Mit tegyek!? (beszélgetés)
8+9=17...az "majdnem 2 év"...:)
Ha ennyi ideje nem voltál a pároddal, azon csodálkozom, hogy még veled van! Hol van itt részéről az érdek?!
Sok nő lesz "csak" anya a szülés után, ez nem jó, ideje szakember után nézned!
Mikor TE "rendbe jössz", akkor gondolkodj el azon érdemes e 1ütt maradnotok!
Ha magamba nézek/nem ritkán/,az biztos nem emiatt az "ügy" miatt lesz..
Engem nem érdekel,hogy pontosan hány hónapja,éve nem szexelt a fórumindító..
nem tudom, ki beszélt viccről?
de most komolyan: 8 hónapos gyereke van úgy, hogy 2 éve nem szexelt, az azért elég különleges. Egyrészt nyilván nem egy fórumon adnak megoldást az ember életvezetési problémáira, másrészt ha már kiteregetem a pillanatnyi problémáimat (ami 3 napja még nem is úgy volt) akkor legalább ne írjak marhaságot, mert azonnal céltáblává tesz.
Szerintem nem rosszindulat az, hogy többekben felmerült a szűznemzés eshetősége, ill. az sem, hogy rávilágítanak arra, hogy elég zavaros a nyitó hsz. ezen túl is.
Nem rosszindulat, csak vélemény egy -ennyire kevés információval ellátott témához-amit, ha magadba nézel, te is belátod: nem lehet pozitívan értékelni, mert cseppet sem dicséretes...
Vagy te nem tartod furának amit a topic indító írt?! Legalább jönne ide, és öntene tiszta vizet a pohárba-akkor nem lenne ilyen itt a hangulat.
De én komolyan is gondoltam...Nyilvánvalóan nem egy ismeretlen véleménye alapján fog dönteni,max.elgondolkozik.De mikor vki.maga alatt van,és kirühögik,akkor az ismeretlenül is rosszul esik neki,és mégjobban egyedül fogja magát érezni.
Amúgy meg ha valaki visszaolvassa az összes hozzászólást,egyértelműen süt a rosszindulat a
Én sem vagyok híve a kihült,/raadásul táv/kapcsolatoknak..Az is borzasztó,hogy ennyire szär a szexuális életük embereknek,de ennél még jobban megdöbbent a hozzászólókból áradó rosszindulat.
Ti sem tudtok segíteni,én sem a szitun..,de azért negatív hozzászólásokkal rombolni még,szerintem felesleges,és szemétség.
Full mindegy már,hogy évente 1-szer szexelnek,vagy félévente,vagy két évente..,a lényeg,hogy nagyon rossz a kapcsolat..,ennyi..
Szerintem el kell válni,a gyerek érdekében IS.
Apuka legalább látogatni fogja a gyereket,ha tartja a szavát/"nem nőhet fel apa nélkül a gyerek"/.Munkát tényleg nagyon nehéz találni...,erre nem tudom az elméletbeli megoldást sem..
Milyen elvágták? Valszeg összefeküdtek háromszor, aztán lett ez. Falun nincs akkora választék ám.
Mégiscsak egyszerűbb, mint elmenni gürizni a helyi csemegébe.
:D
A fórumindító egy perc alatt szét lett kapva.
De ahogy olvasgatom, van mibe fönnakadni.
Két éve nem voltatok együtt, és akkor hogy lehet akár 1 éves is a gerek?
Nem fél évet akartál írni arra hogy nem voltál " pasival "?
És egy fél - 1 éves gyerek hogy látja hogy vitáztok, mikor csak skypen beszéltek a távolság miatt.
Biztosan bennem a hiba hogy nem értem amit írsz.
Továbbá azért a szülés után ha nem is a 6 hét után azonnal, ( nehéz szülés, sokáig fáj ) akkor se hiszem nem kívánja a párját! És azt se hogy nincs annyi idő hogy együtt lehessetek ( nek )..
Nem is ez a lényeg,hanem az ,hogy terhes lett és utána a szexet mintha elvágták volna?Csoda ,ha a férje "kissé",vagy folyton ideges?
...és vajon már akkor sem kívánta a férjét,akkor is problémák voltak az egymás megértésével?
Mert ha nem ,akkor nincs nagy gáz,szerintem orvoshoz kellene mennie ,nem tudom melyik szakág foglalkozik a női libidó rendellenességeivel.(?)
ja hát ja.
akkor semmiképp nem szabad elhagyni, míg ki nem préselte apuból a végtörlesztés összegét.
Mi az a bő fél év?
Mondjuk apuka biztos tudna erről bővebben mesélni.
akkor most azt nem tudod, hogy érdekből maradj vele, vagy szerelemből hagyd el?
nem tudom. de fel a fejjel.
"ő nem hagyja hogy apa nélkül nőjjön fel a gyerek"
a galád :P
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Hölgyeim, mit tegyek?