Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)
Szia Réka!
Ne ijedj meg, nálam is így indult, 29. napon barnázgatás, aztán 30. naptól valami hihetetlen mennyiségű és sokkal tovább is tartott. Sajnos nekem nagyon fájt is a pocakom, pedig nem szokott, remélem neked nem fog!
Kitartás, a nehezén túl vagy, legalábbis én 1 hónap után kezdtem érezni, hogy valamivel jobb..
Hát a te hatásodra én is nézelődtem tea ügyileg, én konkrétan utálom az ilyen gyógyteákat, még rendes teát is csak hébe-hóba iszom, de valóban nagyon jókat írnak róluk.
Szóval én most csalánlevéllel kezdek, tisztító hatása van és szepttől a ciklus 2. felében meg palástfűt.
Viszont én teafűvel nem igazán akarok foglalkozni, a filteres formát szeretném, de nem tudom lehet-e kapni, majd utánanézek.
A cickafark teától elment a kedvem, mert valahol olvastam, hogy ha fennáll a terhesség gyanúja akkor nem szabad inni... szóval nekem az nem jön be :)
Csalánlevélből kaptam a dm-ben filtereset, ma lesz az első adagom.. gr...
Köszi!
Hüvelyi UH volt, nézte a petevezeték átjárhatóságot, petefészket, méh belseje üres-e, méhfal állapota, vastagsága, mindent mutogatott a monitoron, de nem jegyeztem mindent meg sajnos amit mondott, csak azt, hogy minden tiszta, minden olyan aminek lennie kell :)
Ja és kérdezgetett a műtét utáni fizikai és lelki állapotomról is.
Szóval alapos volt :)
Szia.Nekem pont 6 hétre jött meg műtét után azóta napra pontos ez az egynek tudok örülni:)
Én a műtét után 2 hétig vérezgettem:(A legelső menszi teljesen normális volt nem volt több vagy kevesebb sem
Szia! A legtöbbünknél szeptemberben indul a mandula:))
Nekem nem lett erősebb, első nap mindig kevesebb és barnásabb nekem is, második nap indul be igazán.
Tökjó, hogy 28 napra megjött neked!! Nem is olvastam még senkit, akinek 28 napra jött utána, szuper:) Akkor lelkileg is kezdesz jobban lenni - amennyire lehet?
Sziasztok!
Lányok olyan kérdésem lenne az első menszesz nálatok milyen volt?Kicsit idegesít a dolog.Ugye pont 4 hete volt a műtét,és ma a 28 napon meg is jött,vagyis olyan mintha...Van egy pici de barnás csak és alig,nem olyan mint szokott...vagy csak lassan indul be?Nektek milyen volt.Mindenhol azt olvasom erőssebb vérzés van utána.
Nem volt időm még visszaolvasni Titeket-segítsetek van akiért lehet már izgulni?-zöldutasok...
Azt hiszem összeszedtem magam én is.Még két hónap aztán babára fel....
Én meg vettem palástfű és cickafark teákat, azt mondják, együtt még jobb a hatásuk. Csupa jókat olvastam a palástfűről:
Számtalan gyógyító tulajdonsággal bíró gyógynövény, így pl. hatásos a hasmenés ellen, vastagbélgyulladásra, és más gyulladásos betegségre is.
A női bajokra is ideális gyógymód így pl. szabályossá teszi a havi ciklust, megszünteti az alhasi panaszokat, a fehérfolyást, és segít a baba megtartásában is. Erősíti a méhet, és enyhíti a menstruációs fájdalmakat. Hatását erősíthetjük, ha cickafarkkal vagy pásztortáskával keverjük.
Sziasztok!
Ma 11 körül értem haza, nagyon fáradt vagyok. Előző éjjel az izgalomtól nem aludtam, most éjjel meg nem tudtam az idegen hely miatt. Ebéd után itthon sikerült valamennyit, de fáradt vagyok.
Sajnos volt komplikáció, délután újra elaltattak mert véreztem nagyon és varrni kellett:((
Majd ha lesz erőm leírom a naplómban részletesebben.
Volt egy pici polip, azt eltávolították, egyébként ok a méhem. Ez viszont jó hír.
Köszi knana, akkor majd meglátjuk, mennyi idő.
Krisszaa, engem hüvelyi uh-val vizsgált meg a kontrollon, ennyi volt.
Guluke, neked is jó hétvégét, ha már nem jönnél!
Gratula a zöld úthoz!!
Mit néztek a kontrolon ilyenkor, milyen vizsgálat van?
Szép hétvégét.
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?