Mit tegyek, hogy a férjem hízzon?Nagyon sovány:( (beszélgetés)
enyém is, a strand se kedvence.
egyszer bejött a boltba egy 120 kg-os pasi és a párom előtt megkérdezte miért vagyok ezzel a görccsel-mondtam neki a férfiassága nem a kilóiban van!
:)
az enyém volt dokinál, de semmi baja-egyszerűen ráírta a papírra hogy sovány férfi és kész!
pff ez furi:)
én pont fordítva vagyok,azt szeretném hogy a párom fogyjon:)
Szerintem főzzél zsírral olaj helyett:)meg tésztaféléket, vacsira bundáskenyeret zsírban:)
persze ezzel együtt jár h te is hízni fogsz:):):)
De lehet kapni testtömegnövelő szereket ,esetleg csinálhatnál belőle neki titokban turmixot:)vagy ha szivesen kipróbálná akkor igyon mindennap:)
nem biztos fog tudni hízni. az enyém is vékony:)
pedig eszik rendesen, néha még éjjel is lopkod a hűtőből és a mennyiéggel sincs gondja.de gyorsabb az anyagcseréje és nem rakódik le belőle semmi.
a sovány ismerőseim szedtek táplálék kiegészítőket, meg elmentek súlyzózni-így összejött 10-15 kg plussz, de simán kaját nem.
de én ezekben nem bízom.inkább legyen sovány de egészséges.tudom hogy a többi pasi leszólja, hogy gebe,de nem veszi magára.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?