Mit gondoltok erről? (beszélgetés)
Köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmemet! Mindig küzdöttem a sötét oldal ellen, ezek szerint, most mégis egy kicsit hatalmába kerített.
Szerinted van még visszaút számomra?
Már egyszer elköszöntél..
szia
Nem vagy az.
Amúgy ha leszbikus lennék, tuti nem biszex lánnyal kezdenék el járni. Előbb-utóbb hiányozna neki egy ffi.
Csak szex.. de itt az se volt.. szóval..
Akkor még nem volt facebook, csak talán IWIW, vagy MyWIP.
Nekem az egész történet sántít.
Aham.. és hogy vállalta? Beállította fb-on, hogy kapcsolatban Kis Irénnel..?
Valószínű azért, hogy felkeltse vele vmi jóképességű srác figyelmét.
Azért 3 hónap alatt le lehet szűrni, h.van-e vmi szexuális vonzódás. Sőt, 1 csókból is le lehet.
Na de akkor frigid a csaj?
Kevés szex, rossz szex, egyre megy..
Amúgy szerintem a biszex csaj mégsem volt biszex és nem tudta magát rávenni a szexre.
Én azt gondolom, ha két személy megismerkedik, az első időben még fontos a szex. Nem hiszem, hogy azzal megelégednének, ha ülnének az egyikük lakásában, és a Fonográf együttes -Jöjj kedvesem című számát hallgatnák három hónapon keresztül.
Hallottam már sajnos olyant is, hogy valaki a kevés szex miatt lépett le és keresett mást. Lehet nekem nem olyan fontos ez a dolog, de nálam, ha én szeretek valakit ez nem lenne válóok.
Jaj megint nagyon rosszindulatú leszek. Nekem sem hetero, sem pedig homoszexuális (leszbikus) kapcsolatban nem tűnik életszerűnek hogy a két fél között hónapokon keresztül nincsen semmi a csókon kívül. Mégis, akkor miért vnnak együtt?
Persze nem azt mondom, hogy az első randevún egymásnak kell esni, de a három hónap nekem hihetetlen.
Ráadásul valaki kétszer ( vagy többször?) lép ugyanabba a folyóba az még hihetetlenebb.
Arról nem is beszélve, hogy valaki kétnapos regisztrációval egy ilyen sztorival áll elő. Kicsit erős.
Persze az is lehet, hogy agyamra ment a sötét oldal és mindenben a gonoszt, vagy gonoszkát látom.
Biszexuálisak voltak.. és nővel előtted hogyan voltak, meddig mentek el?
Szerintem sokaknak tetszik egy másik nő, vonzónak, szexinek is tartja, a csóktól sem riad vissza, fel is vállalja, de szex előtt mégis leáll. Mégsem biszex.
Vagy pedig biszex.. csak épp szexuálusan nem volt lánnyal és nem az elkapkodós fajta. Manapság fura ha 3 hónapig nincs szex?
Akkor én le se írom, hogy meddig vártam az elsővel..
További ajánlott fórumok:
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?
- Ő 22 én 30 leszek! Mit gondoltok erről? :)
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?
- Ha a nőnek jobb az anyagi helyzete. Mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok?