Mit szóltok azokhoz a sztárokhoz, akik a 8.hónapban direkt megindítják a szülést az alakjuk megtartása miatt? (beszélgetés)
nem egyenlo, persze... :-)
hat azert nekem ketsegeim vannak, hogy mit tud egy hulye es mit nem.... :-)
sok mindent nem tud az ember, amig nem valik erintette...
azert mert esetleg nem tudja valaki, meg nem biztos, hogy hulye... :-)
a 8-ig nem, ez nagyon valoszinu, de tenyleg az utolso par honapban no a suly legjobban, addig inkabb a fejlodesen van a hangsuly.
a baba sulyarol beszelek, meg a jarulekos sulynovekedesekrol. nem a kismama extra sulynovekedeserol :-)
20 kilot hizni nem tartom normalis dolognak...
Persze, hogy nem! Csak jól esik ezzel nyugtatgatni magukat azoknak, akik valamilyen szempontból rossz szemmel néznek egy másik anyukára, aki szerintük "túl gyorsan" olyan lett mint előtte. Jó kifogás. Ahelyett, hogy kipróbálnák, milyen hatása van végigtornázni a terhességet és szülés után a megengedett módon újra edzeni, inkább rámondják a másikra, hogy valami ilyen dolgot művelt, kockáztatta a gyerek életét stb.
Nem ördöngősség hamar újra visszanyerni a régi alakunkat! Általában 10%-nak sikerül 3 hónapon belül, de a többinek is 1 éven belül, ha tesz érte. Természetesen nem azt mondom, hogy csak várni kell a csodát. Megnézem, ki csinálja végig Heidi Klum edzését (csak egy példa, sok kismami edz) amit terhesen csinált, és akkor egyrészt megnézem, lett-e jobb alakja (lesz, garantálom), másrészt érdekel, hogy utána is azt gondolja majd, hogy pl Heidi indíttatta-e a szülést (vagy más celeb). Minek?
Tényleg, jó hogy írod. Megindítják?
Megindíttaják az orvossal nem?
Egyébként sajnálom, hogy van akinek a hiúság ilyen fontos, hogy a gyerekét kirángassák előbb az anyaméhből.
Megindítják maguknak? Kellett volna a recept, mert a lépcsőzés baromira nem jött be, sem a homeobogyó. Sem a könyörgés csipetkémnek, hogy ugyan bújjon már ki. Sőt, még a fődokinéni brutális "megnézem nyitva van-e a méhszáj" vizsgálata sem hozta meg a kívánt eredményt.
Szóval kellene a recept...
unom!
jól tudod, nem 8 hósan,hanem 7 hósan fejlődik ki a tüdő!
tény ,és való hogy a 7.-dik és a 9.-dik hónapban szerencsésebb a babáknak megszületniük!
a 8.-dik hónap a légzés fejlődése miatt veszélyes!
ha 8.dik hós a baba és megszületik az inkubátorban ugyan olyan körülményeket tudnak biztositani a csecsemőknek mintha a baba az anyahéhbe lenne.
nos,ezzel nem azt akarom,hogy mindenki 8.hónap után mennyen császárra!
a fóruminditó szerintem ugy akart fogalmazni,hogy a 8.-dik hónap betölte után a 35.-dig héttől indithatnak szülést.
vagy ha az anya vagy a magzat életveszélyben van.
Én ezt nem is értem! Emlékeim szerint az utolsó hónapban nem híztam annyit, hogy emiatt érdemes legyen 8 hónapra alakmegtartás miatt szülni.
17 kg-ot híztam, de mégsem voltam kövér 9 hónaposan sem, és pillanatok alatt le is adtam szülés után a felesleget.
Ilyenről még nem hallottam, de lehet, hogy csak hozzám nem jutott el! :(
Olyant hallottam már, hogy direkt nem szoptat, mert félti a melle alakját, vagy hogy béranyát fogad, nem akar elhízni...stb. De az szerintem blőd dolog, hogy az utolsó előtti hónapban indítsanak direkt szülést alakmegőrzés végett. Hiszen akkor már amúgy is nagy a pocak.
További ajánlott fórumok:
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Fogyás utáni súly megtartása és a túlzott lefogyás kiküszöbölése....hogyan lássul reálisan magunkat a tükörben?
- Duphaston a terhesség megtartására
- Volt már valakinek méhszáj varrás terhesség megtartás miatt?
- Ki hogy vezeti rá a gyereket a rendrakásra illetve a rend megtartására?