Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)
Halihó!
Boldogság boldogság!!!Nagyon örülök neki, hogy indulhattok:) éljen a szeptember!!!
Twilight mánia szintén,még meg sem jelentek a könyvek és már mindeggyiket olvastam (kalóz változat, külföldről), imádtam a könyveket is meg a mozi változatot is, azóta is vámpír mániám van, otthon én vagyok a kis vérszívó :)
Hellóka:)) Az kész:))) Akkor még egy, amiben hasonlítunk, de jó:)) Jóóó sokat várnak vele, hogy leadják:( Én is imádom, én a könyvekkel vagyok így, mindet olvastam többször, de persze a filmeket is többször láttam:D
Nagyon kíváncsi leszek, imádtam a könyvben az elejét, amikor a Esme szigetén vannak:)
Visszatérve az eredeti témára, hát ez szuper, akkor ti is szeptemberben?:)) Én is elmegyek még előtte dokihoz, rákszűrésre, meg hogy nézzen meg, minden rendben van-e. Remélem, azt mondja, hogy igen és mehet:))
Jó híreim vannak, szeptre megkaptuk a zöld jelzést :) Mindent rendben talált a doki, jó alaposan megvizsgált és azt mondta, semmi nyoma nem maradt a műtétnek odabent...
Így most boldogság van! Még egy menzit azért biztos ami biztos várunk, aztán hajrá :)
Fishykém Drága, klassz a gyűjteményed, csodaszépek ezek az ékszerek.
Ezt nem hiszem el!!! imádom a Twilight-ot, minden részt vagy 5-ször láttam már :) :) HP és ez a kedvenc filmem :)
Novemberben jön a mozikba úgy tudom a Breaking Down első része.
Nem tudom már összeszámolni, mi mindenben hasonlítunk :)
Sziasztok!
Sajnos a héten semmi időm nem volt rátok. Elvonási tüneteim vannak. :)
Ha minden igaz tegnap ovuláltam... (Érzem kb. 3 hónapja). Szóval be kell még szereznem a méhpempőmet.
Sajnos mi apósommal élünk egy 3 szobás lakásban. Szívesen mennénk családi házba külön, csak sajnos ugye az anyagiak...
Nyugodtan nyithatsz egy boltot :)
Jó éjt Lányok,sziasztok
Én is így voltam,vigasztalt a két gyerekem.Amikor mentem a dokihoz,h.baj van a Szüleim vittek és vittük a Fiúkat is,azt gondoltuk,h.bent fognak.
Amikor ki jöttem sírtam,h.NINCS BABA és ölelgettem a Fiúkat.Annak viszont örültem,h.haza mehettem.
Igen, ismerős, mi is mindketten vidéken, családi házban nőttünk fel. Ezek szerint te is? Ez is panel, egyelőre jó lesz ez. Bár két gyerekkel már szűkös lenne. De még egy sincs, szóval...
Tudom, hogy nehéz, de nagyon erős csaj vagy, le a kalappal. A tökmag biztos sok örömet is ad, és talán jó, hogy leköti a figyelmedet.
Hát ugye erre mit lehet mondani? Jól, a körülményekhez képest. Nekem ugye már itt a fiam, nem lehetek mellette depis (csak egy kicsit) mert az élet megy tovább vele, és vidámnak kell legyek. Csak sajnos vele is türelmetlenebb vagyok, de ez ellen nem tudok mit csinálni, majd elmúlik, de néha olyan rossz, hogy falra tudnék mászni tőle.
Mi is ilyen zöldövezetben lakunk, panelbe, de tényleg tök zöld, sok a füves terület, a fás terek, meg a gyerek, sok játszótér, és a közelben sok nagyobb üzlet, vagyis spár, peni, teszkó, lidli, szóval elég jó, csak azért a családi százszor jobb lenne, jó kis grillpartyik, jajj, de hiányzik.
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?