Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mindennapi macerák fórum

Mindennapi macerák (beszélgetés)

❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
2011. márc. 5. 22:34

Szeklice sajnálom, hogy a mai napod se úgy sikerült ahogy tervezted. Remélem hamarosan lesz rá alkalmad, hogy úgy isten igazából kikapcsolódj.

Nekünk jól sikerült a bemutatón, nagyon ügyesek voltak a kislányok. Jót beszélgettem az anyukákkal is.

2011. márc. 5. 22:29
Szeklice nyugodj meg, nem lesz semmi baja. Jó ötlet a tea az nem terheli meg úgy a pociját, mint a tej. Én volt, hogy felvizeztem a kakaójukat mert ők nagyon sokáig csak azzal tudtak elaludni. Az a legfontosabb, ha fel is böfizi a tejet vagy valami mást te legyél nyugodt, mert ha látja rajtad, hogy te is megijedsz ő még jobban meg fog. Tudom könnyű ezt mondani, de hidd el segít ha látja anya nem nyugtalankodik.
2011. márc. 5. 19:44

jaj..csajok...ez a nap sem úgy sikerült,ahogy szerettem volna...Szüleim lebetegedtek,ezért haza kellett jönnöm a barátnőcis programról,aminek nem örülök,(pláne hogy múlt szombaton sem sikerült kikapcsolódnom),de nem szerettem volna ha a kislányom elkapja a vírust a szüleimtől...:(

Most nagyon aggódom, azt hiszem ott fogok aludni a kiságya mellett a földön,mert annyira bennem van a félsz,hogy megint bukni fog az éjjel...Most -Hála Égnek- elfogadta a gyümölcsteát (gyerekeknek valót vettem neki,H.pp-eset),remélem ez nem terheli meg annyira a gyomrát,mint a tej...

Most érzem először azt,hogy minden gondolatom a gyerek körül forog,és hihetetlenül aggódom!!!Pedig "csak" egy kis hányásról van szó,de mégis...

2011. márc. 5. 15:14
Én csak vagyok, ma minden nehezen megy. Semmi hangulatom.
2011. márc. 5. 13:14

Sziasztok!

Tegnap megcsináltam a két tepsi pogit egy eltűnt a kis bendőkben ma újra sütöttem és csináltam még somlóit is. Ebédre mexikóit csináltam lassan eszünk aztán megyünk táncolni. A vásárlás elmaradt pénzhiány miatt.:((( Azért napközbe is majd benézek a telómról. Mindenkinek nagyon jó hétvégét!

2011. márc. 5. 11:58
Gondolom serénykedtek, lassan talán ebédeltek is. Azért ide is bekukkolhatnátok..........
477. 266299594f (válaszként erre: 476. - Szeklice)
2011. márc. 5. 09:16
Szia! Szegényem, de maradj higgadt anyukád vigyázz rá nem lesz semmi baj.
2011. márc. 5. 08:00
Halihóóó...képzeljétek! Az éjszaka megint bukott a kislányom...a sok tejci miatt van,álmában olyan furán köhögött,odarohantam,és látom,hogy a "fél ágy" tejcis....Ő persze üvöltött,úgy megijedt..Gyorsan szóltam anyukámnak,de ő is megnyugtatott,hogy semmi baj,csak sok volt neki a tej...Aztán persze nem tudott tej nélkül visszaaludni,és másfél órát fennt volt.Már nem tudtam mit csináljak,mert ő is álmos volt,én is,de nem tud elaludni tej nélkül.Na,gondoltam eltelt már azóta másfél óra,adok neki 1 dl-t,csak amíg elalszik...Így is volt,újjongott örömében..pár perc múlva azonban megismétlődött minden.Gyors fürdés,tiszta ruha,közben anyukám is átjött,hogy mi ez a nagy sírás.Aztán átvitte magukhoz (még azóta is alszik),hogy legalább tudjak még egy keveset aludni,hisz megyek pestre..Nem tudom lemondani már sajnos,és most megöl a lelkiismeret-furdalás...pedig tudom,hogy nincs baja,"csak " mohó,és meginná a napi 1 l tejet,ha engednénk....Most már értem,miért mondja anyukám,hogy a gyerek megszületésével megszületik egy életen át tartó aggodalom....
2011. márc. 4. 21:49
Jó éjt.
2011. márc. 4. 16:03
Köszi csajok, a fogam jobban van. Jövőhéten megröntgenezik mert érdekes azt fájlalom a legjobban aminek külsőre semmi baja, a gyulladáscsökkentő hatott. Már sokszor az egész fogsorom fáj. Most a kicsi véget vagyok letörve, lázong és olyan kedvetlen. Különösebben semmi nem fáj neki. Csak láz előtt mondja, hogy fáj a feje és fázik. Most is van neki éppen most kapott gyógyszert. Várjuk a hatást.
473. Lhara (válaszként erre: 470. - 266299594f)
2011. márc. 4. 15:36
Tényleg! Hogy van a fogad? Én szegfű szeget szoktam kicsit megrágva rátenni... az is szokott segíteni.
472. Lhara (válaszként erre: 470. - 266299594f)
2011. márc. 4. 15:34

Én szeretném, ha nem szűnne meg...

