Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Minden másnap diéta, vagyis az ADF diéta - csatlakozik valaki? fórum

Minden másnap diéta, vagyis az ADF diéta - csatlakozik valaki? (beszélgetés)

1 2 3
42. vacsa
2015. okt. 25. 16:39
hamzaheni - Utoljára ekkor volt itt: 2015-10-13 15:12
2015. okt. 23. 17:27

Mondjuk én is el kezdtem odafigyelni erre a fórumra, és erre módszerre, utána is olvastam net-en amit találtam...

Aztán mikor azt tapasztaltam, hogy itt a többség úgy ADF-ezik, hogy a "meg nem evett" kcal-t fehérje-italokkal pótolja...

Jó lenne, ha valóban normál étkezés mellett tudnám megtenni, hogy minden másnap "ADd a Felét másnak"! módszerrel tudnék kajálni, anélkül, hogy bármi egyéb módon próbálnám kitömni a kis gyomromat!

2015. okt. 23. 17:13

Én csak olvasgattalak Benneteket és kíváncsi voltam erre a módszerre.

Hogy haladsz? Fogysz?

2015. okt. 23. 17:09
Én diétázom,csak zsíros ételeket eszem:)
2015. okt. 23. 16:25
Nem adatam fel, de úgytűnt magamnak írogathatnék.
2015. okt. 23. 09:18
Nagyon csendesek vagytok. Minenki feladta? Kíváncsi lennék az eredményeitekre.
2015. okt. 14. 22:43
Ma volt a teljes napom, hát elég teljes lett így estére. Napközben nincs baj, este viszont rendre nasizok. Á nem is tudom,hogy lehetne erről leszokni.
2015. okt. 14. 19:19

sziasztok!

Hétfőn én is elkezdtem, eddig simán megy a felező nap is, ma volt a 2., ( bár én pont eltettem tavaszig a fehérjeporaimat), és a normál napon sem ettem fel a konyhát.

Kíváncsi vagyok.

2015. okt. 14. 12:02
Majdnem sikerült az első turmix nap, pisztácia csábított el, reggelre 10 dekával kevesebbet mutatott a mérleg. Tejjel ittam a turmixot így is belefért a kalória keretembe 685 lett a pisztácia nélkül,ami sajnos nem mértem meg, de 400 kcal nál nem több, heti fél kiló fogyást használok 1800 kcal. a határ.
2015. okt. 12. 17:16
Szia, ma elkezdtem én is, na nem a feles nappal az majd holnap jön. Megvettem a port. Csokisat. Tejjel és vízzel is iható. Te tejjel vagy vízzel készítettet használsz? Ma még rendes kaját ettem, de az igazi napokon a bébiételt eszem hétközben, ünnep napokon és hétvégén pedig azt,amit főzök. Ma reggel 104,8 voltam. 33 percet eliptikus trénereztem. Gyalogolni akartam,de az idő pocsék, nem volt kedvem esőben menni. Hogy állsz?
32. hamzaheni (válaszként erre: 31. - Icuska538)
2015. okt. 9. 04:50
Igen, ezzel a módszerrel. A turmixot a felezős napon iszom, igaz, hogy nem 500, hanem kb.900 kalóriát "eszek" meg így, de mert csak turmix és fehérje, ér annyit, mint 500 kalóriás egyéb kaja. Legalábbis engem szuperül fogyaszt. A páratlan napokon 1500 kalória körül eszem, a párosokon meg csak a 3 turmixot iszom. Már tök hozzászoktam a rendszerhez, az "evős" napokon se esek neki a hűtőnek, és ez a fehérjeturmix+a kétnaponkénti diéta nekem nagyon felpörgette a fogyást.
31. Icuska538 (válaszként erre: 30. - Hamzaheni)
2015. okt. 6. 19:50
Ezzel a módszerrel? A turmix melyik napon van, a felezős vagy a másik?
2015. okt. 6. 06:56
nem egészen 3 hét alatt 4 kg-ot adtam le, nagyon boldog vagyok!!!! És tök meglátszik!!!
29. hamzaheni (válaszként erre: 28. - Helena66)
2015. okt. 6. 06:54
ez se rossz ötlet, csak nem tudom, mennyire laktató... a turmix nekem azért jön be, mert nem vagyok tőle éhes egyáltalán... reggel megiszom az elsőt, és fél1-1 körül érzem először, hogy követelzőzik a gyomrom... akkor megiszom az ebédest, és estig totál jól elvagyok vele, 6körül érzem az újabb éhséget. Érdekes, régebben is ittam turmixokat, de akkor nem telítettek ennyire, igaz, ez "profi fajta", direkt az étkezés kiváltására van.
2015. okt. 1. 17:14
A felező napokra kinéztem az üveges bébiételt is. Legalább pépes, némelyik kicsit darabos, egy üvegn 15-50 gramm szénhidrát van. Ha igaz nincs benne sok E meg egyéb nagyon káros marhaságok. Lehet váltogatni turmix bébi papi.
27. hamzaheni (válaszként erre: 22. - Fincsi5)
2015. okt. 1. 08:42
az nee, inkább keress valami más módszert akkor... Az ADF tényleg nem mindenkinek jó, aki végletes jellem, az pl. nagyon bezabál a teljes napokon... bár én is hajlamos voltam erre régebben a szigorú diéták után (azért is tértem át életmódváltásra), ezt valahogy bírom, mert nem hosszú a megszorításos időszak, tudom, hogy másnap már ehetek. Bár nagyon rákaptam a fehérjeturmixra, valahogy jobban megy úgy tartani a szigorú napokat, hogy nem eszek, csak a turmixokat iszom:) Mondjuk, nagyon telítenek is, úgyhogy éhes nem vagyok, a rágás meg nem hiányzik, mert csak 1 napig kortyolgatok.
26. hamzaheni (válaszként erre: 21. - Helena66)
2015. okt. 1. 08:38
szegény, a migrén nagyon rossz:(((
25. hamzaheni (válaszként erre: 16. - Ancsika688)
2015. okt. 1. 08:37
Épphogy nem éhezik ki a szervezet, mert 1 napnyi kalóriamegszorítást tud tolerálni, nem pánikol be, hogy tartalékra rendezkedjen be. Ráadásul a fehérjeturmixokkal egyébként több kalóriát viszek be 600nál, nekem ez így teljesen tartható.
24. hamzaheni (válaszként erre: 15. - Vacsa)
2015. okt. 1. 08:35
miért lenne nem remek eredmény? 1 héten eddig én max. 30 dekákat tudtam már csak fogyni, mivel régóta életmódváltásban élek. Nekem ez nagy felpörgés így, 2 hét alatt 3.3kg-ot fogytam, ami egyébként csak fél kilócska lenne. És a 2 hét alatt, ha számolsz, 7 nap diéta és 7 nap normál étkezés van. Ez azért szerintem igenis nem sok befektetés ennyi mínuszért, főleg nekem, aki tényleg csigalassan fogy.
23. hamzaheni (válaszként erre: 14. - Helena66)
2015. okt. 1. 08:32
Szegény, elhiszem, hogy nagyon zavar, de hát lehet, hogy épp ez adja meg a motivációt:) Én 82-ről indultam most, de már jóideje fogyózom, voltam 90 is...
2015. szept. 29. 19:07
Én elkezdtem, de nem tudok másnapos lenni, marad a hízás.
2015. szept. 29. 19:05
A mai napom egészen jó lett estig, mert óriási migrénem volt, így a hányingerem miatt nem tudtam enni. Este viszont ettem kolbászt és zöldséget. Nem rossz, de lehetne sokkal jobb is, ma torna nem volt, még mindig hányingerem van.
20. 12d083b51b (válaszként erre: 19. - Helena66)
2015. szept. 29. 08:59
Majd írd le miket ettél, és hogyan sikerült zárnod a napodat!!
2015. szept. 29. 08:57
Sziasztok, a tegnapi napon kezdtem, sajnos nem lett felezős nap, hanem teljes, úgyhogy a mai lesz a felezős. Tegnap 2000 kcal sikerült, a kcal.bázis szerint ez heti fél kikó fogyáshoz elég. Ma megcélozom a 900-1000 körüli értéket.
18. 12d083b51b (válaszként erre: 17. - Csuvek)
2015. szept. 29. 07:18

Szia!

Én is új vagyok! Már ami az elkezdését illeti!

Amióta kb. egy jó hete, először megfordult a fejemben, hogy csinálni kellene, azóta azt vettem észre, hogy még a korábbinál is többet zabálok, mint korábban...

...szóval az lenne az egésznek a lényege, hogy minden másnap együk meg a napi minimálisan szükséges 1200 kcal-t, és minden másnap pedig csak ennek a felét, azaz napi 600 kcal-t.

ADF = Add a felét másnak! :)))

Korábban számtalanszor volt, hogy megelégedtem a napi 900-1100 kcal mennyiséggel, most az 1300 kcal körül állok meg!

Az is igaz, hogy sok éves kihagyás után most kezd a gyomrom vissza-állni, és kezdi a reggelit-tízórait követelni, kb. 30 éven át csak délben ettem először. Mert ugye azért a napi 5x-i evésre a szervezetnek szüksége van.

Ha nem is napi 600-at, de a 900 kcal, 1200 kcal értékeket jó lenne tudni tartani. Szerintem már akkor is jelentkezne bizonyos fogyás!

De dolgozok rajta!

17. Csuvek
2015. szept. 29. 07:04

Sziasztok!

Új vagyok ezen a fórumon, de le kéne dobnom vagy 5 kilót mielőbb. Elmondaná valaki kicsit bővebben, mi is ez az ADF diéta? Előre is köszi!

2015. szept. 27. 20:19
Szerintem kevés a kalória.Egyik nap,ami teljes 1200,a másik 600.Egy idő után teljesen kiéhezik a szervezet.Jo-jo lesz a vége.Jó lenne olyantól is véleményt hallani aki végigcsinálta,és tartja is a súlyát.
15. vacsa (válaszként erre: 4. - Hamzaheni)
2015. szept. 27. 20:06

1 feles 2 teljes 3 feles 4 teljes 5 feles 6 teljes 7 feles

Tehát kétszer etted tele magad a "teljes" napon egy hét alatt?? Tekintve hogy összesen három ilyen napod volt, nem vmi remek eredmény...

Nem bántásból mondom, de a tények ugye...

2015. szept. 27. 19:55
Elhatároztam, ma volt az az első falós napom, szülinap, és csoki búcsú. Reggel torna. 21 Fix Day mozgásprogramja alapján, mivel szeretek edzőterembe járni így azzal is kiegészítem,meg itthoni kardióval. A súlyom 105,8 ennyi még sose volt, pedig terhes is voltam párszor. Ez a test nem csupán rút,de marhára idegesít is. Olyan jó volt 90 kilónak lenni 44-es konfekció méretben szinte minden van. Most szűk a 46-os nadrág, és felülre 48-50-es kell. Ti hány kilóról indultok?
13. hamzaheni (válaszként erre: 10. - Helena66)
2015. szept. 27. 08:16
Hát igen, a Dukan pl. jó, de kiéhezik közben az ember a ch-ra, így nem csoda, hogy utána tömi magába mindazt, amit eddig nem lehetett... Nekem azért tetszik az ADF, mert itt mindent lehet, és a megszorítások is csak 1 napra érvényesek. Bár a visszaesőknek vigyázni kell, mert én is az első 2 felezős napom után másnap azt se tudtam, mit lapátoljak magamba:) De aztán beállt ez.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook