Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit jelenthet ez az álom, illetve miért ismétlődik?? fórum

Mit jelenthet ez az álom, illetve miért ismétlődik?? (beszélgetős fórum)


jan. 20. 15:20

Talán József alkalmas lenne arra, hogy ezt az álmot megfejtse.

Nekem is vannak visszatérő álmaim.

Ilyenek például, hogy a gimiben vagyok, ahova annak idején jártam. Tudom, hogy egyedül nekem nincs csak jegyem abból a tantárgyból, amilyen órán éppen ülök, de semmit nem készültem rá.


Vagy a másik, hogy elvezényelnek a rendőrség kötelékében valami idegen helyre. Amikor megérkezünk oda, akkor vesszük észre, hogy az összes WC ajtaját leszerelték.


A harmadik szintén a rendőrséggel kapcsolatos, hogy újra ott dolgozom és visszakapom azokat az aktáimat, ügyeimet, amiket a leszerelés napján leadtam. Egyik sincs még megoldva, úgy áll, ahogy azt én hagytam. Majd azon gondolkodom, hogy kerültem ide, miért szereltem fel újra.


Igaz, nekem ezek az álmok nem mindennaposak, de vissza-vissza térnek időnként.

jan. 20. 14:54
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Napsugár8)
jan. 19. 18:20
igazad van, el kellene engednem már! Ezzel az a baj hogy egyszer már sikerült, akkor vissza jött, szóval nem olyan könnyű de beismerem igazad van :)
jan. 19. 18:18

ohmm, nem

miért?

jan. 19. 17:22
Xanaxot szedsz?
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Alnisa)
jan. 19. 17:19
szerintem pont hogy nem részletes valamint maga az álom nem hosszú, minden gyors benne. A 2 külön helyszínen "játszódó" álom pedig olyan mintha külön állnának egymástól, tegnapi este folyamán pl közöttük egy másik álom is volt, igaz ugyanazzal a föszereplővel ugyan de mindegy.
7. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 08:21
Ennyire nem szoktunk részletesen álmodni.... Meg ennyire hosszan...
6. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 18:15
Az egyik dolog amit tanultam az életben, az hogy minden álom valamiféle őrültség. Ne figyelj oda, mert a bolondok házába tud juttatni.
jan. 18. 17:44

Ő el akar menni, szakítani akar. Te erőn felül akarod visszatartani. Maradást ígérve olyan feltételeket szab, amelyek hátrányosak, de belemégy, ettől kezdve minden úgy történik, ahogyan ő akarja. Megnyugodva rágyújt, tovább sétál, miközben te megsebezve egyedül maradsz.

Engedd el! Nem szeret, ne ragaszkodj hozzá.

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 17:10

Azért ismétlődik, mert ezen kattog az agyad. És fog is, mert félsz mi fog történni febr. 2-án.


Szereted a srácot, vágysz utána, ő szabadulna, az ismerőseid neked drukkolnak.


Másodikán a srác azt mondja neked, költözzetek össze, de ez nem jó döntés részedről, a csapdájába esel.

jan. 18. 17:09
Nem tudom, de érdekes.
jan. 18. 16:31
Nyugi, az álom általában az ellenkezőjét jelenti,.jobb rosszat álmodni, mint valami szépet.
jan. 18. 16:19

5.napja van egy visszatérő álmom és hát nem a legkellemesebb és már alig merek elaludni csak ne lássam.


Maga az álom lényege hogy egy számomra fontos ember öngyilkosságot akar elkövetni,le akar ugrani egy tetőről én pedig megpróbálom visszahúzni, ahogy próbálom körülöttünk ott állnak többen (olyanok akiket ismerek és ő is) de nem csinálnak semmit csak kiabálnak hogy megtudom győzni meg nevetnek.A végén nem sikerül túl jól a dolog mert őt sikerül felhúznom csak az a baj hogy én esek le, az utolsó kép ebből az álom részből hogy ő ott áll fent a tetőn és meggyújt egy szál cigit. Ekkor mikor zuhanok vált a kép és hirtelen egy temetésen találom magam ahol bemegyek a ravatalozóba és belenézek a koporsóba és meglátom ugyanazt a személyt, megrémülök el akarok futni, felkapok egy rózsát és elindulok vele ki a ravatalozóból és meglátok egy sírkövet amin az ismerősöm neve van és a 2022. Február 2 felirat, megszorítom a rózsát és elkezd vérezni a kezem, ekkor hátra nézek és ott áll megint ugyanaz a személy és megfogja a véres kezem és elkezdi letörölni és én ellököm magamtól és beleesek a sírba.


Mit takarhat ez az álom? Miért ismétlődik?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook