Miről beszélgessek Vele? (beszélgetés)
Nem, csak ugye mikor valaki olyan oreg mint en, akkor csak ugy kibugyog a bolcsesseg magatol! :-)))
Hajra! Remelem osszejon!
tv nézés az baj egy szoval elintézi
remélem valami jó kis témat ki találok.:)
félek ez miat meg romolhat a kapcsi nem tudok lasan már semilyen témát fel hoznni :(
MSN-en nehez, de eloben nem kotelezo minden percet csacsogassal tolteni.
A szemek sokszor szebben beszelnek mint a szavak.
A kenyelmes csend (nem a feszult) legalabb olyan jo mint egy fergetegesen jo beszelgetes.
Ne izgulj annyira! Relax! Mosolyogjal, legyel kedves es gyenged, aztan ha egymashoz illetek, akkor jonnek majd a temak ugyis.
Pl."mit csinálsz?" "tévét nézek" "mi megy?"...És ezzel máris igen kimeríthetetlen téma jön:)
Uez mehet zenével, sporttal, időjárással(:D).ételekkel,bármivel...
értelek
mégis miröl ?
:)
egy időben mi is ezt játszottuk:)
Aztán egyszer csak megtört a jég.Néha méd most is előfordul ilyen,akkor általában beszélünk a semmiről, ki mit csinál éppen, ilyesmi,aztán csak kilyukadunk egy témánál...
Szia !
msn beszélgetés során
de személyesen joban el tudunk beszélgetni mint msn ezt nem tudom miért van olyan cikinek érzem néha azt nem tudok már mit kitalálni mirol lehetne beszélni meg kérdezem töle mi legyen a téma azt mondja mondjak én
szia !
mindig én kérdezek töle van amire nem válaszol és meg kérdezem azt van e valamilyen kérdése akkor néha azt szokta mondani válszoljak azokra kérdésekre amit feltetem neki én is
Talan kerdezz tole ;)
Ha te vagy az udvarlo fel, ugy illik, hogy minnel tobbet beszeltesd, erezze fontosnak magat, mert ha csak Te hadarod az eleted tortenetet, egy ido utan feleslegesnek fogja ebben a tarsalgasban erezni magat.
Sziasztok!!
köszönöm edigi hozá zolásotokat
lányrol vana szó
általában én töbet beszélek mint ö lasan nem tudok milyen témát fel hoznni
Miért szükséges, hogy Te irányítsd a beszélgetést.. Ő is hozhat fel valami témát.. Nem?:))))
..ha meg már két embernek nincs miről beszélgetnie, az régen rossz:P
(bár nem tudom, hogy konkrétan miről van szó:) )
Miről van szó ?
Miben segítsünk ?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ha nemrég estél át komoly műtéten, ami lelkileg összezavart, vagy bármi olyan történt veled, ami mint nőt összezavart, gyere és beszélgessün
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Miről beszélgessünk egy randin?
- Miről beszélgessünk randin?
- Zsákbamacska tévéműsor vélemény, beszélgessünk róla!