Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához? (beszélgetés)
Pedig elég régóta reklámozza minden csatorna:)
De most napokig ezzel lesz tele minden tuti nem maradsz le semmiről:)
Én most a sok-sok protokollra gondoltam és arra,hogy egy olyan lánynak sokkal könnyebb dolga lett volna,aki beleszületett ebbe az egészbe.
Persze volt már ideje megtanulni a lényegesebb dolgokat,de még sokminden lehet előtte.
Csak hitrelen belegondoltam,hogy hogy össze lennék zavarodva ha még az sem mindegy hogy áll a lábfejem miközben kiszállok egy autóból :)
Nekem tetszik! Én teljesen kész vagyok azoktól a menyasszonyi ruháktól, amelyek mélyen dekoltáltak és a ruha meg a "szűzi" fehérség ugye bár...
Két éve voltam esküvőn és nekem volt kellemetlen mikor az arának a templomban majdnem kiestek a mellei, pedig nem vagyok vallásos... Kate tökéletesen néz és nem csak protokoll szerint:)
Az én esküvőmön nem volt ekkora felhajtás,pedig már volt kettő:)))
Nem is értem:DD
Szép,de lehet semmi pocikám nem kívánná:S
Tenyleg idejon Zanalpatakara?
Az tolunk 10 km...
Ugye milyen szép?
Itt én is házasodnék:))
A fák bevitele jó ötlet volt,nekem tetszik!Hatalmasok,és mégis elvesznek!
Hát igen,nem semmi ami ma történik.
Egy hétköznapi lánynak nem lehet könnyű ennyi mindenhez alkalmazkodni.Meg a sok terorristafenyegetés amit kaptak..én végigrettegném az egészet.Szinte nincs is olyan arab terrorszervezet ami ne küldött volna fenyegetést nekik :S
Én nem tudom,hogy bírnám ha az enyém ilyen hosszú lenne:S
Még jó,hogy nem áll szándékomban többet férjhez menni,ha meg mégis,csak egy sima földi halandót választok úgyis,és akkor max egy óra alatt megvan a polgári is és a templomi is:D
Mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy hová mennek nászútra, de gondolom 7 pecsétes titok.
Már nem lenne hely a lakatlan szigeten mire odaérnek, ha nyilvánosságra hoznák :-)
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?