Mit tennétek, ha csak a férjeteket családi hívnák rendezvényre? (tudásbázis)
Lehet hogy , idövel ugy lessz a forumnyitonal is ,mint nalatok ? ! De ezt nem lehet agresszivan eröltetni , mert attol csak megjobban kielezödik a helyzet ! Azt sem lehet megkoczkaztatni hogy a pasit hirtelen a szulei ellen hangolni , mivel ugy nez ki hogy , nagyon belsöseges a kapcsolata a szuleivel ! Masszoval ebben az esetben jobb a halgatas sok szempontbol , szerintem.
Nekem soha nem volt anyosom/aposom igy aztan ebböl a helyzetböl kimaradtam :)
Viszont a szuleimnel lattam a tenyeket , mert a gyerek nagyon jol lat :) Az edesanyam anyja nem fogadta el az apukamat , mivel szegeny fiu volt ! Az anyukamat az eskuvöje napjan megverte az edesanyja !( mert hogy , megis azt a szegeny fiut valasztotta!) Az edesapam szulei,testverei es fökeppen az apja ezert utaltak az anyukamat!Az en anyam öhozzajuk SOHA be ,nem tette a labat !(pedig szomszedok voltunk!Mivel az en edesapam is nagyon anyas ferfi volt!)
Na , utoljara az edesanyam anyja kitagadta az anyukamat ! Ami azzal is jart hogy , föld,haz stb minden az anyukam hugara szallt !
Masszoval jobb ha , az ember nem bolygatja azt a bizonyos darazsfeszket , szerintem.
:-) Akkor jó...
Sajnos én tapasztalatból beszélek, az én drága anyósom sem volt mindig egy tündér velem kapcsolatban.
Viszont mi összetartottunk és mostanra eljutottunk odáig, hogy tudja, nem akarok a fiának sosem rosszat, szeretjük egymást és mi, MI vagyunk, nem csak a fiával "kell" jóban lennie. A párom anno mellém állt, míg végül anyóspajtás belátta, hogy neki csak szeretnie kell a családját, nem pedig irányítani. Nekem szerencsém volt, hogy a párom "felvállalt" minket, így anyós megbékélt egy idő múlva.
és mi van akkor, ha anyósnak vagy apósnak van szülinapja?
Akkor ki vesz nekik ajándékot? Akkor is csak a férjed megy át?
Ilyen alattomos szülőket!!! Munkaidőben hívják fel és átcsábítják, választásra kényszerítik a saját gyereküket!
Nem , haragszok :)
De , az en velemenyem tovabbra is az hogy jobb ha , belenyugszik a forumnyito a helyzetbe !
Vannak olyan helyzetek,szitulaciok amiket jobb nem piszkalni,bolygatni es en ezt a helyzetet ilyennek itelem meg !
Már ne is haragudj, de szerintem nincs igazad... Miért kellene belenyugodnia???? :-( Pontosan, hogy nem kell! Pláne nem 3 gyerkőccel... Ha a férje nem áll ki érte-értük, akkor meg kell mondania neki, hogy ez így enm jó.
A "drága szülei" meg nem hiszem, hogy nem értik meg, hogy 3 gyerekkel igen komoly és szeretettel teli családja van a fiának! Miért kell így lennie? Nem szeretik az unokáikat?
A szimpátia lényege, hogy az emberek kapcsolatot tartsanak egymással. Ha ők meg sem próbálják, akkor mit várnak el a lánytól? Hogy mosolyogva ugorjon a nyakukba, amikor átnéznek rajta???
En ugylatom hogy , nincs mas valasztasod mint belenyugodni a helyzetbe ! Maskulönben könnyen elveszitheted a ferjedet is.
Es igen , en sem mennek oda , ahol nem szivessen latnak ! Szerintem sokan vannak hasonlo vagy megrosszabb helyzetbe ettöl , mert a szimpatiat nem lehet eröszakolni , sajnos.
Mindig is irányítandó gyerekként fogják kezelni a férjed, ha egyszer nem állsz a sarkadra és a gyerekkel együtt hárman át nem mentek egy ilyen "családi" rendezvényre. Majd csodálkoznának, mikor hárman állnátok a kapuban az egyszem fiuk helyett! De csak nem üldöznének el, mert ahhoz meg gyávák, hogy a szemedbe mondják.
Én bizony a sokkterápiát alkalmaznám!
Semmi konkrét! Az, hogy engem választott...
Ha felhozom neki a témát, akkor azt hiszi, hogy vitázom vele és elmegy otthonról, nem inni, vagy ilyesmi, hanem kerül egyet. De nem lehet erről beszélni, mert szerinte én túlozom el a dolgot. Érzéseim szerint normálisnak tartja.
A férjed egyébként mit mond erről a helyzetről? Ő normálisnak tartja? Szerinte hogyan kéne ezen változtatni?
Egyébként mi a bajuk Veled? Csak annyi, hogy a férjed Téged választott? Vagy valami konkrét?
A férjem nem akar csalódást okozni Nekik...
De vajon miért kell külön programokat szervezniük?
ez olyan, mintha nem tudnák elfogadni, hogy már felnőtt a fiúk. Nem?
a leírásodból egyértelműen látszik:
ezt a férjedtől hiába is várod.
Valószínűleg eléggé sakkban tarthatják a szülei.
Szomorú, hogy önálló, családos emberként nem áll ki a családjéért.
nem tudom elképzelni:
úgy történik a férjed szülinapja, hogy ő egyedül átmegy hozzájuk az ajándékaiért???
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Ti hogy szólítjátok a férjeteket?
- Mit szólnál, ha a férjed/párod így táncolna egy nővel az évzáró céges rendezvényen?
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Debrecenben keresnék játszóteres vagy játszósarkos éttermet (nem hambist) családi rendezvény miatt. Tudtok segíteni? Köszönöm