Mit gondoltok erről? (beszélgetés)
(Nem feltételeztem bántást, de ha úgy lenne, az se lenne baj)
Tudod, vannak elég egyértelmű jelek.
Volt, mikor én is elbizonytalanodtam, és mondtam magamban, hogy nehogymár ennyire gáz legyek, hogy elkezdjek gyanakodni, mikor a fórumkiírónak súlyos problémái vannak, inkább segíteni kéne neki ...
És írjuk rendületlenül a megértő-segítő válaszokat, miközben a történet elég érzékelhetően egyre kuszább, és egyre nyilvánvalóbb, hogy kamu, mert valaki csak trollkodik.
Ilyenkor az ember hülyén érzi magát, hogy na, megint időt, energiát fecsérelt olyasmire, amire nem kellett volna, hisz megint csak hülyét csinált belőle valaki ... vagy legalábbis akart ... És picit, icipicit ilyenkor dühös lesz az ember. Majd jót nevet és lép tovább.
Szerintem direkt senki nem "kötekszik".
A jelekre visszatérve. Ahogy mások szokták mondani: "nem életszagúak" ezek a történetek. Már első olvasatra látszik, hogy a kiíró is belebonyolódik a saját maga sztorijába. Ellentmondásokba keveredik. Zagyválja az időpontokat. Az ember meg csak néz, hogy most akkor mi van? 11 éve nem szexelt? Vagy 3 hónapja? ... stb ...
Azt nem gondolom, hogy mérvadó lenne, hogy valaki friss reggel belecsap a lecsóba (bár én napokig-hetekig azt se tudtam, mi fán terem a fórumozás), mert egy kényes témánál előfordulhat, hogy "Felhőcske" nem akar kiteregetni magáról semmit, ezért regisztrál "Napocskaként" is, és úgy tárja a gondját a nép elé.
Nagyjából ennyit tudok válaszolni hirtelen.
Te vagy GONOSZKA? :))
Szerintem is okvetlen visszajön. Remélem, Po-Kloon odafigyel majd. :-)
Börtönsztori? Hát az se rossz... :-)
Emberi oldalával?!
Mitől rosszabb vagy jobb egy leszbi nő mint ember a heteronál?
Vissza fog térni :)
Vagy már köztünk is van.
Drog, leszbikusság már volt, következő téma talán vmi börtön-sztori lesz :)
Na pontosan az az emberi oldal érdekelt volna. Én meg a nemzedéki ellentét miatt nem értenék - gondolom - szót vele, mert én már korosabb nő vagyok. Nem azért mert nekem vannak a fiatalokkal szemben averzióim, merthogy nincsenek, de nekik velem szemben viszont így ismeretlenként is gyakran vannak.
Hát ha nem, hát nem. :-)
Már töröltette is magát? :O
Ez is gyors menet volt.
Sziasztok!Én egy társkeresön ismertem meg egy biszex csajt ,férje volt gyerekei majd pár hónap után egymásba szerettűnk de 300km volt köztűnk 5
hónapig tartott ez az egész!3 alkalommal voltam nála,Csak csók volt mert mindig talált kifogást mikor sexelni akartam,aztán közölte 5 hónap után ,hogy menjek el mert elmond egy titkot azt hittem végre lesz valami,de nem közölte ö kökemény heteró és csak megsajnált akkora pofont adtam neki,hogy még az állomáson is oda jöttek mi baj!A fórum inditonak üzenem ez egy sima átverés,játék!
Ezt nem feltételeztem ma reggel, mikor megláttam a fórumot, hogy veled fog kiborulni a bili.
Nahát, ezt a meglepetést!
További ajánlott fórumok:
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?
- Ő 22 én 30 leszek! Mit gondoltok erről? :)
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?
- Ha a nőnek jobb az anyagi helyzete. Mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok?