Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)
jajj mindkettő nagyon édes, valóban fiúsak :)
hamarosan felkerülnek 2 édes tappancskára meglátod!!!!!
De édi gólya, nekünk is van, leánybúcsúra kaptam:))) ilyen:
kis béka benne figyel a kosárban, imádom:D
Nem viszem túlzásba,de szoktam tornázgatni.
Most valahogy nagyon kívánja a szervezetem,sőt az úszást is.Most hogy már lehetne,itt a rossz idő.Ez vagyok én.
uhh szegénykém, te jobban megszenvedtél akkor...
de a lényeg, hogy vége és bizony hamarosan eljön az ősz :)
Hát igen ebből is látszik, hogy minden doki más, meg persze minden terhesség, lehet azért volt a 6 hét várakozás mindennel, mert emlékszem eléggé meglepődtek az utolsó uh-nál, hogy a petezsák nagyon nagyra megnőtt na meg a méhem is, mintha rendes 10+3 napos terhes lettem volna csak a baba volt pindurka és nem élt. :(((
A mindig irtóztam minden olyan sporttól amit télen hidegbe kell csinálni, de csajok a síelés fantasztikus :))) Egyébként többször mehettem volna már én is, most csak azért mentem, mert csupa olyat akartam csinálni amit terhesen nem lehet, DACBÓL
Én nagyon véreztem.Már betöltöttem a 12. hetet mikor történt a baj,ráadásul a tágítás napján meg is indult a vetélés és iszonyatosan véreztem.
Másfél hétig véreztem,hol jobban,hol kevésbé.utána meg még barnáztam.Végre vége!
Én egy darabig jártam aerobikra.De a télen abba hagytam,a hideg miatt nem jártam.Mindig szegény Anyának kellett olyankor fel jönnie hozzánk.7-8-ig volt.Anya volt,h.ment utána éjszakára a 8.50-es busszal.Rohanhatott haza.
Utána a Baba miatt,most meg azért nem,h.hátha jön majd.
Jó kifogás.
Meg picit már drágállom.
Hamarosan mindenki beszerez egyet majd meglátod!
Mindenki ősszel indítja újra a projektet,addigra meglesz. :)))))))
nálunk megy a dilemma, hogy kivárjuk-e egyáltalán a 3 hónapot is, férjem nagyon szeretne már...
majd a dokitól teszem függővé, szerintem nálunk is a szept az induló hónap :)
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?