Azért tervezem betévedni később is... csak májusban nem tudom lesz-e leheteőségem majd útközben... No de aztán!!! Még meg is fogtok unni, ha nem vigyázok.

471. Lhara (válaszként erre: 465. - Mosoly30)
2011. márc. 4. 15:27

Odakinn már nekem is más az érzet... nagyszerűen felmelegíti a testet a mozgás, a friss levegő. A szép táj látványa, no meg a remek társaságiélet a hangulatot hozza meg. Ezt könnyű bírni.

Ma még volt lecsós gombapaprikás, főztem egy kis "arab"rizst - kicsit előkozmáltam :))) - és brokkolikrémleves, túrószelet meg sütőtök püré ismételten.

Meló után meg megyek pár dolgot megint beszerezni az útra.

2011. márc. 4. 14:02

Hát én általában itt vagyok.

Most a kicsit ápolgatom, úgy eltudja hagyni magát.

Mi lesz ha jön a jó idő? Akkor mi lesz a fórumunkkal?

2011. márc. 4. 13:25

Jól látod,Mosoly...eléggé bepunnyadt.Igazából soha nem volt dübörgő,de ha azt vesszük,hogy "csak" 4-en vagyunk..szerintem ez is szép teljesítmény,hogy egyátalán még él:-)

Én azért szeretek ide jönni....

Most jöttem meg Pestről,ebédeltem gyorsan,és már állo is neki takarítani,mert 5-re megyek kozmetikába,addigra kész szeretnék lenni.

Holnap meg csavargós napom lesz,úgyhogy ma mindennel végezni szeretnék,ami "kötelező".:)

2011. márc. 4. 12:26

Mostanában eléggé bepunnyadt ez a fórum. Vagy csak én látom így?

Ma vacsira sült halat fogok csinálni burgonya salival és gyümölcs levest.

Munka után megyek a fogorvoshoz fél éves kontrollra. Utálok oda járni, annak ellenére, hogy nagyon kedves a doktornő. Bella te voltál a fog dokinál? Mit csinált veled?

Holnap jó sok dolgom lesz. Egy csomó mindent akarok venni. Délután Evelin néptáncbemutatójára megyünk. Oda még ma este sütök két tepsi pogit a kis táncos lányoknak. Ott segíteni kell öltöztetni a lányokat, hajukat megcsinálni szóval több órás program, de én szeretem mert közbe jól elbeszélgetünk az anyukákkal.

Vasárnap délelőtt lemegyünk az új usziba kíváncsi vagyok milyen lett, állítólag tök jó. Este pedig vendégségbe megyünk a férjem munkatárhoz.

Ja és valamikor még takarítanom is kéne. Azt hiszem az ma délután este lesz, persze befogok mindenkit biztos nem aratok vele osztatlan sikert ,de ez van.:)))

2011. márc. 4. 09:26

Sziasztok!

Ma karajt készítek még nem tudom hogyan. Nem ez volt a terv de pici fiam gyengélkedik, itthon is maradt és ilyenkor valami könnyebet főzök. Szerintem párolom, egy kis saláta és rizs. Talán tojáslevest is készítek. Holnap húsleves, töltött csibecomb és káposzta saláta. Vasárnap leves és rakott tarja ubi salival. Ma már rákészülök a hétvégi főzésre, este meghámozom a zöldségeket stb.

2011. márc. 3. 19:32

Az az igazság,hogy nekünk is éveket kellett várnunk a mostani autónkra,amíg összespóroltuk rá a pénzt.(hitel szóba sem jöhet!).Hihetetlenül örültünk neki,amikor sikerült megvenni egy használt "mi autónkat":-),ami 15 éves.Mai napig ezzel jár a férjem,és -lekopogom-imádjuk!Na ez az autó lenne az enyém,mert alig kerül vmibe a fenntartása,és jó lenne a környéken a babával flangálni vele.Férjemnek szeretnénk venni egy "komolyabbat",mert ő napi 80 km-t megy naponta.Na persze nem kell itt vmi drága autóra gondolni,egy nagyobb,középárkategóriás autóra gondoltunk,amibe belefér 2 gyerek.:-) ...persze még gyűjteni kell,de nem bánom.Jó érzés olyan vmit venni,amiért mi dolgoztunk meg,az ember sokkal jobban becsüli azt,mintha vmi az ölébe pottyan.

Sajnos mi elég elszigetelten élünk,habár a vonat itt van nem messze,de mióta megvan a kislányom,utálok vonatozni a sok cuccal (babakocsi,meg a temérdek táska,stb)..mindennek ellenére azt kell,hogy mondjam,imádok itt lakni,mert szép nagy a kert,és nyáron megbolondulnék lakásban.Májustól októberig csak aludni járok be a házba:-))

A kaja terén ma nem remekeltem,elsóztam a kaját,annyira ehetetlen lett,hogy magam sem tudtam megenni...pörköltet készítettem gombásan,na az meg olyan rossz utóízű volt,hogy szörnyű...sajnos a kukában landolt,sajnos ez van..mindig minden azért nekem sem sikerülhet:-)))

2011. márc. 3. 14:22

Autónk nekünk is csak egy van, nem is hiszem, hogy lesz több. Nem is nagyon szeretek vezetni, és nem érzem magam emiatt kiszolgáltatottnak. Lehet azért mert relatív nagy városban lakunk, annak is a központjában. Ahova én járok max. 15 perc séta. Ha hébe hóba messzebbre kell mennem akkor taxiba ülök.

Ma este csirke paprikást nokedlival és zöldbableves főzők.

Lhara te mindig túrázol, nagyon bírod. Én ilyen időbe ha tehetem ki sem teszem a lábam, nagyon fázós vagyok.

464. Lhara
2011. márc. 3. 13:55

Puszi Nektek!

No, ez a hó... Derült égből cselezett nálunk is.

Az egyetemi klubban voltunk egy előadáson tegnap este 6-tól fél 8-ig. Bementünk száraz lábbal, és zuhogott amikor kiléptünk.

Vasárnapra már szelet is mond az előjelzés... de én akkor is felmegyek a Pilisbe.

Ma lecsós gombapaprikást főztem. És egy kis sütőtök pürét tejszínesen desszertnek.

A fiam bár otthon aludt, ma sem láthattam. Ő akkor kel amikor én már dolgozom. Ő meg még dolgozik amikor én már alszom. Hiába lakunk most éppen egy fedél alatt, ritkán futunk össze.

A lányom is hiába lakik itthon... folyton távol van a munkája miatt... napokig, néha hetekig.

Nekem sosem volt külön autóm. Néha jó lett volna. A férjem mellett meg vezetni sosem lehetett. Inkább ráhagytam a vezetést, hogy minél kevesebb legyen a konfliktus. Sajnos. Lehet, hogy nem volt annyira jó ötlet. Későn jöttem rá mennyire kiszolgáltatottá tettem magam. Még egy nagyvárosban is lehet egy asszony végzetesen elszigetelt. Az voltam, de már nem számít.

463. 266299594f (válaszként erre: 462. - Szeklice)
2011. márc. 3. 10:46
Akkor mi egy cipőben járunk. Én mindig mondom a férjemnek,hogy ha legalább lenne olyan barátnőm akivel néha átugranánk egymáshoz már mennyivel könnyebb lenne. Nekem abszolút nincs más az életemben mint a háztartás, gyerek, férj. Ne érts félre nem panaszkodom, de ez idegen tőlem mert mindig társasági ember voltam és zajlott körülöttem az élet. Ez az idő is hozza a depit,, én is letargikus hangulatban vagyok. Én 2 autóról nem is álmodom, már az klassz lenne ha ezt az 1et rendbe tudnánk tenni.
2011. márc. 3. 08:35

jajj...itt elég sok hó esett...tiszta depi vagyok emiatt.hisz már március van...

ma főznöm kell vmit,van itthon csirkemellfilé,de még nincs ötletem mit is készítsek belőle.Délután anyukám később jön,nekem megy egy csomó dolgom lenne.Egyrészről még tanulás (kb.2 órányi),meg a hétvégi takarítást is meg szeretném ejteni.(bár ez utóbbira sztem nem lesz időm).Holnap mennem kell reggel Pestre,aztán délután kozmetikába megyek.Hétvégém ismét rohanós lesz,szombaton moziba megyek az egyik barátosnőmmel,vasárnap meg megismételjük a múlt szombatot a férjemmel,hátha most jobban sikerül:-)

Sajnos nagyon rosszul viselem ezt az itthonlétet, tudom,mindenki dolgozik,elfoglalt,de néha előjön rajtam ez a depi.A férjem próbál vigasztalni,remélhetőleg nyáron tudunk venni egy autót,és akkor nekem is lenne egy meg neki is,akkor szabadabban mozognék.Nagy segítség lenne ez nekem,hisz nem messze laknak a rokonaim,nagyim,unokatesóim,de vonattal elég nehézkes (sőt,szinte lehetetlen) eljutni.Ezért is várom a tavaszt,akkor lehet tekeregni jobbra-balra...:-)

2011. márc. 3. 08:24

Sziasztok! Itt is borzalmas idő van. Tegnap délutántól ma reggelig esett a hó, egy kevés meg is maradt belőle. Nagyon hideg van.

