Mit tegyek, ha a párom ritkán iszik, de akkor nagyon? (tudásbázis)
:-))))))
Van még fent tojás leves ls sárgaborsó leves is . azok is nagyon finomak..... De holnap írok fel még............. Okés??????
Örülök nagyon:-)))))
Akkor ügyes vagy nagyon!
Én imádok főzni ez az egyik hobbim:-)
Ha jól olvasom, kéthetente jól leissza magát. Nálam ez a gyakori kategória, nem a ritka. Ha rám hallgatsz, azt csinálasz, amit akarsz, Te tudod, mennyit tűrsz, bírsz.
Én már nem lennék ezzel a fazonnal.
:-))) De ari, akkor hajrá hozzá! Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni. Nekem mindig gyorsan elfogy!
Ez az, hogy csak az ígérgetés megy... Csak két sört iszok, többet nem.... Már egy párszor eljátszotta. Pedig szépen elmagyaráztam, majd csúnyán elmagyaráztam .... És még ő van megsértődve....
Hmmm...erről könnyen leszoktattam :) egy óvatlan pillanatban a sörét félig kiöntöttem, és vízzel helyettesíettem a hiányt...2 ilyen üveg után, meg egy-két pohár viszkivel megtámogatva másnap-harmad és negyednap olyan hasmarsa volt, hogy azóta nem iszik ritkán sem komolyan :))) de a következő lépésem a guttalax belecseppentése lett volna, tehát jobb is, hogy nem ivott többet :DDD
meg neki a vnya is magas...egy hétig utána 180 körül volt, hát elég szarul érezte magát ahhoz, hogy ne igyon többet...
Amúgy akkor belémkötött, olyan részeg volt, hogy nyakonöntött alvás közben egy pohár vízzel, mert ő úgy döntött, hogy haragszik rám...én meg kizártam, persze azt nem tudta, hogy csak megforgattam a kulcsot a zárban, de nem csuktam be, így egy darabig szentül hitte, hogy zárva az ajtó :))) Azért muris volt, még akkor is röhögtem, persze törtem a fejem a visszavágón, de az utána jövő héten letettem róla, eleget szenvedett akkor :P
Nekem az exem dettó ilyen volt, és az a tapasztalatom, az ilyesmi az évek során elfajul és lerakódik a sok keserűség! Vagy változtat a pasi vagy ott kell hagyni! Bár az ilyen pasik sosem változnak meg, csak ígérgetik...
ja Niki a te chilis bab receptedet főzöm ma ebédre :)
Hasonló helyzetben voltam már. Józanul fűt-fát megígért, aztán, ha "buli" volt, nem ismerte a határokat. Tűrtem-tűrtem...
Aztán eljárt a keze.
Alig tudtam elmenekülni előle, évekig rejtőzködtem. Minden közös barátunkat elveszítettem. Minden elérhetőségemet megváltoztattam, titkosítottam.
Most egy másik "ÉN" vagyok. :)
Szerintem a két hetente egyátalán nem ritka.
Józan állapotában beszélnék vele, hogy vagy ne igyon egyátalán, vagy ne vigye túlzásba, mert hülye lesz tőle, és bánt téged.
Ha meg piszkál és beléd köt, le kell önteni egy vödör jeges vízzel, attól talán magához tér! :)
Ha nem hajlandó változtatni magán, tényleg nem érdemes folytatni, mert még durvábbra is fordulhatnak a dolgok! És így van, ha szeret megteszi érted, ha nem teszi meg, nem szeret igazán!
Nekem volt ilyen időszakom,egyszerűen fogtam magam,és eljöttem otthonról.Részeg-kapatos emberrel nem vitázom.Volt,hogy kinn a padon töltöttem az éjszakát,mert nem volt hova mennem,én meg depressziós voltam.Persze ez nyáron történt.
Tanácsot csak annyit tudok neked adni,ha a keze is eljár,és nagyon gyakori,ne engedd tönkretenni az életed!Kutyából nem lesz szalonna.Ne haragudj,ha nyersen fogalmaztm.P,Hanna
mi a ritkán és mi a nagyon?
az én párom az 5 év alatt egyszer volt berugva.akkor csak szimplán félrebeszélt. :)de bántani akkor sem szokott.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Már nagyon kezdek kikészülni, mert nincs párom. Mit tegyek?
- Ma nagyon megbántottam a párom...mit tegyek?
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Mit tegyek, ha a párom nagyon anyás?