Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)
Igazatok lehet, talán a modern orvostudomány miatt feltűnőbb a sok betegség.
Más téma: mi a véleményetek a kávézásról terhesen? Tegnap este a barátnőmmel taliztam és nem ivott kapuccinot, mert baba projekt van. Én úgy emlékszem, hogy a védőnő azt mondta napi egy kávé simán belefér, szerintetek??
megértelek, ne hidd hogy nem, szeritnem mindkét döntés nagyon nehéz...
DE!!
Tényleg legyünk pozitívak, egészséges babáink lesznek!
Szia!!!
Én is ide engedem Bencét egy kicsit,majd jövök!További jó beszélgetést!!!!
Én szerintem akkor sem.
De ne is beszéljünk ilyenről,nehogy bevonzzuk a bajt.
Az hogy van a családban,az nem azt jelenti,h.Nektek is az lesz.
Mi egyből azt mondtuk,h.NINCS a családban egyik részről sem.Azt mondták akkor,h.NEM ÖRÖKÖLHETŐ!Lehet csak szöveg volt a részükről.
Szióka!
Én akkor már nem leszek.Pusz
Pont így gondoljuk mi is.
Lehet a fentiek nem így vélekednek azért sújtottak le ránk.De akkor is így gondolom.
Nálunk egy időben,még a lila előtt volt egy csomó figura fent.Szivacs szerüségből,nem szivacs,de nem tudom,h.mi.
Most a Hófehérke és a 7 törpe van,Noddis a díszcsík,a másik oldalon a rajz,Pókemberes zászló,meg a Spongyás képek ami a gólyánál van.Máté Spongya rajongó.Így soknak tűnik,de nem sok.
igazad van!!!!!
de én is folyton ezen rágom magam...
hát nem tudom... nehéz kérdés... mert örökké nem biztos, hogy mellette lehetsz, sajnos bármi megtörténhet.. akkor meg mi lesz vele, ki vigyáz rá??? szereti majd őt bárki úgy, ahogy te?
bocs hogy ezt írom, de én mindig ebből indulok ki...
párod hogy látja?
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?