Mit tennétek a helyemben most? (beszélgetés)
Zénuram is mindig fess, de engem se kényszerít turis cuccba.
Az a baj, ha egy ember nem tanulja meg, hogy addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér, addig gyermeki lélek, s inkább szánnivaló, mint tisztelendő férfiember
Pocsék lehet megalázottnak lenni egy kapcsolatban.
A turis cucc, neki meg a márkás holmi pedig elég megalázó kontraszt.
úgy érzem elég nárcisztikus típus...
fontos számára a külsőség
én mindig harcolok ellene..talán ezért titkolózik, de szerintem rosszabb, mert mindig lebukik
Házasok vagytok? Mert ha igen, akkor ha nem fizet, téged is elővehetnek.
Ha nem vagytok házasok, akkor "csak" magával a kapcsolattal van egy kis gond.
Egyszerűen mondd meg neki, hogy figyi, felbontottam a levelet, ez és ez volt benne, a te dolgod, hogy mire vetted fel (ha nem vagy a felesége), csak szeretnéd megkérdezni, hogy miért nem merte neked elmondani.
És szóljon ha tudsz valamiben (nem anyagiakban) segíteni.
Közös kasszán vagytok?
Én megmondanám, hogy véletlenül felbontottam a levelét, és így megtudtam, hogy kölcsönt vett fel.
Ennyi.
A magyarázat legyen már az ő gondja!
Amúgy meg elég gáz, hogy ruhára vette fel....olyan társaságba jár, ahol elvárt a márkás öltözet, ahol megszólják, ha nincs rendszeresen ruhatárcsere? Mert ha igen, akkor "megértem", hogy nem akar lebukni azzal, hogy nincs elég jövedelme.
Ha csak a saját igényei miatt vett fel ilyen sok pénzt öltözködésre, akkor viszont nagyobb a gáz, mert az már kissé betegesebb...
De ha az előző házasságában is ezt csinálta, akkor nincs min csodálkozni, csak légy mindig résen, nem biztos, hogy megáll a 100.000 forntos öltönynél....nehogy egyszercsak pármilliós óra vagy autó legyen a kölcsönből...
akkor támadni fog, hogy honnan tudom én meg megmondom,hogy felbontottam alvelet..
de már nem ez az első, hogy átvert, vett már titokban drága szemüveget, horgászbotot..nekem meg folyton sír,hogy nincs pénze, és osszam be a pénzt..
én turkálóből öltözködom, ő csak Saxoot haljando
De ha az első feleségénél is dettó ezt csinálta, akkor gondolom annyira nem meglepő.
Nekem az is furcsa, hogy nem tudod, hogy kérdezd meg.
Hogy máshogy, mint egyenesen szemtől szembe?
igen,de hogyan?????
azzal fog vádolni,hogy felbontottam a levelét, de szerintem az nem normális egy 5 éves együttélésben,hogy nem mond meg ilyen dolgot
olyn,mintha megcsalna
"- Szia szívem. Milyen volt a mai napod?
-Á, semmi. Uncsi. Vettem két zsömlét, felvettem 200ezres hitelt, és már megint elfoglalták a parkolómat azok a ...."
Én azért elvárnám az uramtól, hogy efféle szándékaiba beavasson, és valamelyest megrendülne a belé vetett bizalmam. Mindenesetre bármiféle susmus nélkül kérdezz rá.
már régóta mondogatja,hogy kéne kabát, zakó, cipő...de ő márkafüggő és több 10ezer ft-os cuccai vannak,l de nem engehetjük meg magunkank
a hitelt meg ellenzi a szemembe, mikor azt n mondtam kéne a hűtőre..
ja és az első feleségénél is dettó ezt csinálta
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Milyen zenét hallgatsz MOST?
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?
- Mit tennétek ha volt párotoknak a mostani nője zsaroló leveleket irna?
- Ti mit tennétek a helyemben most? :(
- Ti tennétek a salátára szeptemberben lejárt ecetet? Most találtam a polcon, még fel sincs bontva. Nem lesz tőle bajunk?