Mit tehetnék, hogy a 2 hetes kiscicám életben maradjon? (tudásbázis)
Szia! Biztos tud vele valamit kezdeni, de az biztos nagyon sokba fog kerülni.
Pipettával próbálkozz neki tejet adni, hátha jobban fejlődik.
Lehet nem engedik az erősebb cicák a cicihez?
Ha sokáig fogod gyongyolgetni a másik ketto mellett akkor azok is megbetegedhetnek. Vagy azonnal vidd orvoshoz, vagy azonnal pusztítsd el.
Tudom, most sokan megkoveztek, mert a mai trend az állatok imáda még akkor is ha néha nem sok értelme van csak szenved tovább az állat.
PS: van három kutyánk, két nagy cicánk és három icipici kéthetes egészséges kiscicánk.
még arra gondoltam hogy megpróbálom megetetni langyos tejjel.
az meg hogy nem tudom most elvinni elhiheted nekem is rossz, de a hónapban pár kellemetlen váratlan kiadás ért, sajnos előfordul mással is az ilyesmi. remélem hogy megmarad, én küzdök érte.
Ebben az esetben úgysem tudsz rajta segíteni, mivel tápszert meg cumit minimum venned kellene.
Az meg, hogy az anya nem eteti, nem véletlen.
a kérdés maga az volt, hogy egy két hetes kiscicát meg tudnak e gyógyítani illetve tud e valamit kezdeni az állatorvos vele, vagy hogy ti mit tennétek a helyemben.
elvinni sajnos 8-án tudom mert akkor lesz pénz rá, és most ezt úgy értsétek hogy tényleg nincs öt forintom sem, addig meg megpróbálok megtenni érte mindent.
Az állatorvos biztos tud rajta segíteni!!
Egy esélyt megér!
drukkolok, hogy megmaradjon Kormika!
ja hát én az állatokat jelöltem be megbolondult a hoxa.. :D
mellesleg az anyja ott van mellette de vagy nem eteti vagy nem eszik nem tudom miért ilyen kicsi néha látom szopizni mégis annyira sovány
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék még?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- A lányomat veri a barátja, mit tehetnék?
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- Metélőhagyma - hogy életben maradjon!