Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)
Szia!
A málnalevél és a cickafarktea a ciklus első felében kell inni, peteérés serkentő, és a méhedet erősíti. A palástfű teát a peteérés után kell inni segíti a baba beágyazódását.
Én már vettem drogériában is patikában is de gyógynövényboltban is, szóval elég sok helyen lehet kapni :)
Sziasztok! Épp most olvasom a HelloBabyt és természetes babahozó csodaszerekről cikkeznek. Ezeket sorolják fel:
- goji bogyó (farkasbogyó, lívium gyümölcs aszalva vagy gyümölcsléként,
- búzacsíra nyersen, kapszulaként, olajként, dara vagy liszt formájában,
- propolisz tinktúra,
- méhpempő,
- Gyuri bácsi Babaváró tearendszere,
- barátcserje tea vagy tabletta.
Én gyógynövény boltba vettem meg.
[link] itt van róluk a leírás. Amúgy erősíti a méhet, meg segít megtartani a magzatot.
Sziasztok!
KnanaMindenkivel megesnek ezek a dolgok sajnos.Amikor a Lucus 7-8 hónapos volt,én felültetrtem a nyakamba és úgy cipeltem a lakásba ,majd meg akartam mutatni neki a tükörben,de elfelejtettem hogy ott a csillár.Jobban bömbőltem mint a gyerek.Visszagondolva mi is röhögünk rajta,akkor eszembe se jutott nevetni.
Amúgy tényleg csak egy pillant és megvan a baj.Sokszor sírtam már én is együtt a Lucával.
Szerintem nálatok az ajtó félfával van hiba.Az ment a fiaidnak. :-))))
Lányok!Ezeket a teákat amiket írtok hol lehet beszerezni?Drogériába,patikába?Én ezekről most hallok először.
Cickafark,málnalevél,palástfű???
Melyik mire jó???Tudom már írtátok,de nehéz összeszedni.
na majd még este jövök újra, borzasztó sok a munka azt hiszem ma sem végzünk este 7 előtt :(
szép délutánt csajok
Persze érhető, hogy megijedsz. Erről csak az a story jut eszembe, mikor párom a fél éves gyereket felültette az étkező asztalra, hogy várj egy pill és jövök! Nem tudom hogy gondolta, hogy majd ott marad. Hella lefejelte a gránit követ, én ekkor léptem a lakásba, gyerek homlokán azonnal pukli, én ordítok az idegtől. Erre párom pár perc múlva halál nyugodtan megszólal -mikor Hella is abbahagyta a bömbölést-
-Drágám a gyerek elpusztíthatatlan!
Utólag röhögök rajta, de akkor tényleg nem volt vicces
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Császár után mikor lehet újra próbálkozni tesóval?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Vetélés (elhalás) után mennyi időt vártatok, mikor próbálkoztatok újra?
- Halva született gyermek után, mennyi idő után érdemes újra próbálkozni?