Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Mit akarunk mi - nők? cikk

Mit akarunk mi - nők?


Nemrég egy az interneten keringő, vicces kép vetette fel bennem a fenti kérdést. Már Sigmund Freud is feszegette, de nem jutott el a válaszokig - talán mert férfi volt? :) Te tudod, mit szeretnél? Elgondolkodtál már? Ülj le! Ragadt egy papírt, egy tollat és írd le! Hogy miért kell ez? Hogy tudd hová tartasz, mit szeretnél elérni. Kitűzött célok nélkül csak útmutatás nélkül bolyongunk az életünkben.
Mit akarunk mi - nők?

A nő azt akarja, hogy ok nélkül, "miért" nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen.

Henri-Frédéric Amiel


Sokan minden áldott nap beszállunk a kis mókuskerekünkbe: munkába megyünk, gyerekeket nevelünk, háztartást vezetünk, párkapcsolatban élünk, néhanap kikapcsolódunk, művelődünk és csak olykor-olykor kapjuk fel a fejünket arra, hogy eltelt egy hét, egy hónap, egy év... egy élet.

Úgy gondolom, a férfiakba több céltudatosság szorult, - bár köztünk szólva, néha nem a legfontosabb célokért teszik a legnagyobb erőfeszítéseket. Bár minket, nőket is sok hasonló általánosítás és kritika érhet – jogosan! „Átlag nő” legyen szép, legyen egy jól kereső férje, néhány jól nevelt gyereke, háza, kocsija, sikere/öröme a munkájában. Ennyi. De ez miből áll össze? Sok apró részletből, a mindennapok általános szükségleteiből és itt nem az evésről és alvásról beszélek.Én - mint nő - ezeket akarom (nem fontossági sorrendben):


TISZTELETET

SIKERT

ROMANTIKÁT

SZERELMET

A TÖKÉLETES FÉRFIT

KOMMUNIKÁCIÓT

CSENDET

CSALÁDOT

SZEXET

IDŐT

HUMORT

KIHÍVÁST

TELJESÍTMÉNYT

FIGYELMET

ELISMERÉST

ANYAGI BIZTONSÁGOT

HÁLÁT

INSPIRÁCIÓT

EGÉSZSÉGET

BOLDOGSÁGOT

HARMÓNIÁT

BIZTONSÁGOT

VÁLTOZATOSSÁGOT

ÉRZELMESSÉGET

OBJEKTIVITÁST

BARÁTSÁGOT

SZERÉNYSÉGET

FÉNYŰZÉST

IZGALMAT

NYUGALMAT

ŐSZINTESÉGET

KULTÚRÁT

DICSÉRETET

ÉLVEZETES ÉTKEKET

ÖRÖK KARCSÚSÁGOT


Nem értem miért mondják a férfiak, hogy a nők nem tudják mit akarnak?! Látjátok, itt a lista, ennyi az egész! :)Ti mire jutottatok a listával?
Írta: writingsmurf, 2013. március 8. 09:08
Fórumozz a témáról: Mit akarunk mi - nők? fórum (eddig 141 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook