Mit tennél, ha szomszédaid álló nap a függőfolyosón, az ablakod alatt kacarásznának, hangoskodnának? (beszélgetés)
Belvárosi társasházban lakom... mellettem a zeneiskola... Másnak az a baja, hogy ugat a kutya, nyávog a macska, sok a darázs, a méhecske, a béka, szúnyog... kerékpároznak a járdán, hangosak a gyerekek... égetik az avart...
Klopfolás a feszültség levezetés, elnyomja a boszorkák nevetését, és még kajcsi is készül. :-)
menjen Showder Klub, azt nem tudni mikor a boszorka és mikor a felvételen a nézők röhögnek.
Max akkor ha bele rondít a poénba. xĐ
De a rántott húsos, szalmakrumplis megoldás sem rossz... :D Tetszett.
Hát igen. Próbálok valamit hallgatni én is, csak néha ebből még nagyobb hangzavar keletkezik. Az ő röhögésük + az én zeném, szegény kedvenceimet is megutálom, attól tartok.
nem baj... meg kell találni azt amit nem bírnak.
A végén még a halókészüléket is lejjebb tekerik.
az én bevált megoldásom a sült krumpli + rántott hús...
A banyák ha túl élik a klopfolást, biztos elmenekülnek amik szellőztetem a sült krumpli után a lakást xĐ
(Már vidéken lakom...)
Ezzel csak az a gond, hogy időnként ők is bevetik. Ezt nem is mondtam. Szerencsére nem túl gyakran.
Ez nagyon jó. LOL. Hogy olajat találtak. Remélem, idővel tényleg könnyebb lesz, mert egyelőre elviselhetetlennek tűnik.
Némi nehéz fém a hifin max hangerőn. xĐ
Ez tetszik :)
De egyébként tényleg nem kell figyelembe venni. Én egész megszoktam a hangzavart, ha meg annyira zavar, akkor leszólok az emeletről, hogy kicsit halkabban legyen szíves. Egy kis ideig működik, annyi idő alatt megnyugszom. Utána megint nem zavar egy ideig. Alattunk február óta még egy kis felújítás is van. Egy hónapig zavart a napi fúrás, mára már azt is megszoktam. ( pedig lehet olajat találtak, mert három hónapja fúrnak valamit, meg vésnek ):) Idő kérdése az egész :)))
Nem túl rég költöztek ide. De látszik, hogy ez a szokásuk, ez így lesz mostantól. Egész nap nem állhatok mellette :D De igaz, hogy talán, ha kevesebb lenne a feszkó emiatt, jobban is viselném.
Nálunk az Anyuka üvöltözik a gyerekeivel... az sem jobb, de el kell viselni...
Van egy ősi mondás: "ha nem tudod legyőzni, állj mellé!"
Szóval, ha nem tudod lebeszélni a hangos kacarászásról, csatlakozz hozzá! Talán neked is jót tesz:))))
Azért is balhéznak egyesek :(
Te jó ég! Látom, máshol is vannak dolgok. Nehéz, ha valakiben nincs meg az alapvető jóérzés, hogy ne zavarjuk a másikat...
örülj neki, hogy nem egy skizofrén kölök dumál egész nap, és éjjel fennhangon. mert nálunk ez megy. semmit nem lehet tenni, pedig az egész ház fél tőle, mert egy elmebeteg állat.
Nem, ez egy család, talán öreglány épp nincs is.De így is elég baj nekünk. Mindent hallgatunk állandóan, sőt, ők is kihallgatják a mi beszélgetéseinket.
Semmit... Még jó, hogy nem egész éjjel...
Az rosszabb, amikor a süket szomdszéd éjszaka fél-3/4-kor "nézi" a tévét hangosan - immár két és fél éve :(
Rakd az ablakba a rádiót csutka hangon.:D
Próbáltam, és azt mondták, oké. De nem változott semmi, sajnos.
Nem a szomszédom vagy véletlenül? Mert pont most gondoltam rá, hogy kimegyek és leszólok az öreglánynak, hogy tegye már be a hallókészüléket. :)
De egyébként nem tehetsz semmit. Tűrsz. Vagy elköltözöl :(
Sajnos mivel nem éjjel csinálják, így ez nem csendháborítás. Esetleg próbálj meg nekik szólni.
Segítsetek, bármilyen tippnek örülnék. Egy budapesti társasházról van szó.
További ajánlott fórumok: