Minden nő karcsú és szép (beszélgetés)
Csak kefírt ehetsz reggeltől estig én úgy 5-6 doboz fél literessel kezdem pár napig, aztán már úgy összeszűkül a gyomrom, hogy már csak napi 3-4 et tudok meginni. Mellette gyümölcs- kivéve banán és zöldség. Sok ásványvíz. Egy ismerősöm 26kgt fogyott ezzel a módszerrel szülés után 3 hónap alatt, ami brutálisnak tünik. Mai napig tartja, vékony mint a cérna, a lánya ma 10 éves.
Mi az a kefir-kúra? Én imádom a kefirt!!!!
Tapasztalatom szertint sz@rt sem érnek a drága csodaporok :(((
Én már mindent kipróbáltam, de igazán csak két dolog jött be. Az első volt a reggel turmix, ebéd bármi (ha édesség akkor édesítővel), este vagy valami saláta vagy turmix.. emellett heti 4x konditerem és naponta 20 perc taposás. Mind a két terhességem után lefogytam ezzel a módszerrel. 92ről indultam és 62re érkeztem ezt éveken keresztül tartottam is. Na ezt szeretném most is csinálni.
A második az a Kefírkúra volt, azzal szeretnék most indítani, az első pár kiló a nehéz aztán már motiválva vagyok.
Nem igazán módszereket szeretnék követni. Inkább olyan elhatározásaim vannak, hogy hétfőtől járok uszodába. Mint már írtam mindenhova gyalogolunk a kocsit elfelejtem. Sok ásványvizet és zöld teát iszom. Többször eszem keveset, nagyon keveset.... Főleg gyümölcs, zöldség, sajt, kefír, joghurt. Ja, és persze semmi édesség! (Ezt lesz a legnehezebb betartani!)Az itthoni tornát már elkezdtem. Az igazság, hogy még csak gyest kaptam ebben a hónapban és nem futja drága csodaporokra, kapszulákra... De szerintem, ha negyjából ezeket a dolgokat betartom, akkor lesz eredménye.
Hogyan szeretnéd csinálni? Milyen módszerrel??
Hát nekem sem sikerült pikk-pakk az átállás! :-(((
Ma is elcsábultam egy szaloncukorra! Meg anyukám galádul hozott egy Mars csokit!(Szerinte így vagyok jó) És mikor megettem a csokit,akkor esett le, hogy én tulajdonképpen fogyózom! Szóval még az agyamban helyre kell tenni a dolgokat! De az ásványíz nagyon bejött. Ha éhesnek érzem magam, vagy megkívánok valamit, akkor lehajtok gyorsan 3 decit. Azzal jól tudok lakni.:-)))
Hogy állsz?? Én beigliztem tegnap is, meg ma is
:(((((((((((((((
Futni nem szeretek! :-((( Már a suliban is utáltam! Mindíg azt mondtam, fusson, akit kergetnek! :-)) Ki kell találnom helyette valamit. Pedig igazad van, az lenne a leghatékonyabb mozgás! És a legolcsóbb! :-))) Tehát kitartás!! Szorítok neked!:-))
Csak így tovább ;) ma én is sétáltam egy nagyot, vagyis inkább gyorsgyaloglás volt. Holnap reggel megyek futni.
Gyorsan utánaszámoltam! 4-szer jöttem fel a harmadikra! Ma kezdtük az ovit! ×gyhogy reggelente a város másik végébe gyalogolunk. Már mondtam a gyerekeknek, hogy felejtsék el a kocsit! Séta!!!!
Ügyes vagy :))) Mennyit lépcsőztél?
Nem tűntem el!!! :-)) Ma megtettem az első lépést! Nemet tudtam mondani egy kis csokira! Bespájzoltam több liter ásványvizet.(Így a lépcsőzés is megvolt mára) És vacsira csak két füstlit engedélyeztem magamnak! (Csak ne lenne ez a rengeteg maradék szaloncukor!!!!) De nem csábulok!:-)))
De még mennyire! Óriási lépésekkel haladunk előre :))))
Ugye nem tüntél el :))))
Számítok rád!
Mennyit és mikor, illetve milyen mozgás mellett.
Másfél hónap alatt azért 3-4 kiló lemegy. Ha tényleg elég fehérjét eszel és nem tömöd magad fincsiségekkel, akkor jó esélyed van, hogy nem víz és izom, hanem jó sok a zsírraktárból szabadul fel (az pedig látványosan csökkenti a kerületeidet).
Szóval, ha tényleg semmi változást nem észleltél, akkor lehet, hogy be kellene társulnod hozzánk. Holnap kezdünk egy 5 hetes turnust, ami tulajdonképpen bevezető az életmódváltáshoz. Gergő cikkét keresd meg, ha érdekel!
BÚÉK Mindenkinek!!!
Akkor holnaptól teljes erőbedobással egy új-nekem felújított- élet/mód kezdődik
Nem esszem cukros dolgokat, sőt fehérlisztet sem Minimális mennyiségű szinhidrátot és sok fehérjét, párolt zöldséget eszem kb 1,5 hónapja. Eddig semmi. Vagy csak én vagyok türelmetlen?
Jó mulatást! Holnap pedig egy kis léböjt vagy könnyű étkezés sok folyadékkal mindenképpen jó átálló nap lesz:))
Most indulunk bulizna! (Gyerkőcök a nagyinál) Éjfélig befalom a hidegtálakat :-))), aztán 0 óra 00 perctől figyelek a részletekre! BÚÉK.!!!!
már olvasgatom régebben és már gondolkodtam, hogy csatlakozni kéne ha bevesztek :D nagyon jó dolgokat írsz, holnap beleásom magam és elovasom a naplódat. most rohanok, BUÉK mindenkinek :D
Esetleg olvassátok el a cikkemet és csatlakozzatok a lányokhoz
Akkor kedden kezdj edzeni, ne egyél cukros dolgokat, legyen sok fehérje, mellett rostos kaják és megfelelő mennyiségű víz, így meg is lesz az eredménye. Lehet, hogy "csak 10-12", de utána már a többi úgyis lemegy, mert ez nem egy kúra, hanem egészséges életmód.
Akkor holnap kezdjük :))))
Várom a fejleményeket! Figyelni foglak! :-)))
Hobitka lehet hogy versenyeznünk kéne? Én is annyit szeretnék fogyni húsvétig :D
Jan.2-án megkezdi a kisfiam is az ovit. Április közepéig szabin leszek, így a NAGY ÚJÉVI FOGADALMAM az, hogy lefogyok 3 és fél hónap alatt 15 kilót. Én azt tervezem, hogy a sok fogyimódszerből összegyúrok egyet. Ebben a cikkben is sok igazságot látok.
Én érdeklődöm és szerintem többen járunk ebben az átkozott cipőben. Csak a sok hókuszpókusz után már nem nagyon hiszünk semmiben. De ha valami beválik akkor van értelme.
Úgy látom, nem nagy az érdeklődés a topik iránt... Kár! :(
garantálom, majd adsz jó tippeket :D
Sziaaaaa!!!!!!!!!!!
Én szintúgy! :D ;)
Remélem itt többször összefutunk majd!
Pussz!
További ajánlott fórumok: