Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik. (beszélgetés)
Miféle ember vagy te? Ha a gyereked nem felel meg az elképzelésednek akkor kirúgod?
Normális családon mit értesz? A tiedet, ahol te vagy az Úr? Szánalmas vagy.
A homoszexualitás nem neveltetés kérdése és a legjobb családban is előfordulhat.
sajnálom hogy így gondolkodsz és kívánom sose kelljen szembesülnöd vele, mert nagyon sajnálnám a gyermekedet.
Sosem dobnám el magamtól a gyerekeimet, akkor sem ha a saját nemükhöz vonzódnak.
Úgy látszik a toleranciát még tanulnod kell.
Több olyan ismerősöm van akik saját nemükhöz vonzódnak és semmi baj nincs velük.
Mi lett volna ha te születsz másnak és téged dobnak ki ez miatt a szüleid???Biztos remekül érezted volna magad.
Ha megszeretsz egy embert...Mert rájössz,hogy értékes, odaadó, figyel Rád, nem elsiklik melletted és a gpndolataid mellett, ahogy az emberiség nagy része, szeret, elfogad önzetlenül...És csak később tudod meg, hogy a saját neméhez vonzódik...Te akkor eldobod? Én nem...Tökéletes példa erre egy jó barátom,Gergő...
Mindig is nagyon szerettem, ha az *ember* szót kéne ecsetelnem,őt hoznám elő példának...
Még példát statuálni is képes egy egész csapatnak, odaadó, őszinte, szerető, szerethető...
Megtudtam,hogy homoszexuális.
vagyis: leültetett, és mondta:
*Niki, elkell mondanom valamit. Valamit, amit már rég tudok magamról, de neked még nem emlitettem... Bár, szerintem sejted...* És mondta, mondta, mondta...
Előző helyzetekből adódóan megtanultam kezelni ezt, nem ő volt az első ismerősőm,aki közölte ezen tényt...
És...Cseppet sem változott a véleményem róla, sőtt, talán még jobban óvom,mint eddig, mert ismerem a társadalom ezen ügyhöz állását...
A gyerekem is a gyerekem maradna, hiszen a belső értékei nem csorbulnak ebből kifolyólag....
ha hülye , akkor heteroszexuálisan is hülye lesz... :)
Tita... Jó volna, ha több ember igy látná a dolgokat, ahogy Te...
Gratula:)
Talán *emberségből* itt Te vagy a nyerő:)
Rábólintani tudok csak.
Igy igaz....
Hm... Talán mondhatni igyis: ok-okozati.
legalábbis sok esetben...
Bár, ismerek olyan srácot, 25 éves, akinél otthon minden normális volt, szerető család, jófej nagytesó, stb...
5 évesen mégis anyuci cipellőit próbálgatta...és 17 évesen fiút csókolt meg... :)
Én arról beszéltem, hogy régebb mennyiem mentek bele egy házasságba homoszexuális irányultséggal, mert nem merték, nem volt lehetőségük vállalni azt, amik. Ismertem olyant, aki már nagymama volt, (igaz, fiatal nagymama) mikor úgy érezte, hogy most már elég a hazugságból, elhagyta a férjét, és összeköltözött a barátnőjével.
Azonkívül miért ne? Egymást szerető emberek elöbb-utóbb szeretnék összekötni az életüket, legyenek homók, vagy heterók.
Olvasgattam,visszanéztem id is és mit látok?
Minden egyes nap hozzászóltál a fórumhoz,mint már jó pár hete folyamatosan,nincs jobb dolgod?Hisz nem érdekel a téma,vagy hazug is vagy,nem csak élből seggfej?:))
Talán egy gyerek példa képe az anya és az apa, ez normális..
De elhiszed, hogy sokszor jobb helyen lenne egy gyermek azonos nemüeknél,akikbe szorult némi emberség is, mintsem a mai napig normálisnak mondott heteróknál, ahol a gyermek bántalmazás már-már elfogadható?...Hm..
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Ti mint nők, mit szólnátok egy hasonló helyzethez?
- Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet tenne?
- Mit szólnátok ha a játszótéren más gyerek bántalmazná a ti gyereketeket?
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?