Tegnap voltam körmösnél tök jót beszélgettem és nem utolsó sorban nagyon szép lett a körmöm. Utána pedig elmentünk pizzázni nagyon jó volt. Este gyakoroltam Evelinnel a szép kiejtés versenyre.

Különösebb dolgokat én se tudok írni.

Nagyon várom már a jó időt!

2011. márc. 3. 07:36

Jó reggelt, már jól behavaztunk az éjjel.

Még jó, hogy 8-9 fokot és napot ígértek az időjósok. Super, bosszant nagyon.

2011. márc. 2. 19:34
Sziasztok visszatértem. Az idő itt elég szélsőséges. Reggel borús volt ködös és zizi, délelőttől napsütés 5fok, délután 3 körül szél és már a hó is elkezdett esni. Szerencsére csak pár perc volt és annyi, hogy még a földön sem látszott. Mire jó ez? Arra biztos, hogy a migrén megkínozza az embert. Már hajnaltól fájt a fejem, fél háromkor már megmaradt bennem némi gyümölcs, azóta már tudtam enni és a fejem is jobb szerencsére. Remélem beköszönt már a jó idő.
458. Lhara (válaszként erre: 457. - Szeklice)
2011. márc. 2. 16:20

Szia!

Nekem is kellene egy kis spanyolt tanulnom...

Még novemberben-decemberben volt egy klubajándék-ingyenes nyelvkurzus, amit lejártam, de tanulni nem sokat tudtam azóta. Az elmaradhatatlan Kompakt utiszótáram úgy is velem lesz... meg a magyar tutira világnyelv :))) ...nincs a világnak olyan helye ahol ne szólalna meg mellettünk valaki magyarul :))) Nem?

2011. márc. 2. 16:01

De jó,hogy talizol a hoxás csajokkal! Egy kicsit irigyellek!!!:-) Én majdnem 1 évig írtam egy diétás fórumba,de mivel már nem diétázom,nem tartom a kapcsolatot,meg sok az új,és nem tudok lépést tartani.Viszont a régiekkel nagyon szívesen taliztam volna,csakhát én voltam ezzel így egyedül:( (mondjuk az egyik nagyon messze lakott),,,

Most értem vissza egy hatalmas sétáról a kisasszonnyal, úgy elfáradt,hogy most el is aludt...addig tanulok egy kicsit,mert pénteken németre megyek.

456. Lhara (válaszként erre: 453. - Szeklice)
2011. márc. 2. 11:45

Nem baj, úgy látszik mindenkinek csendesebb lett az élete... Különös dolgokról én se tudok beszámolni.

Ma egy tepsibe vega és húsos rakott kelt sütök. Egy-egy tepsivel sok lenne. Felébe vega, a másikba húsos lesz.

A vegát finom gombával rakom össze... mindkettőbe jó sok tejföl megy, a tetejére sajt gazdagon... meg finom fűszerek beleeee... és kész is a boszi-rakottas. A maminak pépezem, ahogy szoktuk.

Már TT-terápiázom is tegnaptól intenzíven (2x 30 perc naponta), hogy oldódjak kissé. Preventív vérnyomás és cukorszint rendezés, szomnatikus sokk elkerülése, szellemi teljesítmény fokozás a cél.

Aztán munka után tali egy kedves Hoxás lánnyal.

Ma reggel voltam egy biztosítóban, hogy a Caminora mennyiért lehet kötni utasbiztosítást. Hát... nem biztos, hogy ott kötöm. Még szétnézek.

Szép napot, még jövök, ha az időm is engedi...

2011. márc. 2. 08:40

Szép jó reggelt mindenkinek! Itt ma sincs valami jó idő, párás, ködös, hideg. Tegnap délután kicsit kisütött a nap.

Ma nem fogok semmit főzni, mert este pizzázni megyünk. Tudom nem lehetne, de néha lehet egy kicsit bűnözni.

2011. márc. 2. 08:01
Sziasztok,ma nem leszek. Gép hiba, talán este.
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook