Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide! (beszélgetés)
Köszi a választ! :)
Nem tudom feltölteni, nincs scannerem, max. begépelni tudom, de az priviben is megy, ha szeretnéd így.
Nyugodtan. Itt meg tudod nézni ütik-e egymást. Én már megnéztem és nem.
Töltsd fel az adatlapodra a leletet megnézem, hogy milyen gyógyszerre reagál mindkét baci. Kizárt, hogy ez a gyógyszer ilyen tünetek mellett mindkettőre jó legyen.
De ha egyszerűbb elküldheted az email címemre is. Ha azt mondod igen, akkor átküldöm az emal címemet.
Jár erre valaki?
Szerintetek, ha a Sumetrolim mellett egyre rosszabbul vagyok, akkor este bevehetem a vésztartaléknak tartott Monural port?
Valószínű a mási bacit nem fedi le! Meg kellenne nézned a leletet, hogy melyik baci mire reagál.
Nem biztos ,hogy ami az egyik bacira jó, az a másikra is. Ha nem igazodsz ki a leleten, akkor szkenneld be és tedd fel az adatlapodra vagy menj el a háziorvoshoz és mutsad meg neki. Mond ,hogy csak jobbra-balra löködnek, segítsen már!
Akkor ő fel tudja írni azt a gyógyszert ami hatásos mindkettőre.
Alma ecetet nem ittam. De vettem tőzegáfonyát a gyógyszertárban.
Hát hogy attól vagy nem ,nem tudom, de akkor nem volt problémám.
Sziasztok,
a nőgyógyász Sumetrolimot írt fel, 5 napig kell szedni, akkor kell visszamennem, ha panaszom van.
Valaki ivott már almaecetet? Azt olvastam a neten, hogy erre (is) jó, mert baktériumölő hatása van.
Dehogy tart hónapokig! Beszeded a dobozt max. 8-10 nap é kész. Hát igen a gombásodás fenáll, de az is attól függ melyik antibiotikumot írja fel. A rezisztencia vizsgálatról a papír nálad van, nézd meg mi a jó arra a bacira.
Viszont szólj a dokinak, hogy Neked elő szokott jönni a gomba az antibiotikumoknál , így rögtön kúpot is írjon ellene. :/ :P
Azért nem írta fel, mert szerinte nőgyógyász vigye tovább a gyógyítást, és valszeg igaza is van ebben, persze nekem meg a minimum 2 óra várakozás és a plusz kellemetlenség.
Amúgy azért félek tőle, mert gombásodást és minden egyéb kellemetlenséget okozhat sajnos, főleg ha hónapokig tart a kezelés. :/
Az enterobelet jelent, tehát valószínű onnan. Máskor is jelen van a szervezetben csak nem mindegymilyen mennyiségben.
Elég disznó dolog volt, hogy nem írta fel az antibiotikumot. Nem mindegy ha már ott vagy és a lelettel bízonyítani tudja az OEP felé ,hogy miért írta fel. Döbbenet ez a magyar egészségügy! Nem számít ha rohangáltatják a beteget! A területileg illetékes nőgyógyászhoz is elviheted, ő is fel tudja írnia gyógszert.
Miért félsz az antibiotikum szedéstől?
Sziasztok, nekem ma derült ki végre (3 hónapi szenvedés, 3 urológus és 2 nőgyógyász meglátogatása után) hogy mi okozza a panaszaimat: a hüvelyemben van baktérium, és mindjárt kétféle! E. Coli és Enterobacter sp. Ez utóbbiról a világon semmit nem találok a neten, legalábbis számomra érthetőt és értékelhetőt nem, úgyhogy ha valaki tudja hogy ez mi és honnan kaphattam el, az legyen szíves írja meg! Köszönöm!
Ja, a vicc: ezt urológus találta meg (katéteres vizelet és hüvelykenetet is vett), átadta a leletet és közölte, hogy keressek egy nőgyógyászt, aki felírja nekem erre gyógyszert! Na de igyekszem nem nagyon morogni, mert legalább előrébb léptünk, most már van a kezemben legalább egy lelet. Bár a hosszas antibiotikum szedéstől nagyon félek.:/
Ha adott krémet, akkor kellne venned kúpot is, hogy lefedje a kórokozót, ha esetleg van.
Van már olyan, ami recept nélkül kapható, ugyan drágább, de legaláb meg tudnád próbálni, hat-e. Ha esetleg tényleg ez a probléma csak a kenőcs nem fogja megoldani!
Semmi. Negatív. :( Hülye dolog, hogy az ember nem örül, de ha van valami azt lehet kezelni, így meg...:/
Most van egy új bogyó gondoltam kipróbálom.
Igen, én is gyanakszom most már ,hogy talán nőgyógyászati eredetű lehet, hétfőn meg is keresem az orvosomat, remélem tud majd fogadni.
kb. hét hete voltam amúgy nála rákszűrésen, akkor csinált hüvelyi uh-t is. Terhességi tesztet kb. 8-9 napja csináltam. Egyébként nem hinném, hogy terhes vagyok, mert itt bőven nem csak a hányinger ami zavaró tényező, hanem pl. ha normális mennyiséget iszom, nem pedig literszámra döntöm magamban a vizet, akkor akár már mpár órán belül is elkezdek úgy pisilni, hogy egyszerre két csepp ha jön, és percek múlva mehetnékem van megint.
Azért menj el vérvételre ,az soha nem árt.
A sűrű pisilés még lehet nőgyógyászati eredetű is. Ha valami nyomja a hólyagot, annak is ilyen tünete lehet. Mikor csináltad utoljára a terhességi tesztet? Nőgyógyászati ultrahangod volt már? Nem hasi, hanem hüvelyi uh.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Nitrofurantonin visszatérő hugyuti fertőzésre.
- 8 éves lányomat többször visszatérő húgyúti fertőzés kínozza, csomó vizsgálat után urológushoz érdemes elvinnem?
- Melyik, milyen Ganoderma termék a legjobb Enterococcus Faecalis húgyúti fertőzésének kezelésében?
- Húgyúti és gombás fertőzések együttesének kezelése?