyileg izombénító
(ha hülyeség, akkor bocs)
A betegség orvosi meghatározása kicsit pontosabb is lehetne. Az eredetete a hasnyálmirigy-lép-máj-vese anionos anyagok feldolgozási hibájából adódik.
A jelenségen lehet segíteni pszichoterápiával, masszázzsal (thai királyi, kombinált talp-láb-hát-váll, orteino, kartiras-lomi lomi kombinációval) energia-fókuszálással (reiki, Agykontroll, parafenomén segítsége), akupunktúrával, MORA-terápiával, számítógéppel vezérelt rezgésvisszacsatolással (most nem jut eszembe a pontos eljárás neve), Kenipp-kúrával, jógával (legalább 12 féle van belőle ami ebben az esetben hatékony) és NLP-vel.
Injekcióval viszont nem. Szerintem a felsoroltak elég széles választékot adnak. Kettő vagy három kombinációja közülük az okokat is segít meghatározni. Ha az ok megszűnik, akkor a jelenséggel is ez történik.
Az ajánlott injekció az idegingerület-gátlás elvén működik. Egy csomó más testi folyamatot sem fogsz utána érzékelni ha beadják neked. Például az orgazmuskészséget is blokkolja és degenaratív valamint daganatos megbetegedések kialakulását is elősegíti. Ezektől a mellékhatásoktól azután már nagyon nehéz megszabdaulni. Már csak az ár miatt is. Franciaországban és Brazíliában van két natúrklinika, ahol segítenek megszabadulni tőle. De elég durva módszerek vannak rá. A napi 3-szori beöntés még a finomabbak közé tartozik az eszköztárukból...