Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek? fórum

Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek? (beszélgetés)

1 2
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Sisyka)
2013. okt. 11. 18:29
Ördögi kör. :(
2013. okt. 11. 18:28
Egyszerűen úgy érzem, már nincs miért felkelnem, ismeretlen embereket zaklatok, mert magányos vagyok és szomjazom arra, hogy valaki beszélgessen velem. Szeretnék én barátokat, de senkinek nem kell egy ilyen idegileg és lelkileg tiszta roncs ember, mint én. És igen, pesszimista vagyok, rosszul látom a világot és ma megkaptam azt is, hogy energiavámpír vagyok. És ebben az a baj, hogy azért vagyok pesszimista, mert nincsenek barátaim, de azért nincsenek egyébként barátaim, mert pesszimista vagyok.
3. N.M.B. (válaszként erre: 1. - Sisyka)
2013. okt. 11. 18:28
Nem jársz sehova ahol ismerkedni lehet?
2013. okt. 11. 18:27
beszélgessünk? :)
2013. okt. 11. 18:26
Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook