Mit tehetek ilyen esetben? (beszélgetés)
Ezek jó kérdések!!
és tudod az a dúrva hogy most volt egy hónapja a 10 éves osztálytalálkozónk é ugyanolyanok mint voltak!
És az is igaz hogy a gyerekek kegyetlenek tudnak lenni mert nem mérik fel a súlyát annak amit teszenek:((
Én túlléptem ezeken a dolgokon és tudom,hogy soha nem engedném hogy a gyerekem ilyet tegyen!Ugy nevelem hogy "ne tedd azt mással amit nem szeretnél hogy veled is tegyenek!"
Az ofőm nem foglalkozott ezekkel a dolgokkal!Konkrétan lesz...te mi megy az osztályban!4 év alatt egy osztály kirándulásunk volt és egy osztály képen sem volt rajta mert kijelentette hogy ő ilyen osztállyal nem mutatkozik:SSS
igen:((
én pont igy jártam.az egész általános iskola évei alatt és a gimiben az első 2 éveben.aztán besokkaltam és bedúrvúltam.az egyik osztálytársam azt mondta rám hogy buta vagyok...és akkor pofont kapott hogy átesett a padon!!!ja és fiú volt!soha többé nem szólt be senki!!
volt hogy leköptek a lányok a wc-ben meg ilyenek...
Most ezt csinálja és később mit fog!Ha nem teszel semmit csak rosszabb lesz valamerre indulj el hiába csak 14 vagy akár hány éves!}}
Már bocs de egy kis takony póc sakkban tart tegyél valamit már de nem most kelet volna hanem az elsőnél be menni a Rendőrségre és tanácsot kérni.
igy van!:DDD
tudom,hogy nem gondoltad,csak sajnos az élet nem kímél senkit!és az ilyennel tenni kell valamit mert vérszemet kap és nem száll le az emberről soha!max ha megunja vagy talál egy másik célpontot!
Nekem is volt ilyen, akárhányszor regisztrált mindig betalált (persze álnévvel, volt hogy férfinak adta ki magát...de a stílusból és a helyesírási hibáokból hamar lebukott).
Én nem foglalkoztam vele, töröltem az üzeneteket és nem válaszoltam, aztán megunta.
Ha gondolod törölheted magad, de szerintem pont ezt akarja elírni.
Ha iwiwen zaklat az illető töröld olvasás nélkül az üzijeit, ilyenkor ő csak egy piros bontatlan borítékot lát, gondolom enné a fene.
Vagy pedig van még egy olyan lehetőség, hogy küldj printscreen képeket a szolgáltatónak, ip vagy host cím után letudják "nyomozni, követni" és akkor lehet nem csak azt az egy profilját törlik, hanem mindegyiket.
:DDDDDDDDD simán!!!eleget tűrtem az életben a sok bunkó embernek!a sarkára kell állni annak aki el akar érni valamit! a suliban én voltam a céltábla,de ez elmúlt!tudok bunkó és szemét dög lenni ha ugy hozza a helyzet!!
de egyébként nem vagyok rossz ember!
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetek ilyen esetben az óvónőkkel szemben?
- Mit tehetek én ilyenkor?
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Milyen "gyógyszereket" tehetek a maszkos inhalálóba?
- Jogászok, teszveszesek, mit tehetek ilyen esetben?