bárcsak tudnám van e értelme az egésznek!itt több emberről van szó nem csak rólam!ha a fiam boldog az apjával de én nem érdemes e elszakítani őket egymástól csak mert nekem nem jó?egész héten 1 dül vagyok mert neki mindig dolga van!
12 éve vagyunk együtt és van 2 gyönyörű gyermekünk és egyre rosszabb minden!lehet ez még jobb vagy csak rosszabbra számíthatok?nem mondom hogy nem vagyok hibás de nem akar tenni értünk semmit!
Én már lassan 40 éve vagyok együtt a párommal...valami tapasztalatom tán van. Még nem találkoztam olyannal, aki azt mondta, hogy ő még ennyi idő után is szerelmes a párjába.
A szerelem elmúlik, de a szeretet megmarad, sőt még nő is, mikor láthatjuk(láthatom), hogy csak a családja az első, s mindenben számíthatok is rá. Biztos támaszom.
És igenis voltak, meg lesznek is összezördülések, mert hazudik aki tagadja, de a szereteten, s egymás iránti megbecsülésen ez nem változtat.
Nah, ez úgy tűnik, mint valami szeremi vallomás...vagy tán az?
Ilyen sírig tartó szerelem néha a mesében létezik és a valóság sokszor mást mutat. Két emberen múlik és hogy döntésük, amit hoznak rájuk tartozik. Átgondolhatják komolyak a szándékuk, vagy sem és ki mennyire ragaszkodik a másikhoz. Üdv.Ágnes
Szia!Én úgyérzem az enyém örök!Persze az ellen senki nincs bebiztosítva hogy lehet ez másképp is,de most,és már 12 éve komolyan úgyérzem az enyém végleges.
Van.Csak sajnos olyan nagyon ritka...Ha mind a 2 fél korrekt és őszinte egy életen át a másikhoz,ha vannak elveik és ha emberek maradnak,akkor megeshet.
A párom és én is csak 1x fogunk házasodni,ezért nagyon nagyon megalapozzuk érzelmileg is a kapcsolatunkat:)
A magam részéről nagyon remélem. 29 vagyok, a párommal 13,5 éve együtt, és van még, hogy összeugrik a gyomrom, ha nem számítok rá, és betoppan. Nem tudom elképzelni, hogy nem vele élem le az életem.
Sokan vagyunk sok tapasztalattal és szeretném tudni mit gondoltok létezik e sírig tartó szerelem?Tényleg van e boldog párkapcsolat egy életen át?Van e értelme keresni vagy csak a mesében létezik?Mi a véleményetek?