Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik. (beszélgetés)
Neked megartott az osrobbanas, es az evoluciodat sem fejezted be! Probalj mar felegyenesedni!
Nem ertem miert engedi a Hoxa az ilyeneket ide mint te vagy? Engem mint ateistat sertenek a kijelenteseid es a fenyegetozesed.
Megkerdem ujra :ongyilkossagra nem gondoltal meg?
Blikket kb 10 eve nem tartottam a kezemben.
[link]
Nézd inkább a dalfesztivált az M1-en.
Nem baj , hamarosan szebesultok az igazsag valosagaval, majd akkor mondd hogy Isten szava kulturtortenet!
" Mert igy szol az Isten, az egek Teremtoje, O az igaz Isten, a fold Megformaloja es Alkotoja, O, aki megszilarditotta, aki nem pusztan a semmiert teremtette, aki azert formalta meg, hogy lakjanak rajta:"
Olvastam, mint régi könyvet, melynek kultúrtörténeti értéke van. De eszemben sincs ezek szerint élni.
Mindkettő célja ugyanaz, a manipuláció, csak a biblia modernebb, mint a kereskedelmi média.
Istenek közül melyikre gondolsz? Vannak régebiek is, mint a keresztény, jónéhány.
A Biblia nem mond ilyet, ha olvastad volna akkor nem mondasz ilyen badarsagot!
Amit a bibliaban leiratott az Isren az nem igaz,-- ugye? De amit az RTL klubban bemondanak az ugy van!
Osszekevered a szart a repulovel!
A föld meg mozdulatlanul áll, ugye? Te mindent elhiszel amit olvasol?
Latod nem tudsz semmit, de azert vitatkozol! " Te azonban maradj meg azokban, amiket tanultal, es amiket meggyozetve elhittel, tudva hogy kitol tanultad oket, es hogy csecsemokorodtol ismered a szent irasokat, amelyek kepesek bolccse tenni teged a megmentesre a Krisztus Jezusba vetett hit altal. A teljes Iras Istentol ihletett, es hasznos a tanitasra, a feddesre, a kiigazitasra, az igazsagossagban valo fegyelmezesre, hogy az Isten embere teljesen alkalmas , minden jo cselekedetre hianytalanul felkeszitett legyen.
Nekem is rémlik valami. Sok tudós szerint Mária Magdolna nem szajha volt, hanem Jézus felesége. És gyerekük is született: Sára. Arról nem tudok, leszbikus volt-e.
Ezt a Blikkben olvastad?:DDD
Dehogyneeeem..Tavaly megtalaltak a feleseget..Cikkeztek is rola egy csomot.Vagyis bizonyetikot talaltak arra hogy volt felesege..Termeszetesen a Vatikan tagadta.
Távol állt tőlem, hogy lehitlerezzek, ne haragudj, csupán arra szerettem volna célozni, hogy ő is ennyire elvakultan gyűlölt bizonyos népcsoportokat, mint Te szerencsétlen homokat. Az, hogy karanténba zárnád őket, engem emlékeztetett a koncentrációs táborokra is.
Szerintem Neked kellene rájönnöd, hogy mi a gyűlölteted valódi oka (látens homoszexualitás?) és nem Istennel kellene takarózni.
Lehet Isten is homoszexualis, vegulis sose volt noje...
(Az ertelmesebb hivo emberektol ezuton elnezest, szintiszta szarkazmus)
Es ugye "sajat kepmasara".
Mar ne haragudj de ongyilkossagon gondolkodtal mar?
Te ugye nem homo sapiens vagy?Melyik bolygorol csoppentel ide?
Tőled idézem:
"Ki értene hozzá jobban mint Isten? Aki megalkotta az embert a saját képmására!"
És láss csodát homoszexuális is van közte. Ezt magyarázd meg?
Hagyjad már Istent!Evolúció! Darwin capis?
Kitol olvassak, toled, vagy milyen szaktakintelytol kellene errol a temarol olvasni? Ki ertene hozza jobban mint Isten? Aki megalkotta az embert a sajat kepmasara!
Ezeket az iratokat emberek irtak, nem Isten. O ennel jobb fej lehet, bar ha hagyja, hogy a neveben ilyen emberek nyilatkozzanak, talan valoban meghalt mar...
En nem mondtam az ellenkezojet, csak megmutattam hogy mi Isten hozzaallasa ehez a dologhoz. Ez az irat is mar vagy ketezer eve irodott, es a szabalyok azota sem valtoztak, (Istennel) csak az emberek probaljak velunk elfogadtatni az altaluk krealt ujat!
Istennek ehhez semmi köze,sőt Hitlernek sem.A homoszexualitás 50 éve ezelőtt is létezett!!!! Olvass!!!
Fújod a hülyeségedet,kiröhögteted magad vén fejjel!
Meg a tolvajok es gyilkosok is, ebbe nem szok beleszolasunk van.
További ajánlott fórumok: