Minőségi pólót Budapesten hol kapni? (beszélgetés)
Köszönöm a tippeket.
A webshopokat kizárom, ruhát nem lehet szerintem felpróbálás és megtapogatás nélkül vásárolni (kivéve adott márka adott ruhatípusát, ha pont azt már ismerem).
Valami kis mintát vagy feliratot mindenképp szeretnék a mellkasi részére, szóval nem teljesen egyszínű pólót keresek. Hétfőn lesz a nagy pólóvadászat, jó lenne 3-4 jobb darabot találni. (Meg mondjuk valami pulcsit/kardigánt a télre, ha már vannak ilyenek.) Szóval saját használatra keresek pólót, néhány darabot, nem szeretnék rájuk egyedi megrendeléssel mintát nyomatni.
Amúgy pár napja az Auchanban találtam egy nagyjából megfelelő pólót, Fruit of the loom márka alatt, abból vettem is egyet, csak azon meg túl kicsi a mellkasi kis minta (a gyártó emblémája kb. 2 centis méretben). Emlékeim szerint még a nagyobb Tescokban láttam régebben anyagot is tartalmazó pólókat, majd megnézem. De nem igaz, hogy nincs egy bolt, ami ilyenekkel lenne tele, szégyen.
Minimum 200g/m2 tömegű, azaz vastag, minőségi pólót vennék, de reménytelen. (Mindenütt csak a hajszálvékony, anyag nélküli pólók vannak.)
Szóval az elsődleges szempontom pólókeresésnél az anyaga lenne, egyébként meg hogy legyen rajta valami kis ábra vagy felirat, de semmiképp ne 30 centis betűkkel, meg ilyenek. Tudtok ajánlani olyan boltot Budapesten, ahol ilyesmiket találni?
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet kapni Algida Light jégkrémet Budapesten? (konkrét üzletek és címeik érdekelnének)
- Tud valaki olyan boltról Budapesten, ahol lehet kapni óvodai fektetőt?
- Hol lehet forralt bort kapni a Vörösmarty téri vásáron kívül Budapesten?
- Vannak Budapesten olyan turkálók, amelyekben márkás cuccokat lehet kapni? Olyanok, mint pl.Bershka, Zara, H&M, Jeans Club boltokban.
- Hol lehet Budapesten Gruyère sajtot kapni? És kb. mennyibe kerül?
- Tudna valaki jó kozmetikust ajánlani Budapesten, aki minőségi alapanyagokkal dolgozik, elfogadható áron?